Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo ono to běží na jednom serveru? To mají půjčené někde z NASA, ne? A třeba v BF3 se nemůžeme seskupovat? Proč pak Massive Multiplayer není i to BF3, když jsou všichni (no, možná ten SP ještě někdo hraje, tak řeknemě 99%) v MP? A rozdíl mezi multiplayerem a online hrou ti asi taky nic neříká? Já to D3 můžu prolézt od začátku do konce a nikdy na co-op, což někdo nazývá multiplayerem, nešáhnu.

Možná než tvrdit hovadiny a vymýšlet si co to "MMO" znamená by bylo lepší si to nejdříve zjistit? Je to prachsprosté Online RPG s možností co-op?
  • smejki
    aniž bych tě chtěl urazit, odhaduji, že rokem tvého narození bude cca 1992. Mohl bys mi to potvrdit? Mám hypotézu...
  • No a kdyby fanboyové nebrečeli, tak taky.
  • myslím, že kdyby hateři nepsali ty zbytečné komentáře u každého článku s D3, tak by ten počet komentů byl o hodně menší
  • Overwatch
    Na Titanovi se začalo dělat tuším v létě 2007 (nebo 08), tedy mnohem později, než na první verzi Diabla 3.
  • Dva, CryEngine 2, CryEngine 1 je ten, co poháněl Far Cry. Ten už je přeci jen postarší, to je generace ID Tech 4(Doom 3), Source a Unreal Engine 2.5 možná 3 nevím s těma se to vleče na dlouhý lokte
  • Gothic 2 ne? *8* Btw proč sem na ten server chodíš? Kromě FIFY to vypadá, že od roku 2002 už tě hraní moc netankuje *2*
  • Rozbiju ti hubu, zmrde!
  • Trol.diskuzni
    To jsem napsal pro ty, co si tady už v minulosti vyptávali nějaké příklady her, co se mi líbí... nechce se mi to tady psát stokrát, tak jsem tady ZNOVA něco málo zbastlil, abych měl pokoj. *3*
  • T-Opel: Doporučuju nepoužívat směrem k náctiletýmu frackovi, který má komp jen na hry/trolování na foru, výrazy typu "aplikační logika", které mu v životě nic neřeknou.
  • A ty jsi idiot, kterej jen nadává. Špíno.
  • Přesně tak, ale američani jim to jak vidno žerou i s navyjákem.
  • Ataker
    No já jsem před několika lety WoW zkusil a zůstal jsem u něj. Já už zase nemám sílu si pořizovat další MMO, protože pokud si chci zahrát s tisíci lidmi ať to jsou arény nebo raidy, tak WoW už je v tomto SKORO dokonalý co se týče chyb. Graficky se mi to líbí nemám proti tomu problém. Prostě ty MMO jsou na jedno brdo :) někomu sedne tamto jinému zase to a o tom to je.
  • no prostě vyfailovaný výtvor Blizzardu, kdo by to byl čekal? ehmm, třeba já, pár let starej Titan Quest >>>> D3 a nemusím být ani online
  • Patetický hnus.
  • Alex81
    Trol Diskuzní: Zařídil jsem si. Ale to mi nebráni v tom, navážet se do gay milovníka Skyrim (soudím podle tvé avatar ikonky).
  • *Co
  • Ty hry dnes stojí za úplné ho\/no, deset let zpátky, to byla kvalita, herní úpadek nastal po roce 2007, Cryengine 3 na konozoloidní sr/\čky je horší než Cryengine 1, GPU a HW desktopu hravě zvládá 4 TFlops, ale ti z|\/|rdi stejně budou dál dělat hry ne UE4, které nezvládne více než 1 TFlops
  • A co třeba vzhledem k těm problémům co s tim jsou si to spíš většina vývojářů dobře rozmyslí? A nemel tady furt něco o precedntu, neni to prvni hra která má aplikační logiku na serveru!
  • To jsi nepochopil na "jmenuj JEDNU hru..", idiote?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit