-
Díky Janchorovi za skvělou recenzi!
-
Nemam predobjednane, nekupujem, nestahujem. Cakal som obsirnejsiu recenziu, ktora by mi objasnila niektore moje obavy. DE1 je pravdepodobne najlepsia hra, ktoru som zatial hral, ale nikdy by som jej nedal 10/10. Uprimne, este som taku hru ani nehral. Prave som dohral vampires masquerade bloodlines a aj ked hra mala potencial, neprekusol som 3rd person melee system a nemoznost vyklanania. Samozrejme kopec bugov. *9* Nejako nemozem prist na chut tym novym trendom 3rd person kryci system a pod. Nastastie mam teraz simracing, takze to uz tak vsetko neprezivam a nebudem sa rozculovat. Je to iba hra. *4*
-
-
Zdravím marosi, shodou náhod jsem Vampires teď nedávno hrál. Hra mě hodně baví. Kromě 3rd person je ale možnost i 1st person a hlavně pro hru existují komunitní patche :) Které mají verzi asi 1.7 oproti Steamu, kde je tuším 1.2. Komunitní patche jdou použít i na Steam verzi. Já jsem se po jejich aplikaci nesetkal s jediným bugem :)
-
-
Ja som to hral s tym patchom, ktory odstanuje iba bugy, ale ponechava hru tak ako je. Myslim ze to bol gold patch na verziu 1.2. Aj pres to vsetko tam nejake bugy stale su. Musel som par krat aj loadovat, pretoze sa AI v nejakom skripte zasekla a hra nesla dalej pokracovat, pretoze so mnou dotycny musel ist a spustit dalsie skripty. Hra je dobra (aj ked nie vyborna), len skoda ze aj tam nenechali moznost vypnut 3rd person uplne.
-
-
Mrkni sem - http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php stáhni 7.6 nebo 7.7 :)
-
-
-
Hm, za hodinu tri minusky. Nabuduce by som poprosil aj reakciu, nie iba stlacit tlacidlo "nelibi". Co sa mne paci/nepaci zminuskovat nejde. Navyse som na hru ani nekydal... (_._)
-
-
Zaplacená recenze, účelová recenze, špatná recenze... ? Je to "trochu" jinak - ve světě počítačových her, kde každá vyhypovaná hovadina dostává 9/10, si možná jeden recenzent uvědomil, že i když hra není dokonalá, tak je pořád lepší, než všechno ostatní. Stejně, jako se to stalo prvnímu dílu, který bohužel finančně nijak neoslnil. Přestože i ten dostával téměř absolutní hodnocení, asi byl málo vyhypovaný... a nakonec nikoho nezajímalo, že je to nejlepší hra, která kdy byla stvořená.
Teď už můžeme říct, že bylo štěstí, že do Eidosu vstoupil Square Enix, který rozjel parádní propagační kampaň. Takže tu teď máme pravý Deus Ex, který si bezesporu za svou výjimečnost a hloubku zaslouží 10/10, jinak už ŽÁDNÁ hra na podobné hodnocení nemá právo (a osobně nemám rád kašpary, co říkají, že i když je to to nejlepší, tak 10/10 by tomu nikdy nedali, protože nic není "dokonalé" - až bude jednou něco "dokonalé", tak to bude konec všeho), který je navíc dobře propagován, a tak se snad i pár milionů kusů prodá... Prostě super recenze a výrazné upozornění na hru, která si zaslouží naši pozornost a naše peníze. -
-
Lepší než všechno ostatní? Už to nehul...
-
"...je pořád lepší, než všechno ostatní..."
To môžeš povedať leda vrámci žánru; ako ináč chceš porovnať DeusEx napríklad s Civilizáciou, Total War sériou, The Elder Scrolls alebo hoci s nejakou pretekárskou hrou (Dirt, Forza, NFS -- každému čo jeho jest... *4* ) -
-
Deus Ex ční ve svém žánru výš, než ostatní jmenované hry v tom svém, ale samozřejmě, každý žánr má svoje TOP. Civilizace, TW, TES i DiRT považuju za super série a TW s TES patří k tomu nejlepšímu, co znám, stejně jako třeba Diablo zmíněné v předchozím komentu. Bez takových her by nemělo smysl mít herní stroj. :-)
-
-
No netreba všetko absolutizovať, Deus je aj moja srdcovka, pre mňa je to dokonalá hra - som jej ochotný odpustiť nejaké chyby, niekto to nedokáže. To je všetko. Ale myslím si, že je ešte a bude veľa hier, ktoré majú právo na 10/10 - tak napr. pokračovanie ďalšieho Deusa, Diablo 3 atp. :D
-
-
nechapu, asi jsem hral jinou hru. Je ta spousta dobrych napadu a kdyby byla hra "hotova" tak by to byla dobra hra, Ale NIKDY jsem nevidel horsi AI atd. nekde vystrelim a pulka mesta NELOGICKY se boji schovava nebo po mne strili a ja nejsem kvuli tomu ani schopen dokoncit quest, protoze hlupak misto aby se mnou komunikoval tak se "boji". Desna hra!!
-
Pěkná recenze, mohl by mi nekdo říct přibližnou hrací dobu ? děkuji
-
-
20-40 hodin, záleží na stylu hry.
-
-
Jestli je neco opravdu hrozne tak si myslim ze je to systém savu který měl být zpracován naprosto jiným způsobem, obvzláště pokud se člověk musí rozhodnout na každém kroku. Systém ukládání starší a novější autosave + vlastni je dost omenezený pohled a člověk si nemůže moc vybírat. Grafika žádná sláva ale taky nic strašnýho už byly i horší. Baterie a mussli system je dosti ponizujici pro zabijaka. Dal bych 7,5-8/10
-
-
No a co třeba quicksave? Nějak nepobírám Tvé nářky
-
Tak toto som nejako nepobral... *1* System savu je tam obmedzujici? Clovek si nemoze velmi vyberať? Akože WTF?! Neviem si predstaviť čo by tam malo byt naviac aby si clovek mohol viac sam urcit a vybrať. Ved si tam mozme savovat na kazdom kroku, vytvarat vlastne savy. Maximalne tam mohli este pridať kategoriu autosavov pre kazdu kapitolu.
-
-
vždycky když si o nějaké hře přečtu, že má dospělý příběh, tak se musím smát, obzvlášť tady u té nesmyslné báchorky pro děti, co je na tom dospělýho? je to snad z reálného života, aby mě to jako dospělýho mohlo zasáhnout? není má to silné emoce? nemá
ach jo, herní pseudointelektuálové a kavárenští tlachalové zase pějí ódy nad stupidní zápletkou, běžte žít skutečný život a pak poznáte, co je to dospělý příběh -
-
Mindrák z fildy? Neboj, to přejde *3*
-
-
upřímně doufám, že takhle omezený příspěvek by člověk z fildy nenapsal...
-
-
Ono jde o to, že mne vždycky umí rozlítit, když někdo kolem sebe metá pojmy jako - pseudointelektuál atp. Hráči Deus Ex se mohou rozplývat nad jeho příběhem, stejně jako můžou analyzovat osobnost ve Snu směšného člověka nebo se tetelit blahem nad rozvojem osobnosti u Werfela. Ale právě na fildě se to u hodně lidí nenosí. Hodně lidí tam má nos v transcendentálních výšinách. A samozřejmě to neplatí u všech. Ani u poloviny to neplatí. Ale vyskytuje se to a já tomu říkám mindrák z fildy. Že někdo hraje nějakou rpg neznamená, že se oddává simulakru. A i kdyby, je to jeho věc.
-
-
-
tak u ktereho scifi (o fantasy ani nemluve) .. at u filmu, serialu, knihy nebo hry jsi nemel pocit jakeho si navratu do detstvi (s vyjimkou vizi blizke budoucnosti a castecne mozna saga A Song of Ice and Fire od Martina) .. ono uz cele ocekavani dospeleho zazitku z hrani hry je trochu nenaplnitelne .. kdo rika ze je to spatne .. nejake rozptyleni od hypotek, dani a klientu se hodi i kdyz jsi treba 2x starsi nez prumerny hrac, v suche realite jsme preci jen vetsinu naseho zivota ..
-
Hry hrajeme proto abychom si prožili něco, co ve stereotypu všedního života, prožít nemůžeme.
A pokud hra obsahuje alespoň nějaký příběh (o kvalitě se dá samozřejmě vždy polemizovat), nějaké to střílení, trochu krve a občas obnažené pozadí, či odhalené ňadro, je samozřejmě označena za "Hru pro dospělé".
Pokud si rád nehrajete, nechoďte prosím na herní web a neobtěžujte naše oči svými výblitky. Pokud nemáte rád "hloupé" herní příběhy, nainstalujte CS:S, L4D2, nebo TF2 a hrejte multiplayer, v něm příběh prakticky není. -
-
Proc by nemohl zkritizovat ohodnoceni pribehu? Ja jsem jediny jakz takz dospely pribeh poznal u Heavy Rain. Tenhle neznam, ale na zaklade videi pochybuji o jeho dospelosti, prijde mi spis pubertalni. Covejte se dospele a nechte moznost ostatni lidi vyjadrit svuj nazor. Ostatne i v zahranicnich recenzich je pribeh hodnocen ruzne.
-
-
Co to je vubec dospely pribeh? Ten urcuje kvalita vypraveni, vrstvy, ktere nejsou na prvni pohled zrejme, ale do kterych clovek teprve pronika. Nema to nic spolecneho s tim, jestli je pribeh v budoucnosti, nebo je realisticky, ci v nem snad figuruji realne postavy a situace.
-
-
podle mě je to jen prázdný pojem, který má v hráči navodit pocit, že hraje něco lepšího s čím se může chlubit před ostatníma, veřejným tajemstvím pak zůstává, že je to stjeně blbé jak všechno ostatní *1*
-
-
-
-
Nojo ono veškeré sci-fi je báchorka pro děti a Phil Dick je známý pohádkář.
-
Ty davas teda uzasnej priklad dospelyho jednani ;)
-
-
Tady se zase vyrojilo stupidních haterů (recenze je k ničemu, hra je k ničemu, číselné hodnocení je k ničemu všechno je na nic)...a ze všeho nejlepší jsou trdla, co zmiňují, že recenze neni podle nějakých "norem". Děti, až vyrostete, jděte dělat do státní správy, budovatelé z vás budou mít radost...nicméně jsem se na hru těšil (podle dostupných info a uniklé verzi (ano jsem zločinec) a teď už i této recenzi je koupě zcela jasná...pokud by nemělo cenu kupovat toto, tak už asi nic...ale chápu, že občánci u nichž jediné čemu na hře rozumí je W+pravé tlačítko myši nepochopí Deus Ex
-
-
W+pravé tlačítko myši nepochopí Deus Ex-hezky řečeno :D
-
-
Ahoj, prosim neprehanite uz to s tema 10-kama?!?
-
-
Čtvrtá, pokud dobře koukám? Takže myslím, že ne. A není to spíš o tom, co se v té recenzi říká, než o čísle?:(
-
-
To sice ano ale nač ho tam pak dávat *7* to je jako s vysvědčením slovní hodnocení je zajímavé ale všechny zajímá známka, to je něco jako pepíček je hodný a snaživý student sice nic nového neumí ale má za 1
-
osobně si obraz o hře dělám dle verdiktu, nicméně co se Deus Ex HR týče nebudu nic číst dokud si to nezahraju *2*
-
-
ona už tu nějaká snad je? oprav mě pokud ano....
-
-
Assasins creed 2, Portal 2, Little Big Planet 2...
-
-
Pro mě všechno desítky:-)
Edit:Martin-teprv teď jsem si to dal do kontextu,takže jako bych to nenapsal..:-)
-
-
a no jooo portal 2 .. ten mě tež nebavil :D :D :D
-
Portal 2 - sice z meho pohledu si to ta hra vubec nezaslouzila, bavila me cca hodinu, ale to je muj subjektivni pohled...
Myslel jsem, ze jeste Tearraria ale ta dostala devet... -
-
Jak mužeš mluvit o subjektivitě když ti očividně vadí že autoři maj vlastní názor a dali portalu 10 *7*
-
-
-
-
Prosím a teď mi poraďte zda to hrát na PC anebo PS3???
-
-
Čeština bude jen na PC.
-
Já bych řekl, že je to fuk. Ale hrál bych to na gamepadu (takže PC jenom pokud k němu máš gamepad) - u těchto her mi to přijde lepší. Na klávesnici jsem ještě nedokázal mačka F1-F4 a 1-9 shortcuty aniž by nemusel sundat prsty z WASD+Space. Což mi přijde jako zbytečně omezující.
-
-
Taky jsem s gamepadem větší kamarád:-)
-
-
PC: nizsi cena, lepsi grafika, lepsi ovladani (PS3kovy ovladac si tam taky pripojis, na TV si to taky muzes hodit ..takze gaucova pohoda neni problem)
PS3: pokud mas slabe PC a rad hrajes na PS3ce
no a pokud se jedna o pokus o rozpoutani PCvsKonzole diskuze (na to mi to ale prijde hodne pruhledne) tak snad jen FU ... -
Pokud máš na výběr, tak PC.
-
PCPCPCPCP
ty zrádče rasy, jak se opovažuješ mít PS3 !!AS!DA¨sasDAS!dk as
-