-
Tak jo, ještě jeden názor, možná trochu zcestný. Jedničku jsem hrál, dohrál a fakt hezký, Dvojku jsem nehrál a něco mi říká, s 90% jistotou, že trojku si taky nezahraji. Možná ani čtverku, pětku, šestku... Jako jo, proč ne, věechno tu už bylo, tak proč ne něco ještě jednou. Ale zatímco u Conana to ještě chápu (a už se těším na Rudou Sonju 3D), u Deus Ex nějak ne. Ani nevím proč, nějak to nepřekousnu. To je jako zkusit zkomponovat něco nového, co by vypadalo jako od Bacha nebo Smetany. Prý kopírování zabíjí muziku. Kdo ví, (kdo) co platí u her.
-
-
No jo ale u hudby je to trochu jiný. Tam máš pořád na výběr z mnoha nástrojů a tak u takovýho Smetany není co měnit. Ale představ si, že by v té době nebyly housle a trumpety a on by to musel udělat jen z toho co je. *1* To je podle mě ten největší rozdíl mezi hudbou a hrami. To se vážně nedá srovnávat. S každým novým dílem (pokud nemluvíme o CoD), můžou vývojáři přidat vlivem narůstajícího výkonu počítačů něco nového co prostě předtím nemohli.
-
-
je to blbost pro decka! lehounka hra s trapnejma animačkama jak nekoho zabije zezadu a taak no proste kravina na entou *12* *11* *6*
-
-
Tak nějak si začínám myslet, že komentáře tohoto typu nemají žádné logické odůvodnění, nemají smysl zdělit svůj názor, ale jednoduše sabotovat diskuzi jako takovou. Koho zajímá takovéto konstatování, takovýto komentář? "Hra je blbá, protože si to myslím kvůli..." Exhibicionismus. A teď dělám jedině špatně, že na to vůbec reaguju. Navíc, ta hra je o příběhu, konspiraci, technice a vizi, nikoliv o boji nebo grafice, to je jenom pozlátko. Bez toho by to mohla být prvotřídní adventura.
-
-
No shit, Sherlock! *14*
-
-
-
Huuuustý! SAY WOW
-
Nejvyšší čas začít vypisovat třeba položky v menu, aby ty vaše recenze obsahovaly aspoň nějaká fakta! ( *1* )
-
Ta hra je totální shit! Zorasené AI, podprůměrná grafika, nudný svět... 1/10 *11*
-
-
zprasené... ani prsty mi nepíšou, jaká srágora ta hra je! *12*
-
-
+1, už je ti líp? neboj to bude dobrý... *7*
-
Sa divím, že vôbec vieš používať klávesnicu. *5*
-
-
-
10? LOL
10 znamena dokonalu hru.
tato dokonala rozhodne neni. -
-
"10 znamena dokonalu hru."
A to je takto definováno kde? -
chod naspat do svojej jaskyne, d3m3nt
-
Ty uz si dohral finalni verzi hry? Uz me se*ou ty vase nesouhlasy a vecne opozicni nazory na cokoli. Me zajima nazor zkusenyho recenzenta a cloveka, kterej se vyzna v hernim prumyslu a takovej nazor ta recenze obsahuje. Co me nezajima, je nazor nekvalifikovanyho casuala v komentari bez jakejchkoli argumentu.
-
Takova hra neexistuje :-)
-
-
Ale mohla by, proto se tam s tou desítkou teoreticky počítá. Co bys takové dokonalé hře pak dal ? 11/10 ?
-
-
Fajn v tom pripade muzem cele bodove hodnoceni zahodit, kdyz je to pro vas takova alfa a omega... nikdy neni mozne uspokojit trolla... Dam DE devitku abych nechal misto na dokonalou hru... ale co kdyz pak bude jeste vic dokonala hra nez ta dokonala? To abych dal dokonale osmicku, a vice dokonale desitku, jenze kdyz bude pak jeste vice dokonaleji dokonala hra?
Bodove hodnoceni je jen orientacni bylo to receni tisickrat, hlavni hodnoceni je uvnitr recenze... pokud je tam desitka, znamena to, ze se jedna o opravdu vyjimecnou hru... vic to uz radeji rozebirat nebudu na to je moc horko... -
Na to se zeptej Modráka *1*
-
-
Které hře vlastně dal 11/10?
-
-
-
-
-
po prvých hodinách strávených v hre mám zmiešané dojmy. Nezdalo sa niekomu z vás že ovládanie na PC je trochu...kostrbaté,alebo nejak divne tvrdé? neviem ako by som to mal nazvať,možno je to len zvyk...hratelnosť super,svet super,príbeh super,jedinú výhradu mám ku tomu ako sú prepojené dialogy a cutscény...pomalá stealth hratelnosť,a zrazu niekde prídem trigger a spustí sa epic cutscéna ako Adam niekde dobehne aj s hudbou...a dialogy takisto,trochu mi to kazí tú úžasnú atmosféru hry,aleto je len subjektívny pohlad,radšej by som bol keby to bolo trochu plynulejšie....ináč PCčkári,počas cutscén mi vybehne FPS do nebies tak na osemsto...nedá sa to trochu obmedziť?
-
-
ano mas pravdu mne sa to zdalo tiez, zistil som ze zvysit FOV velmi pomoze, defaultne je nejakych 80 co je na WD monitoroch smiesne, od 95+ je to uz pohoda.
-
Ohladom toho ovladania to mohlo byť zvykom na FPS hry. Tiez ked som prvy krat zapol hru a nedal zoom na zbrani pravym tlacitkom mysky tak to bolo trocha rušive ale celkovo si nemyslim zeby bolo kostrbaté, každopadne trocha vycnieva z FPS šablonky ale mame tu horsie kusky ako napriklad Assassins Creed kde by som to už ovladanie nazval trocha kostrbaté. Tie vysoke FPS počas videi robia nejaku neplechu? U mna vsetko v pohode FPS vybehnu vysoko ale ziadny problem z tym nemam.
-
-
no jo no na ovládanie sa dá zvyknúť časom....nie nerobí to žiadny problém,ale počul som o prípadoch keĎ pri starcraft 2 vybehlo FPS v kampani na hyperione do stoviek a niektoré karty to nevydržali a prehrievajú sa,tak sa len pre istotu pýtam...tourist diki,vyskúšam
-
-
-
nejlepsi to maji na jednom myslim japonskem webu (je znamen ale n espomenu si na jmeno stranky) tam tu hru zrecenzujou 4 recenzenti a z jejich znamek se udela vysledna znamka, takze asi nejobektivnejsi renecze.... ps hru jsem jeste nehral takze 10/10 zatim nekritizuju dokud nezahraju
-
-
Proc ale suplovat neco, co v mnohem vetsim meritku dela Metacritic? ;) I hodnoceni Famitsu jsou ctyri odlisne subjektivni pohledy, jen ve vysledku zprumerovane. Cili, pokud nekdo chce zprumerovane (a ani to bych neoznacil za objektivni, to je u kritiky zkratka utopie) hodnoceni Deus Ex:HR, tak Metacritic je nejlepsi volba.
-
-
Pokud vím, tak hodnocení od Famitsu se uvádí jako XX/40 - x,x,x,x, takže se o zprůměrování nejedná.
Ale pokud jde o průměr, tak Meta je jesně lepší, máte tam recenze z celýho světa. Navíc, pochybuju, že někdo u nás dá na Famitsu. Když dají HR vysoko, tak je to jen další z mnoha potvrzení a pokud nízko, tak lidi budou pindat ve stylu: "Svým japonských s*ačkám dávají vysoko"...
Navíc Famitsu podle všeho dává "courtesy score".
http://forums.selectbutton.net/viewtopic.php?t=476
http://kotaku.com/222494/famitsu-for-beginners
Edit: Skoro bych řekl, že žijeme ve věku Metacriticu... není čas moct pročítat různý zdroje, jedna recenze a jedno velký číslo jako utvrzení musí stačit.
-
-
Famitsu
-
-
No jo... a taky to bylo něco, když nějaká hra dostala 40/40. Do roku 2006 to bylo jen šest titulů, pak to začali dávat trochu víc.
No víc tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Famitsu
-
-
-
Hra je parádní a víceméně ji hraji jedním dechem, ale myslím si že 10/10 si nezaslouží. Hlavně kvůli nedobré umělé inteligenci nepřátel, což je jeden z hlavních prvků každé hry.
-
Recenze naprosto bez užitečních informací. Samí subjektivní hlody. Recenzovaná PC, Xbox a PS3 verze? PC pochybuju. 10/10 bych dal možná tak Vampire: Bloodlines
-
-
Užitečních .. máš 9 nebo jsi jen imbecil ? v lepším případě obojí a nebudu tě soudit.
-
-
Robert D. - D jako Dilina*1* . Ooo bože chybka se stala*8* . Se z toho nepo*er. *5*
-
-
A já myslel, že ten velký nápis "Recenzovaná verze: PC" nejde přehlédnout. A je to kruté, aby v útvaru jménem recenze byly subjektivní názory... kam ten svět spěje...
-
-
Já ho vidím ty lumčo. Ale zkutečnost tomu neodpovídá. Subjektivní recenze. Hehe něco je ještě recenze a něco je už jen osobní názor nebo slepé vyzdvihování. Fakta fakta nějaký. Autor by spíše měl psát ódy než recenze.
-
-