-
Trol.Diskuzní: Velmi nebezpečný precedens jsi ty. Lidi co bydlej u rodičů, a jejíchž jedinou starostí je pořád dokola blejt do diskuzí, že někde lítaj draci dozadu, a jinde se musí platit a nejde to mít zdarma. Pokud v tvým životě je tohle největší problém, tak ti závidím. Přesto, že si myslím, že tohle tvoje trolení je jen pro tvou zábavu, není to normální a opět to nasvědčuje tomu, co jsem psal výše.
-
Nebezpečný precedens...:-DDDDDDD Ty tady jsi vážně pro prd*l! :-DDDD
-
Hmm, vzpomínáš jak se chytil CoD 4?
A vidíš jak tady všichni pořád brečí jak jsou dnešní střílečky hrozné.
Uvidíme na co se bude brečet za pár let. -
Ale já se neptal na Diablo, ale na WoW :) proč si myslíš, že je to sra*ka...
-
Ta hra vypadá jako WoWko (engine je v víceménně ten stejný). Je zjednodušená, aby to mohli hrát hráči WoW. Obsahuje auction house. ...
-
Dožeň to prosím tě až před Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. Nebezpečný precedens prej *1*
-
To rozhodně je - tohle už jsem zde taktéž psal. *3*
-
Proč by měl být WoW sračka?
-
eh, špatný thread. Omlouvám se, za ten nepořádek.
-
Přesně tak - měli to nazvat World of Diablo, jak už jsem zde také psal... Ale prohlašovat tu Wowkařskou sr*čku za Diablo, je fakt hnus.
-
Králi, děkuji ti, za každodenní dávku emocí, které mi tvé psaní dopřává (mysleno pouze jako pochvalná řeč *4*).
-
A D3 neni instancovany cash'n'slash MMO?
-
Až budeš mít non-stop online auction systém v každé hře, tak budeš možná taky - přesně o tom, o čem mluvím já, se hoši z Games.cz bavili v podcastu č. 38. D3 je velmi nebezpečný precedens.
-
Podle mě přirozené... začali dělat na WOW a WOD a časem si uvědomili, že WOW má větší potenciál, nebo jim to začlo dělat jinou neplechu. Uvědomte si, že to je 10-12 let stará historie, nějaké plky o Titanu, nebo o dalších věcech, asi nejsou zrovna na místě.
Jinak, po vlastních zkušenostech s betou D3 a s betou PoE, musím říct, že i PoE má něco do sebe - návyková a zábavná hra s perfektní grafikou a několika zajímavými nápady a krkolomným ovládáním (ale zároveň je pořád dlouho před dokončením). -
ahoj, rad ta opat vidim
-
nebo World of Error 37
-
:D
-
ahoj, rad ta zase vidim
-
presne kral akcnich RPG je mrtev Activision ho pohrbil, at zije novy kral LINEAGE ETHERNAL
-
Já se počůral smíchy z toho komentu...