-
Přesah do filosofické roviny je rozhodně zajímavý, ale I český Kingdom
Come je pro herní svět důležitější než Nier nehledě na to že ho brzo
překoná co se týče prodejů a věř mi že nemalá část hráčů nějaká
filosofie vůbec nezajímá a koupili si to kvůli tomuž že tam jdou zničit
šaty a B2 má hezký zadek, nebo další část co od toho z recenzí čekali
herní nirvánu a nedočkali se - tam se řadím já. Nic mi vysvětlovat
nemusíš, prostě tě baví ve hrách jiné elementy než mojí maličkost. Pro
mě je hratelnost>>>>>>>>>>> všechno
ostatn, takže když mi někdo naservíruje mix průměrné h&s a
podprůměrné bullet hell nejsem moc nadšený, narozdíl od nového DMC což
je velice nadprůměrná h&s. -
ne, nebude, zanikne to, protože Capcom zjistí, že nejlépe funguje hra jako RESI 2, kde máš i DLC zdarma a hra se prodává lépe než původní hra.
-
tak v tom případě Zelda na Switchi za svůj stav při vydání tak 6/10. Sekaní, lagovaní, neudržení ani 30FPS, absence AA. Můžu pokračovat...
https://www.youtube.com/watch?v=gpqaTdflkNU
20 FPS. Jo, takže chápu, že jsi total N-boy, ale chce to trochu objektivity, že jo? Pokud tedy hodnotíš hru na základě technické stránky.
-
je přehodnocená a silně. 97% je úplná šílenost. Dobrých 8/10 víc ani howno. Ono šplháni po skalách není všechno, že jo?
-
Já občas i hraju hry kvůli sukním a dekoltu (a klidně i víc hardcore věcem), ale zrovna Nier kvůli tomu smysl hrát nemá. Za mě za technický stav na pc při vydání 7/10 max, takhle líný port jsem dlouho neviděl a některé věci jako object popping jsou defacto nevyřešitelné ať máš sebelepší železo
-
ty vůbec nechápeš, v čem je ta hra geniální, nebudu ti o tom psát. Jen je to několikanásobně důležitější hra pro celý gaming než Zelda.
-
Trojka zas tak hc nebyla. Tam šlo spíš o to, že obtížnost nestupňovala, ale konstantně ji držela prakticky celou dobu. Proto byla na začátku tak těžká, s tím šla ale ruku v ruce jistá nevýhoda. Pokud si vydržel úvod, kterej byl fakt silný kafe, tak už to hra dál nestupňovala a i když byla stejně těžká, tak pro hráče, kterej se přizpůsobil byla vlastně stále lehčí a lehčí až si člověk ke konci říkal, že nechápe proč měl na začátku takové problémy...
Každopádně trojka byla po celkem nepovedené dvojce velký překvapení.
-
Hele pro mě osobně je BOTW jedna z nejlepších her všech dob, ale to že jí Sterling dal 7 mi žíly netrhá. Jsem si vědom toho, že je okolo něj cosi jako kult osobnosti, ale na mě to nějak nepůsobí. Nějaké hodnocení na metacriticu je mi putna že šlo o procento dolů, stále je to jedna ze zaslouženě nejlépe hodnocených her všech dob a pro mě to bude pořád jedna z nejlepších her i kdyby tomu on dal 1/10, zločin to není, ale když dal Yooka Laylee 2/10 tak jsem si ťukal na čelo, alespoň snaha o objektivitu by u herního žurnalisty měla být.
-
Tak jde o princip, nicméně nemyslím si že by se měnilo a taky že by se nějak razantně agresivněji protlačovalki přeci jenom stále se jedná o SP hry a tam by p2w mechanika zabila spolehlivě celou hru😉
-
Jj už to je docela nuda, pro mě zajimává hra ale abych z pocitu na ní ustříkáíval pravidelně večer do kalhot z toho jsem vyrostl, no vlastně ani mě to nikdy nějak moc nebralo, přiznávám že možná šlo o tu Androidní 2B holčinu ale ne opravdu nehraji hry kvůli nižším sukním a nějakému dekoltu vlastně by mě to ani nebavilo. Spíše to zahrálo na stranu trochu hc hráčům ale až výjde Gotry edition dám znovu. Ten souboják taky nic extravagantního nebyl spíše dost těžkopádný. Suma sumárům osmičková hra.
-
No geniality fakt nevím, já si připadal že hraju Bayonetu 1 co se bere vážně a od PC portu jsem čekal víc hlavně po technické stránce, zase to musela zachraňovat komunita. Střídání herních módů je sice fajn, ale pokud bullet hell takhle okleštím, je otázka jestli má smysl ho tam vůbec dávat. Příběh a mechaniky, hlavně "pravý" konec je zajímavý ale herně je ta hra jako bard v Baldurs Gate, takový Jack of all trades master of nothing, narozdíl od her jako právě série DMC (a Bayonetty) které nejsou schizofrenní a ví co chtějí, soustředí se na jednu věc a zvládnou jí dokonale. Chápu, že Nier fanboys jsou unešený příběhem (a zadkem) B2, ale nechápu že nevidí že herně je to průměr.
-
Nechápej mě špatně, nesnažím se je hájit, z principu mi taky vaděj, samozřejmě. Jenom vysvětluju, proč je vcelku pochopitelný, že se o nich nepsalo v textu =).
-
ty si zasa nepochopil moj...
-
Vypadá to, že můj comment se kompletně minul účinkem. Dám ti hint, jdi na steam stránku MH: World nebo Street Fightera a podívej se na to kolik to má DLC.
-
lol chceš mi povedat ze hype a očakávania tej spec edicie boli nejako vysoke v porovnani s V? neporovnateľne veci
-
jeden z mala? vsak u vsetkych hracov hrajucich hack and slash je to kult
Zelda BOTW nie je prehodnocovana, minimalne Sterling jej dal nizsie hodnotenie kvoli uplnym prkotinam... Je s nim sranda, ale často rozhoduje pod vplyvom vlastnej prudernosti.. Dat BOTW menej nez 9/10 ne zlocin lebo skutocne objektivne v sucasnosti neexistuje lepsie nadizajnovana akcna adventura (ak ano, ukaz) . Preto Sterling zlyhal a aj v inych ďalších pripadoch.
-
Spešl edice 4 byla vydána před 4 lety. Dle tvého tvrzení to vypadá, že Capcom pořádně zaspal, ale což.
-
Ja tvoj nazor chapem a respektujem ale akonahle ich v hrach zacneme brat ako samozrejmosť, SP hry skoncili
-
ide o to ze si to budu socky kupovat! ako nahle Capcom uvidi ze si to ludia kupujú, bude to tlačiť do kazdej hry a stale agresivnejsim sposobom!..... spomen na prve nevinne dlc armor pre kona v Oblivione a porovnaj to s tym co tu mame dnes!
-
V tom nevidim problém. Socky si budou orby kupovat, majsteři si je vystajlujou tak to má bejt.