Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex81
    Limbo mám.
  • RockStar
    Tak tu zase máme článeček od Diablu 3. A opět se nám rozjíždí flame, tak proč já bych se nepřidal? A co se tu nedozvím?? Diablo 3 je více podobné WoW než Diablu 2. Heheheheh:D Useknout ruce, to může říct jenom člověk co to nehrál:)

Trole pro tebe mám zprávu Diablo 3 jede na úplně jiném enginu než W3 s WoW. Píše se to v bluepostech. Tak prosím netřepej tady ty tvoje nesmysly:)

Za druhý!! A to podstatný. Opět se tady řeší nějaký úpadek her. Ano ten je. Ale určitě né v oblasti horší grafiky a zpracování. Ale v oblasti zjednodušování her, jejich obtížnosti, jejich náročnosti na hráčův mozek. Je zajímavé, že všichni se bijete do prsou, jak Vás grafika nezajímá, jak je to druhořadé, ale každý si stěžuje jak je grafika špatná, konzoloidní atd. Ve všech Ačkových titulech (dokonce i v nízkorozpočtů) je grafika na dobré úrovni.

To co se změnilo jsme my. Hráčů her je tolik, že už to není o uspokojování pár tisíců nadšenců s počítačem. Dřív měli počítače experti (nebo ti co na to měli), a ti vyžadují trochu sofistifikovanou zábavu. Dneska může ovládat počítač i krysa. Tak i hry jsou jsou pro ty krysy, pro nás, jelikož jsme všichni líní a jen si chceme sednout a jen konzumovat. Je to kvůli nám všechno. Si to konečně přiznejte, když si někdo bude pročítat diskuze tak všude narazí na věty typu "přece to nebudu hrát tolik hodin! nemám na to čas" ale zároveň chce všechno co ta hra nabízí.

Na jednou stranu to říkají lidé, co opravdu nemají čas, těm to neberu, ale to jsou lidé kterým na tom nezáleží, že v té hře nemají všechno, oni to hrají jen aby se zabavili. Ale co mi vadí, jsou lidé co se schovávají za tím, že nemají čas. Jsou jen líní, jsou to jenom ti konzumenti co toho chtějí hrozně moc co nejrychleji. A to jsou ti lidi, kvůli kterým se hry zjednodušují, protože to oni ty hry hrajou majoritně ve svém životě. Např. WoW se zjednodušilo na takovou úroveň, že ztratilo smysl ho hrát.
  • hmm za Lukáše Grygara se už i vydávají jeho fandové :D
  • Trol.diskuzni
    Gothic 2 taky. Pravda, hry už nejsou, co bývaly...
  • kdybys nebyl deb*l a neklikal na kazdej spam link co tam lita tak si do kompu nic nenatahnes
  • Amnesia.
  • LIMBO

To zacelí díru v tvé duši.
  • Trol.diskuzni
    Skyrim.
  • Alex81
    BTW. Nemáte nějakej typ na kvalitní indie hru(y) s cenou do 300,-CZK/15euro.?
  • Blizzard není Blizzard, ale Bliezzard! A to je pořádný rozdíl! Z původní firmy už zbyl jen název, uvědomte si to.
  • urcite u toho i hodne vyjou
  • Trolle, proč pořád spammuje s tím Vávrou? Dej už pokoj, kdo to má po tobě uklízet?
  • Bohužel, su staré cyp. 1981.
  • Nejlepsi hry byly minuly tyden a nejlepsi hry v cele historii byly minulou stredu, to byl den! Dneska uz to stoji vsechno za ho*no.
  • Mas pravdu, tahal jsem to z paty. Ale libi se mi to "Možná než tvrdit hovadiny" a tvoje reakce na "jeden server".

Takze nez budes priste reagovat, zjisti si co znamena "jeden server" a "jeden server", nemam rad lidi, kteri po nekom neco chcou a sami delaj opak. *7*
  • Trol.diskuzni
    Kdyby se nekritičtí blizzdroni nepod*lali z každé zmíňky o tom, že by ta hra mohla mít nějaká negativa, tak skutečně byl. *5*
  • Alex81
    Zřejmě tu máme skokana měsíce *3*
  • smejki
    toho jsem si vědom, že pravděpodobnost tohodle vztahu bude malá. Kdy ale bylo poprvé představeno D3 v nynější podobě a kdy je poslední ofiko zmínka o Titanu? O_o

našel bych si to sám, ale je mi to ve výsledku natolik buřt, že se tím zabývat nehodlám. Nicméně pokud to nějaká dobrá duše ví z hlavy...
  • Trol.diskuzni
    Diablo 3 je obrovská hra s obrovskými prodeji, která svým prodejním úspěchem nepochybně pohne myslí mnoha publisherů a za pár let už si nikdo nezahraje hru bez online připojení a neustálých vyskakujících nabídek ke koupi jako ve Farmeramě a jiných podobných počinů. *3*
  • Trol.diskuzni
    Samozřejmě, nikomu v projevu jeho názoru nebráním. Jsem rád, že jsi ve svém životě spokojený, já rovněž. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší