Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GW2 je totalni picovina

    nikdy takovou hovadinu jako GW2 hrat nebudu je to sra*ka
  • Nuže pro me Blizzard zkoncil a uz nikdy si od nich nic nekoupim (pokud to pujde tak stahnu a nebo budu hrat na naoficialnich serverech jen pro ten dobrej pocit ze je okradam stejne jako je tomu naopak)... WOW bylo uzasnou hrou jako Vanilla inovace jako prase spousta napadu a obrovsky svet... TBC hra zustala dobrou... post TBC uz je to jen lepeni sraczek dohromady - nic novyho, stejne mysleni, stejny raidy, stejny mechanismy a hra zustava oblibenou jenom diky lenosti hracu prizpusobit se necemu novymu a pretahnout kamarady na jinou hru (viz Rift ktery vypada daleko lip a hratelnosti jsou obe hry srovnatelny, GW - pro me naprosta spicka ve sve dobe co se PVP tyce do ted neni lepsi hra s jedinou vyjimkou -> GW2 je o stupen lepsi a dava PVP grády a stavu)... Diablo 3 je Ojebávka nejhrubšího zrna :D co si budem povidat? (ano mam lvl 60 a ano prokousal sem inferno)... a z toho nam vazeni plyne proberte se a nehazejte prachy sv!nim nezaslouzi si to jsou to Cheateri... misto hentai MOP si poridte GW2, ktery je vskutku skvostne vyhlizejici hrou (mam za sebou vsechny beta testy a stress testy) zruste trvaly prikazy k uhrade WOW zlodejiny a hrajte opet tak jak by to melo byt a to koupit hru a nemuset platit...
  • LOL ty si dobry Jantar :D... ja sem teda rozhodne nevedel co za total prouser si kupuju... halt Hype je Hype... v D3 sem udelal za tri tejdny LVL60 nahrál skoro 200 hodin diky OP DH zabil diablozenu na inferno a od ty doby sem tam nepachnul... jen sem za to vyplaznul 1500... fakt sem netusil ze ta hra bude takovej sh!t za takovejch penez na par dni... D2 mi vydrzelo nekolik let a to jsem hral jen s kamosema po hamachi
  • Pro mne Blizzard skončil. Nedám této firmě ani korunu, už ne.
  • Jasně za 300 hodin si zvládl udělat wizzarda na 34 lvl. a barbara na 25 lvl. gratuluji!
  • RE: Kronoss: Právě si dokázal, že si to opravdu nehrál :)
  • Diablo 3 je nejlepší hra za posledních několik let. Diablo 2 jsem hrál celé roky a Diablo 3 budu také hrát celé roky. Je to nejlepší hra za několik let.
  • Kronoss1
    Ghost: Ano WoWko jsem hrál. Naposledy Wrath of the Lich King a nic moc. Pamatuji, kdy bylo jen normální WoWko a TBC, to ještě bylo docela dobré, ale stejně mě to přestalo bavit. Každý datadisk je jiný? Od TBC jsou všechny stejné. Jen tam dají vyšší úroveň, novou lokaci, pár předmětu a raidů a jsou hotovi. Práce na pár měsíců s minimálním vypětím a trhnou na tom balík peněz.
  • Konecne nekdo kdo premysli hlavou. Presne, D3 je postavene na tom, aby hrac musel pouzivat aukci (pokud nechce travit tisice hodin hledanim nejakych predmetu). Za 200+ hodin mi nepadl ani jeden setovy predmet a asi 4 naprosto nepouzitelne legendary. Ne nepouzitelne pro muj level, ale nepouzitelne pro nikoho. S tim jak hra zavisi jen a pouze na itemech (muj mag ma na max lvl dmg myslim 8.63 - ne tisic, fakt necelych 9 dmg) tak je bez AH vicemene nehratelne.
  • RE:Kronos: nemůžu ti odepsát přímo, nevím proč, tak to píšu tu. K tomu že WoW nemá příběh: WoWko je strašně rozlehlá hra a každý si v ní najde to své, jak RP hráči tak i HC komunita a zamosebou i casual hráči (raid findery, achievmenty atd...). A že hra nemá co nabídbout? Hrál si to někdy prosimtě? Prošel jsi ulduar, dělal nějakej z eventu (třeba vánoční nebo pre-cata)? Ale souhlasím s tebou v jednom, WoW opravdu nemá žádny hlavní příběh, ale to je to co z něj dělá tak užasnou hru, protože každý datáč je jiný, každý dungeon či raid má jine questy, každá část světa má své vlastní problémy a to je na WoW tak úžasné...
  • Blokovic
    Když vám ta aukce vadí tak v ní nic nekupujte nikdo vás k tomu nenutí. *2* *2* *2* *2*
  • czechtek
    ten systém itemu a jejich vlastnosti meli nechat z D2 bylo to daleko pestrejsi a lepší!! škoda
  • vyhrabal som zabudnuteho paladina lvl 70 na hell obtiaznost, act 1. Tazke to je jak svina, ale da sa. Avsak co sa tyka dropu, oproti D3 inferno to je ako sa hovori "nebe a dudy". Za dve hod. padla jedna setova prilba a zlaty Shamshir ktory pouzivam. Tu a tam padnu brnenia ako Balrog skin alebo Templar mesh so styrmi socketmi ktore sa oplati odlozit kvoli runam. Predmety maju take vlastnosti ako "cannot be frozen", "ignore target defense" a ine. Nie ako v D3 kde je equip zavisly od toho kolko pridava k primarnej vlastnosti. Kopa zlteho odpadu +str +int +dex +vit a k tomu nejake dve trapne vlastnosti casto pre inu postavu.
  • dave.fojtas
    Je celkem vtipné označovat Diablo III jako RPG, když s RPG systémem nemá nic společného.
  • Argument nikdo vas nenuti pouzivat AH je mimo, ta hra je designovana k pouzivani AH, je to jeji soucast a ten kdo ji nepouziva z principu, si to dela tezsi a nikdy nebude mit setovy, nebo legendarni itemy (i kdyz stejne jsou vetsinou na nic, ale to uz je jina pisnicka, prislibili buffnuti v patchi) a goldy mu budou tak na opravy. Kvuli AH je mnohem, mnohem mensi sance na drop itemu, nez v Diablu 2 a to prave diky aukci, kde si to tech 10 mega lidi ma vyobchodovat. NIkdy se vam nestane, ze by pri levelovani vam padl setovy item, ktery za par levelu stejne svleknete. Padaji jen rare itemy a to tim stylem, ze hodne, ale sance aby kostka stesti nahazela velmi dobre hodnoty je 1:25000, cili se prehrabujete v hromade odpadku a hledate neco pouzitelneho - a zase, tenhle model je pouzitelny hlavne pro AH.
  • Kronoss1
    Díky, dávám ti plus. *5*
  • ty si to tu dávaš neskutočne :D ale súhlasím s tebou úplne vo všetkom.. wow sa zmenilo na komerčnú sračku R 7+ odvtedy ako prišiel wotlk
  • Jen bych rád věděl, které z dosavadních MMO nebylo co se týče PVP o výbavě? Které nebylo o načasování rotací či chození pořád těch samých dungů pro lepší vybavení. Já hrál Warhammer online, Lotro, EQ2 a všude to bylo to samé, takže na WoW mě v tomhle směru nic neuráží ani nic nepřekvapuje.
  • Já wow začal hrát před čtyřmi týdny a baví mě fakt hodně. Líbí se mi, že ta hra se nebere vážně a u některých questů se člověk i zasměje(viz questy s ogrem Lunkem). WoW pro mě není 24/7 záležitost, ale spíš oddechovka u které strávím tak 1-2 hodinky denně(když je venku hnusně tak i víc):-) Na každou hru se začne kydat hnůj ve chvíly, kdy to lidi začnou brát moc vážně a začnou hru upřednostňovat před reálným životem. Upřímně se na MoP docela těším a hned založím druhou postavu plyšáka monka:-)
  • To mi příjde jako špatný vtip. Naopak jsem od Diabla 3 přešel k wow. Za rok či dva až Blizzard s Diablem něco udělá tak ho možná opráším a zase si ho zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit