Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nuže pro me Blizzard zkoncil a uz nikdy si od nich nic nekoupim (pokud to pujde tak stahnu a nebo budu hrat na naoficialnich serverech jen pro ten dobrej pocit ze je okradam stejne jako je tomu naopak)... WOW bylo uzasnou hrou jako Vanilla inovace jako prase spousta napadu a obrovsky svet... TBC hra zustala dobrou... post TBC uz je to jen lepeni sraczek dohromady - nic novyho, stejne mysleni, stejny raidy, stejny mechanismy a hra zustava oblibenou jenom diky lenosti hracu prizpusobit se necemu novymu a pretahnout kamarady na jinou hru (viz Rift ktery vypada daleko lip a hratelnosti jsou obe hry srovnatelny, GW - pro me naprosta spicka ve sve dobe co se PVP tyce do ted neni lepsi hra s jedinou vyjimkou -> GW2 je o stupen lepsi a dava PVP grády a stavu)... Diablo 3 je Ojebávka nejhrubšího zrna :D co si budem povidat? (ano mam lvl 60 a ano prokousal sem inferno)... a z toho nam vazeni plyne proberte se a nehazejte prachy sv!nim nezaslouzi si to jsou to Cheateri... misto hentai MOP si poridte GW2, ktery je vskutku skvostne vyhlizejici hrou (mam za sebou vsechny beta testy a stress testy) zruste trvaly prikazy k uhrade WOW zlodejiny a hrajte opet tak jak by to melo byt a to koupit hru a nemuset platit...
    • GW2 je totalni picovina

      nikdy takovou hovadinu jako GW2 hrat nebudu je to sra*ka
  • Pro mne Blizzard skončil. Nedám této firmě ani korunu, už ne.
  • Diablo 3 je nejlepší hra za posledních několik let. Diablo 2 jsem hrál celé roky a Diablo 3 budu také hrát celé roky. Je to nejlepší hra za několik let.
  • Blokovic
    Když vám ta aukce vadí tak v ní nic nekupujte nikdo vás k tomu nenutí. *2* *2* *2* *2*
  • vyhrabal som zabudnuteho paladina lvl 70 na hell obtiaznost, act 1. Tazke to je jak svina, ale da sa. Avsak co sa tyka dropu, oproti D3 inferno to je ako sa hovori "nebe a dudy". Za dve hod. padla jedna setova prilba a zlaty Shamshir ktory pouzivam. Tu a tam padnu brnenia ako Balrog skin alebo Templar mesh so styrmi socketmi ktore sa oplati odlozit kvoli runam. Predmety maju take vlastnosti ako "cannot be frozen", "ignore target defense" a ine. Nie ako v D3 kde je equip zavisly od toho kolko pridava k primarnej vlastnosti. Kopa zlteho odpadu +str +int +dex +vit a k tomu nejake dve trapne vlastnosti casto pre inu postavu.
    • czechtek
      ten systém itemu a jejich vlastnosti meli nechat z D2 bylo to daleko pestrejsi a lepší!! škoda
  • dave.fojtas
    Je celkem vtipné označovat Diablo III jako RPG, když s RPG systémem nemá nic společného.
  • To mi příjde jako špatný vtip. Naopak jsem od Diabla 3 přešel k wow. Za rok či dva až Blizzard s Diablem něco udělá tak ho možná opráším a zase si ho zahraju.
  • WoW tady bylo je a bude jeste dost dlouho a jestli vsm to zpusobuje nejaky dusevni problem tak je to pouze vas problem u nemusite to ventilovat ven. Jak baby z panelaku ty si taky porat jen stezujou a vsichni na ne uz serou a nikdo je neposloucha.
  • No jak tak koukám, tak čím známější hra.Tím víc má haterů. *1*

    Já WoWko hraju už od TBC a pořád mě baví protože to beru jako hru a zábavu. Největší problém je když to člověk začne brát moc vážně a prosedí u toho 24h 7dní v tejdnu.
    Čim víc u nějaký hry prosedíte v jednom kuse tim dřív vás přestane bavit tak už to chodí.
    (Pokud tedy nepřibude nový obsah.) Sám si teď už 3 měsíce dávám od WoW taky pauzu, jelikož chodit kolem dokola to samý by mě asi nebavilo a tu hru mi to zhnusilo.

    Takže si krátim čas na nějakejch starších hrách co už sem dlouho( nebo vůbec) nehrál a čekám jen na 25.8. kdy se pro mě konečně otevřou dveře do GW2. *14*
  • za 1200 jsem se skvěle bavil cca 300h, ale už mě to nebaví stejně jako lidi co to semnou hráli(až na jednoho blázna ten to bude hrát do smrti:-))..Možná pak zkusím PVP.
    • Jasně za 300 hodin si zvládl udělat wizzarda na 34 lvl. a barbara na 25 lvl. gratuluji!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit