Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Zrovna jsem to ve čtvrtek prodal.Opravdu mně vadilo když SP je ovlivněn MP.Prostě nemohu hrát SP v klidu a pak nějak MP.
    Ty čachry s aukcemi co tam provádějí to aby člověk stále sledoval jaký je stav jinak prachy ztrácí hodnotu velice rychle.Byl tam takový ten tlak jaký je u MP a MMORPG.Přesně ten tlak,že něco mám dělat jinak to bude horší u SP nesnáším.Tam si chci zahrát jak chci,kdy chci nikdy se do toho nemá sr*t.
    • Cypri
      Taky jsem to chtěl střelit, pak jsem si uvědomil, že na tom svým battlenet účtu mám i ostatní jejich hry takže mám smůlu sakra... Dost mě to štve, ta hra mě nebaví.
      Dosáhl jsem max lvl a řekl si "tak, hotovo" můžu mazat.
      Protože už mě nebavilo procházet ty samý lokace pořád dokola.
      Kdyby tam fungovala ta generace map jako v D2 tak jsem skoro spokojenej.
      Ta tam není a to mi tu hru naprosto sráží. Alespoň pro mě.
      • Generovani map v diablu 2 byl peknej voser pokud clovek chodil farmit bossy. Mapy z Diabla 3 mi vcelku vyhovujou protoze se tam clovek tolik neztraci ve slepych ulickach jak trotl ale uz to hrat stejne alespon do vydani datadisku nechci.
        • Cypri
          Mě naopak bavilo hledat ty bosse. Hledat ten cíl. Tady když jdu furt tu samou mapu tak mě to nudí.
          Holt máme oba jinej vkus no.
          • To sme na tom stejne, u D3 sem vydrzel tejden a D2 hraju porad. V D3 mi hlavne chzbi ten cil toho formeni, kterzm bzl nejakz boss. Kdy proste prochazim lokaci a mam tak trochu jistotu, ze na konci je neco vetsiho s vetsi sanci na drop. V D3 to neni 50x ten samej boss, ale ta sama lokace, protoze ta generace je tam hodne slaba.

            kazdemu zkratka vyhovuje neco jineho
          • Já myslím že je to jedno jestli to dohraješ na normal za tyden a budes spokojeny nebo to budes hrat pul roku a budes "farmit" itemy ne? To je Tvoje volba jak nalozis se svym casem. Oni svoje penize dostanou tak jako tak....jo nedostanou oni chcou aby lidi farmarili a obchodovali na aukci.
          • Ja se jen snazim vysvetlit ze kdyz farmis a toho bosse zabijis uz ten vecer po 50. tak te opravdu nebude porad bavit hledat vchod.
            • Pro koho to ma byt uzpusobene? Pro causual hrace ktery to dohraje na normal a na nightmare nebo pro hrace co u toho travi treba nekolik mesicu? Ja bych rekl ze odpoved je docela jasna.
            • Nie je to jedno? Veď v dvojke mal aj tak každý enigmu a skipoval všetkých mobov až na bossa. A s teleportom celý run aj tak trval len pár minút (a v niektorých prípadoch len 30s).

              Trojka je v tomto zase o kus ďalej.
            • Tak kdyz farmis tak se to tak proste dela no. To byl u Diabla 2 endgame. Samozrejme pak jsi mohl jeste jit do ubertristramu az na takovou malickost ze tam to zvladal jen jeden build paladina a to jeste pouze s urcitejma predmetama. Parada.
            • Tudíž je DIII lépe uzpůsobené pro farmáře? Kdo by to čekal.
            • Lol me by spís nebavilo 50x zabijet stejneho bosse :D :D :D :D
  • Blizzard může určitě těšit 10M prodaných kusů Diabla III ... nicméně z hlediska toho, kolik let se hrálo Diablo II po svém vydání, je aktuální situace z hlediska hráčů epický fail. Měl jsem kolem sebe celkem 5 Diablo II fanatiků, co si Diablo III koupili okamžitě, neustále do mě hučeli, že si to taky musím pořídit, 14 dní slintali, jak je to neskutečně boží ... a teď, po pár týdnech, to dohráli na jednu nebo druhou obtížnost a víceméně to už nehraje ani jeden z nich. Ukazuje se, co část nezaslepených viděla už dřív - D3 je neskutečně vymazlené rpgcko, ale nic víc. Žádná neskutečná bomba, nic nadčasového... prostě svým způsobem vyhypovaná bublina. Nepochybuju, že point-n-clickove rpg uz nemuze byt o moc lepsi, ale nedostatek inovace, který po tolika letech Blizzard ukazál (a speciálně on-který si může dovolit přidat opravdu nové koncepty a zkoušet je roky), je prostě trestuhodný...
    • Souhlasím a navíc je to čekl bych hodně nevyvážený, je tam co balancovat. Ať už skilly nebo staty nebo postavy ( Range vs Melee atd).
      Lidi na tom trávi čas hlavně kvůli aukci, na které spousta z nich vydělává (vydělává na lidech, kteří to chtějí mit lehčí nechtějí tak chcípat a mají prachy)
  • sou dva mesice do pand, mesic do gw2, ktere vetsina hracu wow urcite zkusi a tak odliv hracu od wow bych neresil. nechci rikat, ze je jedno jestli 11, 10 nebo 9M predplatitelu, ale porad to je vic, jak vsechny ostatni MMO dohromady
  • Drobny detail. To sa nedeje stale pred novym datadiskom uz par rokov, nedialo sa to nikdy. Wow subs neustale rastol, ci bol zaciatok ci koniec datadisku, hra naberala po milionoch az na hranicu 12 mil. Potom mali problemy v Cine a trochu to kleslo. Avsak zlom nastal v Cataclysm, kde im sustavne klesaju pocty non-stop. Pred Cataclysm naslubovali hory-doly, sotva polovicu splnili a hned po 2 mesiacoch ked ludia videli o com je Cataclysm nazivo zacali odchadzat, masovo. Blizzard is este stihol nalakat hracov na Diablo a ziskal 1.2 mil Annual pass - rocne predplatne. Keby to nespravili, tak tie cisla su este hrozivejsie. To sa nikdy nedialo, aby hra stracala taky obrovsky pocet hracov, ostatne MMO hry s tym nemaju nic do cinenia, na vine si je Blizzard sam. Suvisi to viac menej s tym, ze povodni vyvojari isli robit novu hru Titan, zatial co ti co ostali prekopali hru a zmenili filozofiu o 180 stupnov. To co fungovalo v TBC a v Lich King bolo z hry odstranene a zaviedli uplne ine koncept, ktory ocividne nefunguje.

    Q1 2011 - 600,000 subscribers lost
    Q2 2011 - 300,000 subscribers lost
    Q3 2011 - 800,000 subscribers lost
    Q4 2011 - 100,000 subscribers lost.
    Q2 2012 - 1,100,000 subscribers lost.
    • Shania
      To je jednoduchy.
      Zacatek Cata, hra byla prilis tezka, - 1 000 000
      Poslednich 8 mesicu zadny novy obsah
      Spousta jinych MMO na vyzkouseni
      A je leto, navic tesne pred datadiskem
      Moc bych se nedivil, kdyby valna cast lidi co jeste plati na tom byla stejne jako ja, hru plati, ale nehraji, nebo jen obcas.


      S datadiskem se spousa lidi vrati, uvidime ale na jak dlouho.
      • MoP ziska par stotisic re-sub, ale urcite to nebude 2.9 mil, tolko stratili v Cataclysm. Plus, v oktobri konci Annual Pass pre mnoho ludi a nikto nevie ci tych 1.2 mil. co to maju ostanu v hre.
        Ja mam pocit, ze odkedy zacal Blizzard razit filozofiu: Casual need to see content too, .. vsetko ide do kytek. Hra zacina byt prilis orientovana na casual - t.j. zlahcuju sa herne mechanizmy, odstranuju unikatnost medzi classami, cross-realm utility ulahcili hru avsak znicili server comunity, wow je prilis lahke, ked je vsetko lahke chyba tam ten pocit, ze si nieco dosiahol, nie je challenge, dobrodruzstvo, nie sú comunity, ktore tvoria zaklad MMO hry, uz to pojde len ostro z kopca. Chyba pve linearny progress, ked hrac mal jasnu viziu, tier 1 - tier 2 - tier 3 - final boss, teraz tam je paskvil, novy dungeon, o 2 mesiace nerf, do 4 mesiacov brutalny nerf, ostatne tiery su nehratelne kedze kazdy to overgearuje. Tipujem ze do pol roka po MoP, wow strati dalsich 3 mil sub a zakotvi na 5 mil. hranici.
        Nie som ziadny elitista ani netrpim syndromom special snowflake, avsak z wow sa stal paskvil, MMO zavisi na komunite, na social interaction, na pvp balance, pve progress - nic z toho uz nefunguje, bolo odstranene. WOTLK bol dobry balance medzi viacerymi typmi hracov, Cataclysm po 4.1 bol casual friendly, 4.3 bol casual patch, MoP pokracuje v trende: bitky petov, challenge mody, ktore aj tak caka brutalny nerf par tyzdnov po release, ked budu strasne tazke pre 80 percent ludi. Hral som to 7 rokov s prestavkami, Cataclysm bol riadny paskvil, dakujem koncim.
    • Cypri
      Wow tak to jsem nevěděl.
      Zajímací. Je to fakt takhle jak to vidím pravda??
      • Jo, ale co z toho... pořád je jich dost. A že padají se snad není čemu divit.
  • trolo
    neviem co kazdy bitchuje na AH. ved nikto nestoji vedla vas s pistolou u hlavy a nehovori vam: ZAPNI AH ZAPNI AH A KUP NIECO! kludne si to farmite poctivo ked chcete. alebo nehrajte inferno. dohrajte hell a hotovo. ked vas nebavi hrat stale to iste dokola a zabijat prisperky tak nechapem naco ste kupovali diablo. v diable 2 sa to farmilo este horsie. stale dokola len na bossov. v trojke uz bossovia nemaju garanciu dobrych itemov.

    mne AH nevadi a dokonca som si uz zarobil aj 20€.
    • Argument nikdo vas nenuti pouzivat AH je mimo, ta hra je designovana k pouzivani AH, je to jeji soucast a ten kdo ji nepouziva z principu, si to dela tezsi a nikdy nebude mit setovy, nebo legendarni itemy (i kdyz stejne jsou vetsinou na nic, ale to uz je jina pisnicka, prislibili buffnuti v patchi) a goldy mu budou tak na opravy. Kvuli AH je mnohem, mnohem mensi sance na drop itemu, nez v Diablu 2 a to prave diky aukci, kde si to tech 10 mega lidi ma vyobchodovat. NIkdy se vam nestane, ze by pri levelovani vam padl setovy item, ktery za par levelu stejne svleknete. Padaji jen rare itemy a to tim stylem, ze hodne, ale sance aby kostka stesti nahazela velmi dobre hodnoty je 1:25000, cili se prehrabujete v hromade odpadku a hledate neco pouzitelneho - a zase, tenhle model je pouzitelny hlavne pro AH.
      • Konecne nekdo kdo premysli hlavou. Presne, D3 je postavene na tom, aby hrac musel pouzivat aukci (pokud nechce travit tisice hodin hledanim nejakych predmetu). Za 200+ hodin mi nepadl ani jeden setovy predmet a asi 4 naprosto nepouzitelne legendary. Ne nepouzitelne pro muj level, ale nepouzitelne pro nikoho. S tim jak hra zavisi jen a pouze na itemech (muj mag ma na max lvl dmg myslim 8.63 - ne tisic, fakt necelych 9 dmg) tak je bez AH vicemene nehratelne.
    • ...alebo nehrajte inferno...

      a co když chci hrát celou hru, za kterou jsem zaplatil plnou cenu? Nebo uz prodavaj D3 bez inferna? Kolik to tak muze stat?

      Celý je to zvrácený.
    • Kronoss1
      Som farmil.
  • Veskoslav
    A co:)Diablo III jsem doteď nedojel na Inferno, doteď nemám postavený build, jak bych si přál, ale přesto mi to nevadí. Týdně u toho strávím tak 4-5 hodin celkově, zapnu, kousek prolezu a zase vypnu, ale vraxcím se k tomu. Což moc takových her není, abych se přiznal. Mě to za ty peníze stálo, odreaguji se u toho, odočinu si u toho, nepřemýšlím u toho. V aukci jsem si vydělal 20 éček za tu dobu a myslím, že to bude moje maximum. Jako hráč jsem spokojený, těším se na T II, ale na Diablo III nezanevřu:)
    • To že nepřemýšlíš není nic nového, to je tvůj normální stav.
    • Uz to ani nezapinam... po tom co vsem okolo padly nejaky mocny zbrane za 50-100 mega (nekomu i dvakrat) a ja dam dohromady sotva 3 me to prestalo bavit.
      • Souhlasím, bylo to dost krátky a i když to človek dá na inferno, tak to není ono. Lidi to hrajou hlavně kvůli aukci protože znám spoustu lidí, kteří na tom solidně vydělávaj.

        Snažil jsem se zjistit už několikrát, zda mě to baví či ne a pořád nevím, vadí mě tam přespříliš ten random, je ho tam až příliš.

        Hrál jsem Diablo 1 i 2 a tam to mělo své kouzlo, tady to už kapánek přehnali. Už jen ten kovář, kteréj mě stál na začátku takových peněz a člověk z něj nic nezíská. Dám ukovat pěknou věc a staty jsou dex pro věc, která je pro barbara pouze s tím, že u zbraně není hlaní stat, kterým se zvyšuje DMG, takže leda hodit do koše.

        Diablo 3 je pro mě mrtvé pokud se tam nestanou nějaké zásadní změny :) Ale abych jen nenadával cinematiky má blizzard fakt pěkný jen by mohli být delší nebo větší množství *1*
      • Veskoslav
        Já mám zbraň za cca 30 mega a spadla sama no:)Je to o štěstí, ako kamarádí mají zbaně okolo těch 100 mega, ale ti u toho sedí furt.
  • No jak tak koukám, tak čím známější hra.Tím víc má haterů. *1*

    Já WoWko hraju už od TBC a pořád mě baví protože to beru jako hru a zábavu. Největší problém je když to člověk začne brát moc vážně a prosedí u toho 24h 7dní v tejdnu.
    Čim víc u nějaký hry prosedíte v jednom kuse tim dřív vás přestane bavit tak už to chodí.
    (Pokud tedy nepřibude nový obsah.) Sám si teď už 3 měsíce dávám od WoW taky pauzu, jelikož chodit kolem dokola to samý by mě asi nebavilo a tu hru mi to zhnusilo.

    Takže si krátim čas na nějakejch starších hrách co už sem dlouho( nebo vůbec) nehrál a čekám jen na 25.8. kdy se pro mě konečně otevřou dveře do GW2. *14*
  • Celkem jsem se u toho pobavil, ale v infernu uz jsem si musel vsechny veci kupovat v AH a tim me to prestalo bavit. Auction house tycoon opravdu hrat nemusim.
  • za 1200 jsem se skvěle bavil cca 300h, ale už mě to nebaví stejně jako lidi co to semnou hráli(až na jednoho blázna ten to bude hrát do smrti:-))..Možná pak zkusím PVP.
    • Jasně za 300 hodin si zvládl udělat wizzarda na 34 lvl. a barbara na 25 lvl. gratuluji!
  • tak to vidíte dvě známé jména diablo a blizzard a hra se prodává sama i když je taková jaká je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit