Přejít na výpis diskuzí
Diablo III beta začala, internet zaplaví videa a dojmy
21.9.2011 | levis
65 příspěvků
-
Ušlo mi něco, nebo na vývojové body postavy se tady nehraje?!
-
Pokial by to niekoho zaujimalo, tak asi najlepsi kanal, ktory sa zaobera D3 betou na youtube je tento:
http://www.youtube.com/user/ForceSC2strategy
Uz je tam kompletne playtrough celej Bety za barbara s komentarom (mimochodom, chybicka sa vludila do clanku, beta neobsahuje cely prvy akt, ale len tretinu z prveho aktu). Samozrejme, planuju sa aj ostatne classy + in-depth rozbory vsetkeho od skillov cez loot az po lore a cokolvek vas napadne... -
Sagvan to trefil *2*
-
hadám Leoric?
-
přesně, nikdy jsem kdovíjakej fanda Diabla nebyl, moc to ničí myš. Jednička super, dvojka už mi nesedla, takže se o trojku vůbec nezajímám. Kostěj to trefil:)
-
Jaky klon tohle je Diablo mas to v nazvu :D
-
Jak prijdu domu, tak zkusim a dam vedet :)
-
Prostě další klon diabla, to tu bylo už mockrát..
-
to je jako když fandíš nějakému týmu v hokeji/fotbale - tam se soupiska taky co rok mění a kvůli tomu snad fandit nepřestaneš .)
-
Absence luku by mne nenadchla *1*
-
Děkuji četl jsem to.... Pořád Hack and slash považuji za žánr sám pro sebe *4*
-
Nejspíš ne, ale většina lidí necítí potřebu se s tím ohánět na veřejnosti, aby ukázali že zrovna voni nejsou to stádo *3*
Většina lidí, když se na něco netěší, tak se o to nezajímá. -
Asi jo hehe
-
To sa iba ja na to neteším?
-
Tesim se na vsechny hry od blizzardu protoze to je vzdy paradni a bezkonkurecni hra... to same ocekavam od Diabla 3 na ktere se tesim od dvojky :) z videii jde usoudit ze to bude opet bezkonkurecni parada hratelnost vypada bozsky prostredi opet super takze to budou opet beze sne noci vyplitvana dovolena na hru na kterou se tak strasne tesim... :) ted jen doufam ze to vyjde ted na vanoce jak vsichni odhaduji :) kez by musito to vyjit.... chci to agrhhh
-
A abych doplnil... ani nemusíš říct něco "proti". Stačí říct i něco "neutrálního" a je oheň na střeše.
-
Síla hypu... řekni něco proti něčemu oblíbenýmu a jsi nepřítel číslo jedna...
-
skidrowckack je fake stránka a ničemu na ní bych nevěřil ani za mák...
-
Myslím, že je evidentní, že Diablo 3 se náramně povede. V D2 jsem strávil roky života, na Hellgate jsem se těšil jak malé dítě, ale už mě to nedokázalo pohltit. D3 už podle těchto videí bude mít poměrně tradiční hratelnost, s pár kontroverzními prvky (lahvičky fungující ihned a s cooldownem,...), ale i s něčím navíc, jako je to prodávání itemů z invertáře, lepší sbírání předmětů,... Prostě to bude staré poctivé Diablo, takže neberu změnu vývojářů jako relevantní, stejně jako se tomu stalo u Deus Ex 3 (a jak víme, Invisible war dělali tvůrci původní legendy a moc to nedopadlo).
-
myslis tohle http://skidrowcrack.com/diablo-iii-beta/ v komentech pod tim sou psany nejaky navody jak to rozjet, ale jak to jede by me teda taky zajimalo