Přejít na výpis diskuzí
Diablo III má 10 milionů hráčů, WoW ztrácí předplatitele
3.8.2012 | Adam Homola
138 příspěvků
-
Slyšíte to? Něco zvoní. Ah, už vím, WoWku zvoní hrana. Že by konečně lidé prohlédli a zjistili, že WoW je od TBC horší a horší? Jako vážně, jak nad tím někdo může trávit hodiny času denně?
Dodatek: Zdá se, že ani pravidelná víkendová reklama zde na Games.cz Wowku nepomohla. -
-
Já wow začal hrát před čtyřmi týdny a baví mě fakt hodně. Líbí se mi, že ta hra se nebere vážně a u některých questů se člověk i zasměje(viz questy s ogrem Lunkem). WoW pro mě není 24/7 záležitost, ale spíš oddechovka u které strávím tak 1-2 hodinky denně(když je venku hnusně tak i víc):-) Na každou hru se začne kydat hnůj ve chvíly, kdy to lidi začnou brát moc vážně a začnou hru upřednostňovat před reálným životem. Upřímně se na MoP docela těším a hned založím druhou postavu plyšáka monka:-)
-
hele.. až ti bude dávat 9miliónů lidí dvě stovky měsíčně.. tak tu můžeš dělat borce. :) Do tý doby si můžeme sice potřást rukou, protože s tebou a s padající kvalitou WoWka souhlasím.. ale to je tak všechno :)
-
-
moudře řečeno..
-
Už jsou to jen dvě stovky? Chlapci zlevnili. Jak řekl Albert Einstein: ,, Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si však nejsem tak jist".
-
-
Tobě zvoní v hlavě.
-
-
Ouch, to si mě vážně urazil. Tím, že se mě tu budeš snažit urážet, nezměníš kvalitu dnešního World of Warcraft, ani fakt, že jeho kvalita je nižší než životnost chuťovky zdarma v českém "marketu". Teď se tam nahází pandy, kung fu, gong a Mao Ce Tung, aby uměle prodloužili trvání zlatého dolu. Nesmíme samozřejmě zapomenout na zvýšení nejvyšší úrovně na 1001, přidání "čúpr" předmětů, které se dají najít jen za pomoci bezové hůlky a baterky Chucka Norrise, taky tam hodí nového magického koníka, který se přemění na magického koníka jiné barvy, aby vás bylo poznat (samozřejmě budou k dispozici jen základní barvy jako je modrá, žlutá, zelená a červená a ostatní budou za příjemnou cenu 3 dolarů za kus).
Už se těším, co přijde příště. Já bych ještě čerpal z Asie a hodil tam Naruta, 5 ninja vesnic, ramen a hlavně ninjutsu. Tím se otevírá nová rasa - ninja, který místo run, many nebo zloby bude používat chakru a 5 základních elementů. Pokud by se ale tvůrcům zdálo, že by spíše potřebovali udělat něco na mikrotransakce, tak bych zavedl kult Chucka Norrise, kde by se za příjemný poplatek 10 dolarů za měsíc hráči proměnili v Chuckovi učně a jejich hlavní schopností by byl kop z otočky, který by odrovnal kohokoliv ve hře. Nápadů je, jen je zužitkovat. -
-
ty si to tu dávaš neskutočne :D ale súhlasím s tebou úplne vo všetkom.. wow sa zmenilo na komerčnú sračku R 7+ odvtedy ako prišiel wotlk
-
-
Díky, dávám ti plus. *5*
-
-
nesouhlasím s tvým přehnaným Hejtem vůči Wowku, ale dávám Plus za kreativitu :-D
PS: wowko je velmi kvalitní hra pro mladší nebo méně zkušené hráče. -
-
RE: Kronoss: Právě si dokázal, že si to opravdu nehrál :)
-
No nevím, jestli by nějakej malej harant nebo totální lamka dávala wowko, vzdyt to je jen samej theorycraft a čísilka a vše se jen točí kolem co nejlepěího buildu a podle toho, jak dobrou máš rotaci nebo jak sis vylepšil staty D: to fakt pro nezkušenné hráče neni
-
-
Ghost: Ano WoWko jsem hrál. Naposledy Wrath of the Lich King a nic moc. Pamatuji, kdy bylo jen normální WoWko a TBC, to ještě bylo docela dobré, ale stejně mě to přestalo bavit. Každý datadisk je jiný? Od TBC jsou všechny stejné. Jen tam dají vyšší úroveň, novou lokaci, pár předmětu a raidů a jsou hotovi. Práce na pár měsíců s minimálním vypětím a trhnou na tom balík peněz.
-
RE:Kronos: nemůžu ti odepsát přímo, nevím proč, tak to píšu tu. K tomu že WoW nemá příběh: WoWko je strašně rozlehlá hra a každý si v ní najde to své, jak RP hráči tak i HC komunita a zamosebou i casual hráči (raid findery, achievmenty atd...). A že hra nemá co nabídbout? Hrál si to někdy prosimtě? Prošel jsi ulduar, dělal nějakej z eventu (třeba vánoční nebo pre-cata)? Ale souhlasím s tebou v jednom, WoW opravdu nemá žádny hlavní příběh, ale to je to co z něj dělá tak užasnou hru, protože každý datáč je jiný, každý dungeon či raid má jine questy, každá část světa má své vlastní problémy a to je na WoW tak úžasné...
-
Jen bych rád věděl, které z dosavadních MMO nebylo co se týče PVP o výbavě? Které nebylo o načasování rotací či chození pořád těch samých dungů pro lepší vybavení. Já hrál Warhammer online, Lotro, EQ2 a všude to bylo to samé, takže na WoW mě v tomhle směru nic neuráží ani nic nepřekvapuje.
-
Je zde ale hodně Wowkařů, dle těch mínusů, tak se zeptej kolik jim je a proč hrají takovou blbost bez nápadu. Ta hra prakticky nemá vůbec co nabídnout, ale pokud vás baví chození těch samých raidů pro co nejlepší set, tak směle do toho, ale mně to připadá jako velice hloupá zábava. Kdyby ta hra měla alespoň dobrý příběh ...
-
build po novom datadisku načisto zanikne... v podstate zanikol uz prichodom Caty
-
-
Já neříkám, že nenávidím WoW, ani se mi nezdá, že by ten příspěvek přetékal nenávistí vůči WoWku, ale díky za plus.
-
-
-
-
-
Hlavne by tam meli napsat jak s DIII usili v Blizzardu poradny podvod na hrace a jak jim ted ty jejich slavne servery zejou prazdnotou, protoze tento prehypovany hnus dokazal oblbnout nejednoho fandu diablovske serie.
To co Blizzard vydal, neni Diablo a nikdy nebude, je to jen zdimacka jak ty ovce poradne oholit, jenomze stado se jim zmensuje a tzv. DIII uz hraji jen pomatenci, nerdi z wowka a nefachcenka, kteri si mysli, ze na tom zbohatnou .
No a wowko to je kapitola sam pro sebe, totalne znicene lore + gulas ve vsem a navic pandy, takze se neni cemu divit, ze jim na to zacinaji hazet bobek. -
-
A je to chyba koho, ze nevis co si kupujes? Ja vedel jaka ta hra bude, vedel jsem, ze me nebude bavit farmit inferno, presto jsme si hru uzil pri levelovani.
-
-
LOL ty si dobry Jantar :D... ja sem teda rozhodne nevedel co za total prouser si kupuju... halt Hype je Hype... v D3 sem udelal za tri tejdny LVL60 nahrál skoro 200 hodin diky OP DH zabil diablozenu na inferno a od ty doby sem tam nepachnul... jen sem za to vyplaznul 1500... fakt sem netusil ze ta hra bude takovej sh!t za takovejch penez na par dni... D2 mi vydrzelo nekolik let a to jsem hral jen s kamosema po hamachi
-
-
Tahle zmenšující "stado" by chtěl asi každý "farmář".
-
-
Taky čučíš každej den na Farmu na Nově, Vesku?
Ten Kubí to tam ale ničí, co? *5* -
-
Nevím na co se díváš ty, ale já ani nevím, že nějaká Farma na Nově je.
-
-
ÁáÁá, pán je intelektuál.
-
-
Ne pán není pako aby se díval na to, jak se parta vygumovanců sežere v přímém přenosu. Nebo mi chceš namluvit, že tyto sraččky typu Farma, Hotel Paradise jsou něco jiného než to, že partů Těch největších vygumovanců zavřou někam a čekají až se požerou navzájem? A Hotel Paradise byl nejdražší poorno Casting historie. Ale jo, ať si každý dívá na co chce, ale proboha, mlít takovou blbost, že kdo se nedivá na tyhle sračky, tak je hned "intelektuál".....
-
-
-
-
-
Jasne, stádo sa zmenšuje, už je ich len 10 miliónov. *15*
-
-
Pust si tu sra*ku zvanou DIII a podivej se kolik je tam online lidi a bude ti hned jasne kolik bylo pri startu a kolik to hraje ted, to ze prodali 10 mega kopii je jedna vec ,marktetingovy perfektni tah, zbytek radeji bez komentare.
-
-
Nikdy som nehral public hru. Ani nebudem. A keď si to pustím večer okolo siedmej, tak stále je online asi 10-12 známych, čo je rovnaký počet ako pred mesiacom a viac kamošov som mal online len týždeň po vydaní.
-
No tož se dívám a mám online cca 14500 lidí v mém regionu, což jeskutečně "katastrofa":)
-
-
Už před více jak měsícem se objevili na netu zprávy, že je to v řádu pár litrů...
-
Posledni tydny tam neni vice jak 1500 - 2000 tak alespon nelzi hlupaku
-
-
Asi mám divné Diablo III, pořád mi ukazuje 14587 lidí v mém regionu hraje. A u Sc (schválně jsem ho zapnul) mi bliká číslo 3516 lidí v mém regionu.
-
-
-
-
-
-
Je celkem vtipné označovat Diablo III jako RPG, když s RPG systémem nemá nic společného.
-
Jeste tady chybi Ellenday a jeho verny pes Plisken a je vymalovano a muzou jit vesele onan*vat ...
Jinak co so tady tak ctu je zrejme, ze Blizzard zacina poradne strilet vedle ... no jo tak to dopada, kdyz penize vymetou nekomu mozek -
-
"Blizzard zacina poradne strilet vedle ..."
"Pro Blizzard byl letošní druhý kvartál tím nejlepším druhým kvartálem vůbec."
Whatever floats your boat, man *3* -
-
Ono vždycky jde jen o peníze, že ano, Stockholme?
-
-
Ale už je tu Drasťa, takže Diablo 3 půlka to má pokrytý.
-
-
Drasta se rad hada s blbcema no... nenadelas nic.
-
-
-
Pár lidí si na fórech zanadávalo, ale ani zpackaný launch, následné problémy a ne úplně “kompletní” hra nezastavily davy natěšených kupujících...
co tohle má společnýho s tím, kolik lidí si to koupilo? drtivá většina lidí nakupovala během prvních pár dnů od spuštění, kdy nikdo o žádným zpackaným launchi, problémech ani nekompletnosti hry nevěděl... -
-
Drtivá většina lidí si to nekoupila prvních pár dnů od spuštění. Za první týden se toho prodalo 6 milionů, vč. těch 1,2 milionu Annual Passů. Takže ty cca 4+ miliony kopií se prodaly od druhého týdne dál. A to už byly plné internety negativních zpráv ohledně launche a dalších problémů.
-
-
jo, třeba od druhýho do pátýho týdne :) a to bylo jen pár lidí, co to dohráli na inferno, nikdo ještě pořádně neodhalil, že bez aukce se to nedá hrát atd...
a co třeba ta čína, tam bylo spuštění souběžný s evropou a usa, nebo pozdějc, třeba o ty dva týdny?
-
-
-
Presne tak.. Ja som to už dávno hrať prestal, možno sa k tomu vrátim ale zatiaľ neplánujem. A zo všetkých známych na steame čo to mali (tak 10 +-) som už tiež dávno nikoho nevidel hrať d3...
Tie čísla sú bullshit.. Pokračujúca marketingová kampaň... -
-
prodalo se 10+ milionu kusu D3, ne ze to hraje 10 milionu lidi kazdy den....
-
omg zase som to hodil inam než som to chcel..
-
-
vyhrabal som zabudnuteho paladina lvl 70 na hell obtiaznost, act 1. Tazke to je jak svina, ale da sa. Avsak co sa tyka dropu, oproti D3 inferno to je ako sa hovori "nebe a dudy". Za dve hod. padla jedna setova prilba a zlaty Shamshir ktory pouzivam. Tu a tam padnu brnenia ako Balrog skin alebo Templar mesh so styrmi socketmi ktore sa oplati odlozit kvoli runam. Predmety maju take vlastnosti ako "cannot be frozen", "ignore target defense" a ine. Nie ako v D3 kde je equip zavisly od toho kolko pridava k primarnej vlastnosti. Kopa zlteho odpadu +str +int +dex +vit a k tomu nejake dve trapne vlastnosti casto pre inu postavu.
-
-
ten systém itemu a jejich vlastnosti meli nechat z D2 bylo to daleko pestrejsi a lepší!! škoda
-
-
Zadny trochu narocnejsi hrac nebude hrat wowko, kdyz muze hrat Eve, Lotro, Rift apod. Wowko je pro maminy na materske, co si tim zpestrujou surfovani na facebooku...a to je tech deset milionu... Schvalne najde se na techto strankach hlupak co by vyzkouseni u Wowka zustal? Je to proste jina cilovka- jednodussi lide, zrovna jako treba Lol, second life, nebo farmwille...
-
-
Si to WoWko zahrej ty chytraku a uvidime jestli ti to furt bude pripadat jako easy hra pro casualy, tebe by nevzaly ani do te nejhorsi PvE guildy a v PvP by radsi odchazely z BGcek nez s tebou hrat (do aren by ses ani nedostal)
-
Ja jsem u WOW zustal, hraju ho prerusovane uz od zacatku, posledni rok nehraju a cekam na datadisk.
EVE neni konkurence a neni to hra pro kazdeho, LOTRO ma atmosferu, nema ale hratelnost (mam lifetime a par let jsme tam stravil) a hlavni plus teto hry je komunita na RP serverch, Rift se potopil sam pri vydani, ted je to mozna uz kvalitni hra, ale uz se tam moc lidi nevrati. Pridal bych jeste DDO, ktere me taky dost bavilo a treba se tam jeste vratim, ale spis doufam, ze Newerwinter bude adekvatni nahrada.
Poslednich 7 let hledam nahradu za WOW a nikdy jsme ji nenasel, vsem tem hram neco chybi a vzdy jsme se pak vratil zpet. Kazdopadne to hlavni co te v MMO drzi jsou lidi.
Dalsi na rade je pro me GW2, hra vypada skvele a doufam ze me bude dlouho bavit a tak taky doufam, ze nektere veci z teto hry si najdou cestu do WOW a jinych her.
Osobně si myslím, že čím víc dobrých her na trhu, tím lepší konkurence a tím padem lepší hry. -
-
co hledáš, je zážitek a atmosféra, když jsi poprvý spustil něco tak obrovskýho, jako je WoW. nerad ti kazím představy, ale tohle se ti už v žádný hře nestane, páč jsi mezi tím už hrál kdeco a hodně toho viděl, trochu zestárnul...
-
-
Ty jo, teď jen doufám, že to stejně není s holkama - že když na začátku potkáš nějakou úžasnou, je vám spolu skvěle, prožijete tunu super věcí a pak to skončí, že už ti taky každá další nepřipadá jen jako laciná kopie tý první... To bych byl docela v pytli. :(
-
-
To záleží, jestli pořizuješ v budgetových edicích, nebo radši řádně investuješ do nějaké speciální sběratelské...:)
-
-
-
-
Líbí se mi, že máš tak velice komplexní názor na jednoduchost WoW, nicméně, protože zajisté nejsi hlupák, hru jsi pouze vyzkoušel, čili jsi endgame content patrně neměl šanci projít. To, že směr, kterým se WoW momentálně ubírá, není pro větštinu hráčů, co hráli BC nebo dokonce Vanillu, příliš šťastný, je pravda. Nicméně nazývat tyhle lidi jednoduchými, to není moc fér.
-
No, trochu tě poupravím. Nejsou to "jednodušší" lidé (to je dost urážlivé a zcela nepravdivé), ale casual hráči (tzn. netráví veškerý svůj volný čas za monitorem).
-
Proč každý hlupák proboha? Ty jsi taky dost jednoduchý člověk.....
P.S: A ne nikdy jsem nehrál Wow a ty hry, co jsi vyjmenoval (když je tak znáš, asi hraješ často na Fb, co?)
-
-
Si mysli, ze pocet predplatitelu bude stejny, nedej boze ze poroste nekolik dekad? WoW uz zkratka upada a nic s tim nikdo neudela.
-
-
Tenhle odliv maj kazdej rok pred vydanim datadisku, tak bych si ty prognozy nechal az po vydani Pandy =)
-
-
Přesně tak. Myslim si že prostě vyjde Panda datáč a mraky lidí se vrátí. S tím Blizz určitě taky počítá.
-
-
No vráti si nemyslim... spís naopak po vydání pand jim hráči odejdou ( doufám, že tak kolem pul mega ) no jenže pak přijdou 2miliony činanu a datáč byl vlastně uspech.
-
-
A duvod proc by meli odchazet? MOP je obsahove nejnadupanejsi datadisk vubec.
-
-
Prvne vy dva dokazte, ze to tak neni, rozhodne je na 90 vic veci na praci nez jen raidy a pvp.
-
Cože ? MOP je obsahove nejnadupanejsi datadisk vubec ? :D :D
Ted si mě fakt rozesmál :D -
A viděl jsi ho? Je to odpadní čínská patlanina, napodobující tamní F2P "hity" vším, co jen jde... Proboha proč?? *9*
-
-
-
Jj, tipujem ze aspon 500 000 sa ich vrati. Aspon na par mesiacov. Ja budem medzi nimi *1*
-
-
-
-
Čiže sa Diabla III predalo cez 10 mil. kusov (mínus 1,2 predplatiteľov WoW), alebo to len znamená, že Diablo hráva 10 mil. ľudí?
-
-
Těžko říct, kolik se toho prodalo. Přes 10 milionů hráčů to hraje. 1,2 z toho jsou Annual Passy. Něco z toho bude Asie, kde se to neprodává tak, jako u nás. Takže krabic a digitálních verzí rovných 10 mega není.
-
-
jak se pozná hráč, co to "hraje"? jako že to třeba aspoň jednou za týden zapne na 10 minut?
-
-
prodalo
-