Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Jako sloh hodnotím Lukášův text vysoko. Je z toho vidět, jak moc to chtěl takto napsat a jak moc ho hra nadchla. Bohužel to není recenze, kterou možná někteří čekali.

Tak doufám, že se k tomu postavíte čelem a napíšete ještě tu recenzi, jak se to oproti jedničce zkonzolovatělo, klesla hrací doba na polovinu, přibyly (zbytečné souboje s bossy) a AI se nikam neposunula.

(Tohle jsou jen takové nápady o čem by to mohlo být, DX:HR jsem nehrál, ale z ostatních recenzí mi tohle vyplynulo a čekal jsem, že na games se do toho obujete a kolem čeho ostatní tak nějak chodili, jako kolem horké kaše, nazvete pravými jmény.)

Jinak jedničku považuji za nejlepší hru, co jsem hrál, to ale neznamená, že zpětně nevidím, že třeba AI byla mizerná a těžko bych tomu mohl dát 10/10, ač to je bezpochyby srdcovka a plně slyším na "tajné stisky".
    • janchor
      Promiň, ale tebou vyjmenovaný znaky údajnýho "zkonzolovatění" jsou do puntíku nesmysly.

Věř, že kdyby bylo do čeho se obouvat, obul bych se tuplem - tím spíš, že jde o srdcovku.
      • risa2000
        Třeba to jsou nesmysly, jak jsem psal, hru jsem nehrál, jen jsem četl ostatní ohlasy. Jenže to, že to jsou nesmysly z toho, cos napsal, není poznat, protože o tom není v recenzi ani zmínka (ve smyslu nějakého hodnocení).
        • janchor
          Těžko psát o něčem, co v tý hře nepotkáš. O názorech odjinud se můžeme bavit tady v diskuzi, recenze samotná přece není a nemá být polemika s jinejma recenzema (to bych je navíc musel číst před odevzdáním tý svý, což z principu nedělám).
      • No, PC Gamer, IGN a Gamespot všechny uvádí, že souboje s bossy se nepovedly. Víc recenzí jsem zatím nečetl, ale pravděpodobnost, že tyhle servery by se shodly na něčem, co je nesmysl, je prakticky nulová. A včíl mudruj.
        • janchor
          To ale nijak nesouvisí s vydáním hry na konzole (že mně osobně přišly souboje cajk pomíjím).
        • 16cmfan
          V pôvodnom DX neboli o nič lepšie a v porovnaní so zbytkom hry to je skoro nepodstatné a opakujem - 10/10 - nie je dokonalá hra, to znamená (aspoň si myslím, že to cíti aj Grygar takto) že hra je rovnako dobrá ako jednotka. Btw, hrajem ju znovu, presne po siedmy-krát, úroveň Hell's kitchen :) Tento rok už po druhý krát ju hrajem, špeciálne kvôli HR.
  • Problém s jazyky v zakoupené hře gold edice. Ahoj, mám problém s jazyky. Dostal jsem na vánoce tuhle hru. Nejspíš z JRC. Ted mám novej počítač a hra se dá spustit pouze v Ruštině a Polštině a strašně mě to sere. *6* Nevíte co s tím?! *11* *12* *16* *10* *6*
  • bude i videorecenze?
  • filias
    Mám dotaz: Nedávno jste tady machrovali jak jste na metacritic, ale u pc verze vás nevidím... to vás zase vyrazili, nebo trvá schvalování recenze nějakou dobu?
    • sleepless
      Chvilku to trvá, někdy je to hned, někdy třeba den ;)
      • už tam jste, a úplně nahoře, to snad byl s tou desítkou záměr, ne? *1*
        • Taky si myslim. Nijak nehodnotim kvalitu recenze, jako spise bodove ohodnoceni - tohle preci nemuze byt objektivni, protoze hra urcite nejake nedostatky ma. Na metacritic chodi opravdu hodne lidi - treba jenom diky linkum ze Steamu. Ucelova 10ka tady proste smrdi.
  • Dovážet takto příběhovou hru se spoustou dialogů v angličtině mohou leda dokonalí imbecilové...
    Když jsem to poprvé spustil a slyšel ten příval informací, které musím číst, protože moje angličtina na hovorou američtinu prostě nestačí, hru jsem odinstaloval a dokud neseženu francouzský patch, už ji nenainstaluji.
    • jasne koli tebe budu dovazat cinsku hru s mongolskymi titulkami, a naco je internet cretenzo
  • Recenze pro někoho možná působí subjektivně, p.Grygar však moc dobře ví co píše a co měl pod rukama a to poslední co by nejen autor,ale i hráči kterých se tato recenze týká (dotkla) zapotřebí ,je srovnávat hru s masovou konkurencí typu Fallout, Mass Effect nebo s čímkoliv podobným. V recenzi byl zmíněn System Shock 2 nebo Vampire Bloodlines, s DeusEx mají společného víc než jen komerční neúspěch což naštěstí ještě stále není měřítko "dobré" hry. V případě Human revolutions snad opravdu došlo k tomu k čemu jsme se všichni (teda až většinu herní populace, která nutně potřebuje ono srovnávání ) modlili , nestydím se říct že já tak v duchu činil.
    TAK či tak, by mě v případě této hry zajímaly reakce zbytku Vaší redakce (nic proti pane Lukáš)
    • Nesouhlasím ohledně názoru na recenzi. Specielně když jí píše člověk co se v herní branži bohybuje již nějaký ten pátek a má určitou reputaci. Recenze mi prostě neřekla to co jsem se chtěl dozvědět a i celkem špatně se četla, místy jsem měl chuť přestat. Imho, jestli se modlíš kvůli hře, tak si asi dost pomatenej... V pekle tě za to čertice budou řezat bičem přes kule...

PS: Subjektivní hodnocení naprosto beru od recenzentů amatérů (čtenářů), ale nikoli od profíků. Ale jak se tak dívám stalo se to v celku zvykem, že novináři obecně neinformují objektivně, ale buď dle vlastního subjektivního názoru nebo podle diktátu chlebodárce...

Na samotnou hru jsem jinak zvědavý.
      • Ano, nejspíš ne každému bylo dovoleno nahlédnout mezi řádky,ačkoliv odkazů / náznaků v recenzi bylo dost , zmiňovat není potřeba ,recenze je stále k dispozici , dokonce i s obrázky "Ironlady", btw. podobné momenty utvářely jedinečnou a dnes kultovní atmosféru,hratelnost a herní svět prvního dílu. Autor si je vědom že se jedná o pokračování jedné z nej her všech dob , není potřeba zdůrazňovat ,že se pravidelně takto hodnocená objevuje ve všerůzných herních TOP.
        Jak probíhá hackování, či hratelnost samotná, včetně nápovědy,která lze údajně vypnout atd. bylo detailně popsáno v minulých článcích a novinářských prezentacích, tady není o čem.
        Zajímalo by mě kdo by k legendě přistupoval v recenzi jako k další Call of Duty nebo čemukoliv co takhle ládujou ve fabrice na lince , recenze a právo si první vyzkoušet nový DeusEx je za odměnu , není to znuděná rutina pro znuděného autora ,který to již dělá 10 let (ať už je nový DeusEx jakýkoliv) . Ne opravdu nemůže na vše být stejný metr, obzvlášť když ten metr je cejchovaný samotným předchůdcem. A mýlíš se , málo který redaktor/autor si může dovolit čistě subjektivní hodnocení, obzvlášť u hry jako tato , tuším ,že se tomu také říká "močit proti větru" .
        Nechci tady každopádně nikoho obhajovat, autor to nemá zapotřebí. Recenze mě naladila správným směrem a já osobně jsem se z ní dozvěděl to na co jsem těch x let čekal , zbytek je zde na webu k nalezení.
        • Ale přeci o tom to je, ty jseš fanoušek Deus Ex, který pravděpodobně hltal jakékoli informace co byly k dispozici. Já jsem pouze čtenář, kterého hra zaujala po shlédnutí traileru a už sem se v tom dál nerýpal a čekal na "českou" recenzi. No a vzhledem k tomu, že jsem se téměř nic podstatného nedozvěděl, musel jsem přečíst recenze zahraniční, které prostě vylučují hodnocení 10/10. Tedy jsem nespokojen s recenzí a pouze jsem to dal najevo. Toť vše.
    • Jo. Tady jsou samý reakci lidí, kteří už to hráli, nebo viděli. Opravte mě, ale myslím, že recenze by měla být spíš pro ty, kteří hru zatím neznají. A tam je mi subjektivní názor člověka, kterého neznám dost k ničemu.
  • blbost
  • Ahoj, mám verzi, kde je jen polština a ruština. Nevíte kde bych mohl sehnat češtinu nebo jinak poradit. Díky
    • ja ji mam zdarma a časky + všechno co tam jde
    • Tilwaen
      Tu hru si kup.
  • 10/10 ja by som dal 4/10 ved ta grafika a postavy je strašné *1*
    • deculko a ty si sa kedy narodil ? ty hlupak ... grafika je uplne dostacujuca a vobec tam onu nejde *16*
  • zdravim. mám problém. kdyz hraju hru a jsou tam nějaké dialogy tak po kliknutí na levě nebo levé spodni odpovědi mě hra spadne. poradite nekdo
    • Ahoj , měl jsem stejnej problém a fakt jsem z toho šílel.Musíš si stáhnout patch v1.2.633.0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit