-
No, teda pokud bych měl srovnat hodnocení Metra a tohohle tak by Metro mělo 9/10 a tohle 7/10 protože tak do 13kapitoply to je ještě +- zábavné a pak už je to jen opakování již splněného a žene se to dost ke konci. Snad jedině finální Boss za něco stál, jinak je to prstobol aneb kdo mlátí rychleji ten to má dříve zasebou 🙂
To trochu zklamalo stačí mlátit a spamovat gold orbs a udolá se každý boss cože je i trochu škoda protože potvory a bosové ropzmanitý byli oproti celkerm nudnému prostředí a trochu mi to grafikou připomělo FFXV.
Příčtě už by to chtělo něco více byt to nebyla hrozná hra jen trochu ...únavná.
-
Lol tam nějaké byli ? :D
-
Ten Vergil, je pěknéj smeták.
-
Tož stahuje se to. Schválně, jestli capcom zvládl zase doručit, co slíbil. 🤔
-
Ačkoliv iSpirit občas obhajuje úplné nesmysly, tak v tomhle případu mu musím(e) dát za pravdu. Nier:Automata je bohužel plebsem nepochopená hra, která si zasloužila titul Hra roku 2017.
-
Taky bych DmC: Devil May Cry zatím označil za nejlepší díl série.
(DMC5 jsem ještě nehrál, takže nemůžu posoudit)
-
ale já jsem nikde nenapsal, že mě hra nebavila. Hra je to zábavná a chytlavá, jak jsem psal, dal bych ji 8 či 8,5/10, ale prostě 97% je šílenství. Tady se nám hype a novínaři zase snažili něco nakecat. V roce 2017 vyšly mnohem důležitější hry a i lepší.
-
Divné, já bych asi nehrál 40-120 hodin hru, která by mě ani moc nebavila.
Jedinou vyjímku jsem zažil u Skyrim, kde mě bavil začátek a když jsem tu hru z "povinnosti" dohrál, nedal bych ji víc než 5/10. No asi každý mámte něco podobného. -
Nehodnotim hry, které jsem nedohral.
-
To je dobře, jak daleko jsi se dostal?
-
Dokonce i v 60 fps 😘
-
Monster Hunter měl bez placených DLC ohromný úspěch. 🙂
-
A hrál jsi Zeldu vůbec, nebo jsi se díval na videa a osvojil si názory jiných lidí?
-
Na storu je demo, tak to dneska vyzkousim
-
Jestli ti vadí mikrotransakce ve hrách jako takové tak buď rád, protože herní průmysl už dávno žije v byznys modelu kde mikrotransakce je spíše menší zlo.
-
"ve všem mnohem hlupší než např. tvá Zelda."
já to věděl že se nakonec shodnem 😀 ale už fakt jdu spát, shodneme se na tom, že se nikdy nemůžeme shodnout, protože u her hledáme něco jiného a každý máme diametrálně odlišnou představu o tom, co to znamená top. Dobrou noc
-
Já s hrůzou vzpomínám na tu pasáž, kdys musel znovu pozabíjet několik dřív zabitých bossů po sobě, prakticky bez healu/nákupu itemů. Tam sem se napoprvé docela solidně sekl =).
-
nefabuluj trapko😂
-
https://www.youtube.com/results?search_query=nier+masterpiece
To není jenom o filozofii. Ano, ikdyž je to nejvíce filozofická hra vůbec, ale ta hra má genialní level- desing. Open-world který funguje jako metrovanie, takže víš o zkratkách, desing je zapamatovatelný. Hra obsahuje fantastický OST, propojení několika stylu hraní. 2D, top shooter, hack and slash. Gameplay je prostě top. Combat je dobře variabilní, můžeš mít tři styly, kombinovaní perků dáváš specialní ability, ve všem mnohem hlupší než např. tvá Zelda.
-
Ne já hru hodnotím vždycky hlavně podle hratelnosti, pokud ta má mezery a navíc má technické problémy, tak to asi dobře není, ne? Moje nejoblíbenější hra všech dob je baldurs gate 2, tak nevím kde bereš toho n-boye, poníku...