Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlevkrku
    Jako vzdy kvalitni a pravdiva recenze. Plne souhlasim s hodnocenim *5*
  • pic(lol)us TV ...na to aka je ta grafika to ide dost biedne a tie super tips ako to cele prejst potichu atd bolo to prehnane pistolka jeden headshot tak naco sa tam budem plazit a hadzat nejake krabice ? 7/10
    • Hrát akčním stylem Deus Ex lze - stejně jako např. poslední Splinter Cell, ovšem stejně jako u něj se tím připravíte o kouzlo, které v alternativním postupu tkví. Další věcí je obtížnost. Při zvolení obtížnosti nejtěžší se z úmyslného zabíjení a vyvolávání poplachu stává spíš přítěž. Nepřátelé jsou tuzí a zkušenost roste pomaleji než při stealth stylu hraní. Ovšem připravíte se tím o unikátní cyberpunkový zážitek sami...
    • názor hodný inteligentního člověka pro kterého je slovo výzva jedno velké neznámo. Škoda dělat hry pro takovéto lidi.
  • Super pařba, nemohl jsem se od toho odtrhnout a za 2 dny dohráno - grafická stránka + fyzika je průměr, ale vždyť to vůbec nevadí, systém augmentací, ale hlavně svoboda rozhodování, jak pokračovat ve hraní a příběh plný zvratů (jako původní deus ex), AI nepřátel a dalo by se pokračovat...no prostě bomba a recenze moc dobře udělaná.
  • Povedená recenze, chytře a s grácií psaná před vstupem na trh. Skvělá videorecenze, ukazující již konkrétní provedení a funkčnost hry, hned po jejím vydání. Pan Grygar zaslouží jen samou chválu.

    A hra? Skvělá, skutečně. Příběh, cyberpunk prostředí a hlavně atmosféra... Grafika zde, podobně jako u Portalu 2 nebo Dead Space 2 dokazuje, že šikovný grafik a jasně daný výtvarný styl, o kilometry překoná výkonost a dokonalost použitého enginu a vyždíme maximum hlavně z daného tématu a umělecké myšlenky ztvárnění. Mechanismy RPG+FPS zde fungují na 100% a nově zavedený systém krytí dodává stealth akci na atraktivitě i funkčnosti. Osobně nemám ještě dohráno - jako s každou vymazlenou hrou si ji vychutnávám - a po uvedení bety češtiny jsem si ji rozehrál od znovu (nečtu vždy ang. vše, některé lékařské nebo technické dokumenty mi nedávají ten správný smysl), ale i tak musím potvrdit, že u mne jde jednoznačně o třetího z bojovníků o hru roku.
  • Je to totální sra*ka, co chcete víc vědět?? *11* *11* *11* *12* *12* *12*
    • běž hrát cod a nebo radši spát a neotravuj tady!
  • pan m4xp0w3r7 tu plaší jak může. Nicméně - Deus Ex se opravdu povedl o tom není pochyb. Jinýmy slovy fanouška série nezklame. Já si jej neinstaloval kvůli super grafice (ani jsem jí nečekal a hlavně je mi to zatraceně jedno a pokud opravdu někdo tvrdí, že hra bez pořádné grafiky nemůže dostat víc než 8/10 je blbec) ale doufal jsem v hutnou atmosféru a příběh a to se povedlo na jedničku a já děkuji vývojářům za skvélý herní zážitek jaký už dlouho nepamatuju. A základ grafika skutečně není - tím je hratelnost. Mě se grafika ale líbila a naopak postavy byly dost povedené. Jem i líto, že takovouhle hru soudíte z toho nesprávného pohledu. A je mi srdečně jedno že jste pane m4xp0w3r7 takový blb. A je mi skutečně jedno co si vlastně myslíte, protože můj názor je - špička, neznám lepší hru poslední doby - možná zaklínač 2. Je to hra co mě chytla a nepustila a já jí hltal. Takže ano 11/10 za mě.
    • Blb jste VY. Nevím proč mě urážíte kvůli názorům jiným na hru a její grafiku, než máte vy. To může dělat jen blb.
      • Proč vlastně soudíte zrovna tuto hru podle grafiky? Protože za 900 kč by to mělo mít nějaký technologický standart? Nebo protože je pro vás vizuální podoba důležitější než herní mechanismy a příběh? Beru že vám prostě nesedl design a stylizace, ne každému se to může líbit, ale kvůli tomu odsoudit celou hru? Mě se na tom právě líbí že to má vlastni styl, podobně jako Gears of War se svýma "rozbrušovačkama" (narážím a velikost a tvar zbraní), nebo Mass Effect se svým stylem. Neříkám že váš názor je vyloženě špatný, jen nad tou hrou tak snadno nelámejte hůl.
      • RavenHolm
        Jen blb může považovat technickou stránku hry za nejdůležitější aspekt.
  • Po pročtení celé diskuze (recenze/videorecenze) se mi zdá, že jsem snad jediný, kterému se grafika u DE:HR náramně líbí, a považoval bych jí jako plus. Přijde mi, že jakmile hra nemá rozmazáni při pohybu a podobné bl*osti, které vetšinou jen zakrývají grafické nedostatky, tak je "zastaralá"? Pro mě je DE:HR grafický skvost. Všimli jste si vůbec kolik je předmětů v těch laboratořích... různých knih, zápisků...atd a všechny v textůře takového rozlišení... . Nádherné čisté textury, použitá barevná paleta...umělecké dílo. A ty keci: že hra obsahující byť jedinou chybu nemůže dostat 10/10... bežte si poslechnou podcast č.41 , a proberte se už konečne z té diskotéky...:)
    • Ano přesně o tomhle jsem včera přemýšlel a musím naprosto souhlasit. Pro srovnání - kolik bylo předmětů v kanceláři například v původním crysis? Stůl, židle, počítač, koš? A kolik jich je tady? Připádáte si jako v opravdovém světě, jako že tu opravdu někdo bydlí, že má svůj život(můžete si přečíst něco z emailů a podobně) a každý byt a prostředí je uplně jiné a vždy narazíte na něco nového, na jiného člověka na jiný dům na jiné prostředí a ty pohledy do dálky z oken paneláků v číně to je naprosto paráda. Ani nevím jak dlouhou dobu jsem strávil pohledem z oken:-)
    • janchor
      High five. To "zabydlení" světa tunou smysluplnejch objektů je skvělý. A začouzený čínský uličky nebo tamní rozhled ze střech? Pastva pro oči.
  • Jeden z nejúchvatnějších a nejkomplexnějších herních zážitků, který vás může v dnešní době potkat.Nehleďte na hloupé komentáře o grafické stránce hry, protože tady o grafiku nejde, tady jde o výtvarnou a uměleckou stylizaci hry.A ta je zde na absolutním vrcholu.Navíc fantasticky propracovaný systém vývoje postavy, desítky cest vedoucích k cíli, tuny a tuny dalších možností, kombinací.Tohle je herní nirvána.
    • No grafika je u nového Deus Ex bez debat největší slabina, nevím co je na tom hloupého. Hloupost vývojářů, že to postavili na nějakém zastaralém paskvil laracroft engine?
      • 16cmfan
        Hra sa vyvíjala dlhšie ako každoročne recyklovaný engine z NFS, COD a podobných srágor. Ad. k dosť kritizovanej interaktivite - ako to, že u Crysis 2 to vadilo len málo ľuďom, alebo ako to, že na začiatku vydania bez HD packu nikto tu nepísal ódy o tom, akú hnusnú grafiku to má na niektorých miestach (textury trávy atp.). O tom, že je to lineárny koridor ani nehovorím. Vyšiel Deus a každý sa na ňom len snaží hľadať niečo zlé, to je škoda. Dajte mu šancu, hoc aj warez a potom si to kúpte. A pomodlite sa za mňa, hra mi príde až zajtra *9* Ja už chcem hrať *14*
      • Já bych to nebral tak negativne. Postavili to na enginu ktery dobre znali. Nemuseli experimentovat s necim co neznaji => vice casu na kvalitni vyvoj dobre a odladene hry. A myslim ze se jim to povedlo a proto se jim to da odpustit :)
        • No já čekal nadprůměrnou grafiku, po těch kecech o DX11. Což snad musí uznat všichni, že je grafika silně podprůměrná a o cca 5 let pozadu. Hratelnost no nevím, po hodině mě to vůbec nechytlo.
          • Kdežto Deusex1 byla ve své době grafická špička. Deusex2 byl totální odpad, framerate i na nej strojích té doby byl katastrofální, prostě nehratelné na čemkoliv. A teď DeusEX3 to sice běží na všem, ale kdyby to nebyl Deusex tak si toho nikdo ani nevšimne. Grafika je základ.
            • Myšlenka je základ. Grafika, zvuk, příběh... to vše jsou nástroje, které z myšlenky dělají více - malby, knihy, filmy, hry... nástroje kterými se tvoří umění. A nástroj nemusí být dokonalý, dokonalý musí být výsledek - celek, kompletace všech použitých nástrojů. To si myslím já. Nový Deus Ex nechce uchvátit grafickými orgiemi, ale celkem, součtem všech svých vypiplaných aspektů. A to se jí skutečně daří.
            • Grafika je základ? Já měl grafiku vždycky jen za doplňující prvek k příběhu. Někdy se dá říct že omezuje hráčovu představivost. Klidne bych si to dal i jako textovku :-P
  • Ta grafika je opravdu ultra hnusná. To by byl podprůměr snad i před 5 roky. Implementace DX11 je pak celkem k smíchu, fajn ambient occlusion je dobrá věc, ale nezachrání to, že modely a obličeje postav jsou naprosto katastrofální, horší než u HL2 nebo Doom3 pomalu. A to už je prostě moc, samozřejmě hra není jen o grafice, ale kdyby se to nejmenovalo Deus ex, tak to po 5 minutách vypnu a už nikdy nespustím. A každopádně grafika je důvod, aby hra prostě nemohla nikdy dostat víc než 8/10. *12* *16* *8* *9* *13*
  • aha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit