Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to hodej do summer steam sales, tak to beru.
  • Co to je za podivné hodnocení??? Vždyť to vůbec neodpovídá textu proboha!
    Tady už mi to fakt rozum nebere...

Pokud chcete podpořit autory, tak příště prosím lžete i v recenzi ať to nevypadá tak pitomě jako teď...
  • V Levelu to dostalo 2/5 tak jsem se az divil, ze jste nepridali nakej bodik za kamaradstvi. Tady na games uz ale neco nehraje :-X
  • Takže je to lepší jak Space Marine (5/10)?
  • To si snad delate prrrdel s tymhle hodnocenim?

Ted jsem dohral Wolfensteina (New Order) a to byla hra na desitky hodin ZABAVY s hodnocenim (tady) 8/10.
    Ve vsech smerech to byla vyjimecna hra - obsahove, technicky, atmosfera atd.

Dex ma priserne chyby, je to ukrutna nuda, propaguje se tady kazdej tejden a v recenzi napokon ziska 7!!!
    Wtf???
  • Škoda, myslel jsem že to bude aspon trochu dobrá hra ale co vidím tak to vypadá jako blbost na mobil,,, btw ta hra se prodává nebo je to free ? i když vlastně je to jedno ...
  • fuha, tak ked uz sa hrame na oldschool a 90te roky, podla toho textu by ta hra v 90tych rokoch vyfasovala akurat tak vtipnu recenziu od Andreja Anastasova a hodnotenie mozno 4/10.

"Problém s kritikou questů v Dex ale je, že určitá míra chybek je v RPG žánru vcelku normou."
    Tato veta je manipulacia. Neviem ako sa to odborne nazyva, ale novinari to radi pouzivaju. Vacsinou ale nejde o hry, ale ked musia kritizovat kroky svojich oblubenych politikov (rozumej mecenasov)....
  • s dobrym buildem (aspon lvl 4 melee + 25% dmg implantat) moc akcni nejsou, proste nastoupis a behem okamziku kazdyho vyndas
  • Mě přišel akční ten začátek, pak cca. půlka kolem té laborky, pak ta podzemní základna, ta byla celkem hodně akční - ale zas na druhou stranu mi přišli úplně super ti protivníci tam. A pak ten konec byl tak trochu, ale záleží jak moc děláš side questy.
  • tak to je na me asi moc slozitej jinotaj, vilema v redakci nemaj a vavra nepise recenze, ale jenom sloupky, ne?
  • Thorar
    S*alo mě to neskutečně.
  • Thorar
    Me ta hra desne zklamala. Ty souboje mi tam dost vadí, nečekal jsem že to bude tak akční. V betě to tak nebylo. Čekal jsem víc rpg, míň plošinovky.
  • Asharak
    Strašný lesů pán Koubek, taky nevím kdo co to je :)
  • a kdo to tam recenzoval?
  • filias
    V Levelu si nestěžovali jen na přehnanou zabugovanost, ale i na celkovou nezábavnost co patche neopraví.
  • Tak kdyz bugy dneska najdeme u AAA titulu tak nevim co cekate od indie her . Napr. takovej VANILA Skyrim byl v zakladu strasnej sh.t a jaky to sklizelo hodnoceni .
  • solomon.short
    to on nezna. jinak sorry, jen me to nasralo
  • Japonské kyberpunkové anime z 80. let, má dva filmy a jeden seriál. Je to něco jako Akira, pokud znáš
  • Ghost in the Shell- co je to zas za ohavnost *11*
  • nightborne
    Hele ono samozřejmě, pokud tam ta technická chyba bude tak zásadní, že znemožní hru nějak smysluplně hrát, pak je samozřejmě nesmysl, aby ji kdokoliv odpouštěl... ale u menších, hru neničících věcí, může každýmu vadit něco jinýho, něco jinýho může naopak oceňovat a mít tak u hry rozstřel třeba plus mínus dvou tří bodů v hodnocení není problém.

A souhlasím s tebou, že verdikt, hodnocení a pak samotnej text recenze je jeden útvar, a takhle jakž takž funguje, protože si ve stati to číslo obhájíš, že ano... spíš mě prostě daleko víc přiváděj do varu lidi, kteří jak tunelem vidí jenom číslo a hned začnou remcat, aniž by se obtěžovali si to přečíst, aby věděli, PROČ zrovna takový číslo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit