Diablo II: Resurrected – dojmy z hraní návratu legendy
-
Wow, tak to fakt čumím!
-
Bílé haraburdí není bezcenné!
-
Stále je to bomba, která konečně vypadá jak měla před 20 lety 🙂
-
D4 nevyšlo, nezaslouží si kritiku. D3 bylo paradoxně mnohem lepší po vydání. Grind akt 1 inferno měl něco do sebe. Dnes to zapneš a nemá smysl hrát nic víc než rifty. A to je, alespoň pro mě, silně o ničem.
-
Spíše počítej s wipem.
-
Mám asi blbý dotaz ale... Když si teď rozjezdu postavu, budu moci pokračovat tam, kde jsem skončil po vydání plné hry? Díky za odpověď
-
Dekuji za odpovedi. Neee :D Nastesti mame doma 3x Logitech G602 tedy 11 tlacitek by melo snad stacit :D Jen to mam pro osobu, co ma problem s druhou rukou, takze nemuze mit hned kvalesnici nebo gamepad.
Takze proto ten dotaz, pro normalniho hrace tomu je to jedno. Jsou tu ale i hraci co radi hrajou jen maji nejaky zdravotni problem a tak to lze doufam chapat :)
-
Triggered ;-)
Mám 3-tlačítkovou myš s kolečkem a většinu her hraju na normal/medium. Děkuji za zeptání.
Jsem retro casual a nemám vyšší ambice, tak mi prosím promiňte, pane lektvarová výzvo.
A nezlobte se, že každou gamingovou diskuzi neberu přehnaně vážně. Díky zúčastněné komunitě to často ani nejde ;-)
-
Trololol
A kolik máš ty tlačítek na myši? 15?
Hele, já chápu, že casual hráčům jako jsi ty, co všechno hrajou na easy, stačí jednoduchá myška a nějaká bonusová tlačítka navíc. To umí kdejaká lama hrát na Easy a pak za celý souboj s bossem akurát jednou vypít lektvar na doplnění života.
Jenže lidi, co mají rádi pořádnou výzvu a hrajou na nejvyšší obtížnost, se jen tak neobejdou bez většího množství kláves pro různé schopnosti a lektvary.
-
Tohle byla bomba. Před 20ti lety.
-
O co, že nebudeš schopnej to posoudit objektivně a nostalgický brýle nepůjdou sundat ;)
-
Nepřišlo náhodou 1024x768 s datadiskem LoD?
-
no ale co když on má ještě tu starou - dvoutlačítkovou?
-
O co, že si tohle namaže D3 i D4 na chleba? 😎
-
Podepisuju. Belzebub je skvělej!
-
Jako procházka muzeem asi dobrý. Pokud to bude převod 1:1, tak se obávám, že to novým hráčům nemá co nabídnout, jelikož D2 je už (pochopitelně a nemyslím tove zlém) zastaralé. Pro hráče, kteří se chtějí vrátit do let jalových je to ale ideální.
-
Ne nevymyslim tak to skutecne na Voodoo 2 bylo ;) ... Googli ... Na jedne to bylo 800*600 na dvou 1024*768 :) Samozrejme pres nativni Glide...
-
Škoda že není aj beta na Switch verzi, potřeboval bych si omakat ovládání než do toho zainvestuju. Jak jsem si jednou zvyk, tak vysedávat u PC už mě moc nebaví a SteamDeck je ještě daleko...
-
Ano jde, všechny UI prvky jsou samozřejmě klikatelné, jen teda ty lahvičky asi nepůjde v boji stíhat uklikat ;)
-
Tak to si vymýšlíš, nebo si to špatně pamtjueš, protože 1024*768 Diablo II nikdy nepodporovalo