Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klobasor
    Jednicku jsem dohral a bylo to celkem fajn. Dvojka pr.ser a trojka vypada ze je to barevne konzolovy cirkus s epileptickym krizencem kralika a trpaslika. Jsem na dalsi dil zvedavy ale tohle video me moc nepotesilo...
    • TheGGG
      konzoloví? jak bych řekl pcčkoví, tam milují omalovánky. *1* *1*
      • To bys rekl uplne blbe.
        • TheGGG
          ale je to tak, temná hra na PC neexistuje. Leda když si ztmavíš monitor u WoW a i pak je to sra*ka
          • wenceslaus
            A co je tak temného na konzole?
            • TheGGG
              hry, co nevypadaj jak když se pozvrací duha (což jsou prakticky všechny ty moba a p2w online blbinky co hrajete)
  • Mě se zobrazuje místo DA:I videa pouze trailer na SWTOR.
  • wenceslaus
    Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to jako MMO typu Guild Wars...
    • flash789
      mno..ja ti taky nepomůžu ..
  • Cestou, kterou hru prezentují to vypadá poměrně nudně a nezáživně. Aspoň budu příjemně překvapen, pokud to bude dobré.
  • la furia roja a Del0 jsou stejné osoby nebo jsou to dva trolové se stejným stylem trolovaní? Vidím je snad v každé diskuzi, v bleskovkách snad všude.
  • Gojira
    Dobrý soundtrack *3*
  • SWTOR video místo Dragon Age, autore opravit.
  • A zrovna dneska jsem narazil na tohle *1*

http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/azL9MbZ_460sa_v1.gif

a berte to v klidu ;)
    • Nečekaně japonské *1*
    • *1* takže už i z kill la kill se stalo meme
  • Cha, a je to tady, další video od člověka co sám přiznal, že rpg nehraje, ale zároveň sám napsal, že se mu to líbilo, a že by té hře dal šanci, ale tady je to zase samý hate. :D :D Lidi vy jste prostě klasikové jedna báseň. Hra vypadá krásně a už se těším.
    Give me my dislikes :D
    • Morraw
      Hele vpoho, každý máme rádi jiný věci a vyjadřujem jen své názory. Já si o tobě nebude myslet nic špatného jen proto, že se ti to líbí a mi ne. Ale jen takové postřehy.
      Fakt č.1 začátek videa "Sponsored by RONKU", tak si počti http://www.joystiq.com/2014/01/22/ea-ronku-program-pays-youtubers-for-game-coverage-with-rules/ ZAPLACENO
      Fakt č.2 hráč co nehraje RPG a líbí se mu to ? Bullshit. A i kdyby, na té obrazovce ani žádné RPG není. Pouze skupinová akční adventura. Nebo tam vidíš RPG ?
      A tímto bych asi zhrnul, co si o té hře myslím. No hate.
      • Nebylo to myšleno jmenovitě, ale obecně, nenadávám nikomu jen jsem řekl, že je to tady klasika. Přečetl jsem už tolik názorů na tuto hru, a všechny v podstatě vycházejí jen z videí, a 80 procent je automaticky negativních. Mně to spíš připadá, jako kdyby to tady byl řízený sport, čím víc negace, tím jsi větší borec.
        Všichni co tu hru hráli a předváděli hráli na snadnou obtížnost, takže vůbec nepoužili taktický mód čemuž se nedivím. Na větších obtížnostech už to ale bude třeba a tam se to pravé rpg projeví víc než dost. Hra má mít skoro 200 hodin, která jiná hra bez mulťáku ti tohle dá? A další výhody bych mohl jmenovat. Tak proto to nechápu co se tady děje.
        • Morraw
          Tak si asi mladej a působí ta hra na tebe jinak. Dvojka byla hrozná a to vypadá úplně stejně. V tom je ten problém, že to tolik lidí automaticky nesnáší. Nediv se jim.
          Tohle je casual RPG a vyšší obtížnost z toho lepší hru neudělá.
  • Proč to vypadá jako hra pro 5ti-leté děti nebo pro konzolisty...?

Vždyť to jsou interaktivní omalovánky...
    • Pro konzolisty? Nemyslel jsi pro pc-čkáře? Když si vzpomenu na infantilní hry tak jsou převážně na PC - Wowko, Divinity, DOTA naopak konzolisti Dragon Dogma, Demon Souls teď nás čeká Bloodborne, Deep Down. Že ty sis to popletl???
      • misho8723
        Lebo na konzoliach žiadne infatilné hry nie sú, čo?.. a že na PC hrá aj viacej žien ako na konzoliach, čo znamená širší výber žánrov hier na PC.. a nezabudni, že na PC máme hry ako ARMA, Kickstarter hardcore hry, strašne veľa survival hier, oveľa viac horor hier, STALKERA a jeho datadisky, Zaklínač bola pôvodne PC záležitosť, takisto aj Crysis, Cryostasis, Vampire Bloodlines, automobilové simulátory, letecké simulátory, atď..
      • "Dragon Dogma, Demon Souls teď nás čeká Bloodborne, Deep Down. Že ty sis to popletl??? "
        Tak pro japonské děti dobré pseudo rpgčka...
      • Johnny
        Dragon dogma je dost velká nuda po nejakejch peti hodinach hrani. Demon souls? my mame na PC dark souls jedna a dvě.... a nechtěj abych ti tu vyjmenoval hry které byli zkaženy a zničeny nástupem konzolí, nebo ti mam vyjmenovat všechny ostatní hry na konzole dělaný pro 12ti letý děcka i když jsou hry hodnoceny jako M- for mature??, prosim tě.... *1* *1* *1*
      • del0
        Hmmm. MMORPG, hardcore RPG a MOBA versus ehm... akční hry na páčkovači, říznutý trochou statistik. Díky za uvedení do reality. Teď už vím, kde jsou komplexnější hry. *15*

EDIT: Hehe, během pár vteřin 8 disliků. Naklikávačský DS fanboyz řádí. *11*
        • delO
          on si někdo dovolil mě omínuskovat, to nepřežiji, kdybych neměl sádlo na břichu tak s tím něco udělám ,no nic dám si další pizzu...
        • Presne tak. A ja nevim co furt maji krabickari proti Dote. MMORPG na konzoli nenajdes a rpg jako Divinity taky ne. Solidne se krabickar ztrapnil
      • Tak za prvé a to jelikož jsem Demon Souls hrál tak tu musim napsat, že to neni žádné RPG a už vůbec ne nějaká hra pro intelektuály.Aby to nevypadalo, že ze sebe dělam intelektuála, to asi každý dle mého slohu pozná. Hra je to dobrá ale rozhodně ne RPG.
        • delO
          samozřejmě že Demon Souls není RPG, ty tuny statů, které ovlivnují přímo tvoje schopnosti, že ani nezvedneš meč, ty tuny armorů, kouzel, vylepšovaní, hledaní, splynutí s postavu - to nedělá RPG, duležíté je combat přes jedno tlačítko myší a hod kostkou a žádný skill to především...
          • del0
            Lol, i první Diablo mělo na mečíku req na sílu a nemohla ho postava nosit, pokud to neměla. Splynutí s postavou? Já sem takhle jednou splynul s postavou, když sem hrál Doom na Nightmare. Skill? Jasně, hraju za brutálně silného orka, takže musím nejdřív chodit do posilovny, brát steriody a pak se naučit mluvit jak re*ard. Bez toho za něho v RPG nemůžu hrát, lolík. Skill patří do Quaka nebo moba, ne do RPG. Ale tam dostáváš na prdelku, tak si hraješ na skillera v akční RPG singlovce. Ty si dobrý kašpárek a noob. Očividně nevíš nic o RPG. Vrať se zpátky k páčkovači. *7*
    • del0
      Není jedno, jak to vypadá a jak konzoloidně se to hraje? Na souboje se přece BioWare nesoustřeďuje, na nich nezáleží, v RPG je hlavní roleplaying a příběh. Oh wait...
      • ty se běž pohřbít a už prosim tě sem nelez, tobě jedno jak to vypadá? Si normální? Atmosféra? Nepotřebuješ hutnou atmosféru kolem sebe? Tak to tě vážně lituji a užij si ten kýč...
        • Jaký zase? Celkem normální herní příroda. Tráva a listí bývá zelené. *1*
      • ty jsi vážně "dělo" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit