Přejít na výpis diskuzí
Devět minut z Dragon Age: Inquisition ukazuje PC verzi na maximální detaily
7.10.2014 | Aleš Smutný
156 příspěvků
-
Jaký zase? Celkem normální herní příroda. Tráva a listí bývá zelené. *1*
-
přesně tak, konzolisti nemají Dotu 2, taková grafická epocha a ta hratelnost a co teprve wowko - dark fantasy na úrovni, Divinity má zas příběh jako z pera velkého Martina, hle záviďtě...
-
Co by tu proboha dělaly pravidla DnD? *8*
-
on si někdo dovolil mě omínuskovat, to nepřežiji, kdybych neměl sádlo na břichu tak s tím něco udělám ,no nic dám si další pizzu...
-
Presne tak. A ja nevim co furt maji krabickari proti Dote. MMORPG na konzoli nenajdes a rpg jako Divinity taky ne. Solidne se krabickar ztrapnil
-
jojo je to kravina, ale připadám si u toho jako by mi bylo patnáct a neměl 50KG nadváhu a navíc mi stačí jedno tlačítko myši a žádný skill, nejlepší možnost pro RPG.
-
Tak Divinity za mě žádná extra sláva co se týče dialogů a storyline, ale aspoň je to RPG a to se počítá. *5*
-
toto bolo prve co napadlo aj mna, smutne , ked si clovek pozre napr witcher3 video tak ta grafika je uplne niekde inde.
Mne sa DA1/2 pacili ale toto vyzera fakt otrasne, ako to tu uz niekto napsal, interaktivna omalovanka na konzole -
Vypadá to krásně, už se moc těším.
-
Hmmm. MMORPG, hardcore RPG a MOBA versus ehm... akční hry na páčkovači, říznutý trochou statistik. Díky za uvedení do reality. Teď už vím, kde jsou komplexnější hry. *15*
EDIT: Hehe, během pár vteřin 8 disliků. Naklikávačský DS fanboyz řádí. *11* -
Uvidíme, uvidíme. Pořád tajně doufám, že to bude trochu klon Dragons Dogma, jednoho z nejlepších RPG poslední doby. Tam byl ideální mix akčně pojatých soubojů a přitom solidního RPG systému. Zatím nemám důvod nevěřit, že se v Bioware neinspirovali *3*
-
Jestli to bude takhle akční, tak bohužel to jde mimo mě. Kde jsou pravidla Dungeons and Dragons? Kde je systém RPG jako byl v prvních Dragon Age nebo v Baldurech? Kde je vůbec nějaké RPG? Připomíná mi to nejvíc Shadow of Mordor nebo spíš ještě víc Mortal Kombat. Fatality se taky určitě najdou. Možná, kdyby napsali, že Dragon Age bude letos fantasy bojovka, tak bych to možná i zkusil, ale RPG? Zlatý Divinity!!!
-
Tak za prvé a to jelikož jsem Demon Souls hrál tak tu musim napsat, že to neni žádné RPG a už vůbec ne nějaká hra pro intelektuály.Aby to nevypadalo, že ze sebe dělam intelektuála, to asi každý dle mého slohu pozná. Hra je to dobrá ale rozhodně ne RPG.
-
toto nestáhnu, jelikož na to nemam, nejsem ještě dostatečně zdegenerovaný. Diablo také nemam rád.
-
ty se běž pohřbít a už prosim tě sem nelez, tobě jedno jak to vypadá? Si normální? Atmosféra? Nepotřebuješ hutnou atmosféru kolem sebe? Tak to tě vážně lituji a užij si ten kýč...
-
Stejně si to všichni stáhnete a zkusíte, tak nač ten hate. Není hra u který by se neslezlo pár blbců, kterejm není nic dost dobrý. Nadáváte na grafiku a pak si zapnete Minecraft u kterýho si se vší spokojeností otevřete balíček chipsů.
-
Pro konzolisty? Nemyslel jsi pro pc-čkáře? Když si vzpomenu na infantilní hry tak jsou převážně na PC - Wowko, Divinity, DOTA naopak konzolisti Dragon Dogma, Demon Souls teď nás čeká Bloodborne, Deep Down. Že ty sis to popletl???
-
A to jsem přestal hrát Divinity, protože to na mě bylo moc akční *1*
-
ty si jak pred peti lety prosimte. Tyhle kecy mam fakt nejradsi
-
První myšlenka, kterou jsem měl, když jsem si pustil video byla, že se dívám na DA2. Nevím, stále o DA:I pochybuji, zatím jsem spokojen, že jsem si ho nepředobjednal. Nepřijde mi to...já nevím...jako by to dělali pro malé děti...nepřijde mi to jako hra pro dospělejší hráče. Barvičky nedokáží utáhnout celou hru.