Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J.V.Stalin

😂

• goyim

Tak to sem asi hrál jinou hru. V D2R přidali plovoucí *miss* text, když se netrefíš. Lahvičky se do opasku seřazují automaticky podle typu (vertikálně), vždycky to tak bylo. Stejně tak můžeš flašky automaticky posouvat z inventáře do opasku shift+Lclick. A shift+Rclick ti u obchodníka naplní celý opasek vybranou flaškou.

• goyim

Ano, na Voodoo to běhalo nejlíp. D3D mělo divně rozmáznutou grafiku a slabý výkon. D2 jedině s Glide emulátorem.

• Kompost

sranda, tiez som tam mal vrazenych 32MB RAM. ale mam dojem ze trocha pomahalo aj to ze v tom je strcene Voodoo. inak to PC zhodou okolnosti stale existuje a funguje. zrovna nedavno som ho z nostalgie spustal.

• Moc jsem to chtel mit rad, protoze to vypada fakt luxusne, ale nejak mi to nesedlo (puvodni D2 jsem nehral) a ten zacatek byl proste tak nudny, ze jsem nemel vubec chut se prokousat k tomu zajimavejsimu obsahu. 

Cely kombat mi prisel pomerne krkolomny, asi jako Path of Exile v pocatcich - napr. uderite nepritele a casto se nic nestane. Hra k tomu neda vubec zadnou zpetnou vazbu, takze nevim, jestli to je zpusobene nejakym d-syncem se serverem, nebo jestli to tak proste ma byt, protoze nemam 100% accuracy ci co, proste to pusobi spatne a o to hur, ze jsou vsechny pocatecni skilly single-target, takze upizlat jednoho po druhem, kdyz navic semtam ten utok vubec nic neudela mi prislo otravne.

Taktez nejsem moc fanda systemu lahvicek, kdy kazda zabira vlastni misto v inventari a v hotbaru neni moznost je zamknout aleson na urcity typ, aby se tam automaticky nepridavala jakakoliv, kterou zrovna seberete.

Proste na zacataku strasne moc veci spatne, ale zkusim tomu nekdy v budoucnu dat dalsi sanci. Na zaver mozna otazecka - pochopil jsem dobre, ze si viditelne muzete nabindovat pouze dva skilly (na leve a prave tlacitko misi)?

• goyim

Já to hrával taky na Pentiu MMX 166Mhz.... a 32MB RAM. ;} Procík to celkem zvládal, ale ta paměť fakt ne. Hrabalo to nechutně. Pak sem upgradnul na 200Mhz / 64MB a to už se celkem dalo.

• Gulivera84

Ja vte dobe zrovna presedlal z Winchipu, ktery rikal ze je 200MHz, realne mel 120, na poradny železo Pentium 4 1,4 GHz dodneska si pamatuju kdyz pustum Baldury 2, jak nadherne ten počitač voněl😉😍  ta nostalgie uz se tesim na pana Pekel....

• Inferius

Ten inventar, ze vidis s novyma predmetama, to je problem asi jen konzolovych verzi na PCku se prepne kompletne do legacy uplne vse, vcetne inventare a vybavy.

• Kompost

ja som to hral na P166 uplne bez problemov. teda az na to ze v tom case som vkuse preinstalovaval hry. ked som si chcel zahrat nieco ine s 1.18GB HDD tak bohuzial uninstal/instal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit