Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde sou ty doby, kdy se hry hrály pro zábavu *6* Dneska děcka místo aby lítaly v parku tak chytračej na diskuzích *16*
  • RockStar
    Zase jste to pochopili špatně:) Si myslíte, že říkám, že jen D3 má ty super vychytávky a T2 ne. Ale já to myslím jinak. Já chci právě slyšet ty vychytávky co mají obě hry společné, podle autora prvního postu.
  • RockStar
    N7N7 si můžu říkat co chci... A když mám na společnost kritický názor říkat si ho můžu:) Společnost je prostě prohnilá, to je fakt který ani ty nemůžeš vyvrátit. To sem ale vůbec nepatří, klidně by jsme si o tom mohli promluvit i piva.

Spíš mi řekni, co ti na D3 vadí. Buď konkrétní. Dej mi tvůj Battle.tag a můžem si klidně zahrát. třeba časem se ti D3 bude zdát lepší a lepší:)
  • Tak se poděl.
  • N7N7
    Já jsem pracující člověk, času na hry mám málo a přesto si je užívám, stěžuji si jen když už něco fakt hodně smrdí a na Diablu 3 mi toho nevoní opravdu dost. Takže jak říkám, mluv sám za sebe a nenazývej mě a ostatní hráče krysy, když je ani neznáš. Ani obrazně. Nazdar.
  • Odulin
    Táák. *3*
  • Krabicovka samozrejme bude, uz se da predobjednat ve vsech prednich hernich obchodech u nas, vcetne naseho :)
  • RockStar
    You made my day:)) Přesně, zatracený Anti-Aliasing:)
  • Hele nikde jsem se nedočetl o krabicovce, bude? Torchlight (1) mám taky krabicovku a u T2 bych si klidně koupil i colectors edition, kdyby byla, což pochybuju. Jinak souhlas, betu jsem sice nehrál, ale IMHO i jednička je lepší než D3 až na absenci multiplayeru
  • RockStar
    Ne můj osobní názor:) Tý postavě nikdy nevidíš do obličeje. Tak na co si customizovat postavu? Není to RPG kde se s tou postavou zžiješ. Není to Mass Effect.

btw. ve Witcherovi ti taky vadilo, že si Geralda nemůžeš změnit?

Divný příklad vím. Ale zase na druhou stranu můžeš říct, že je to postava z knížky a každý si ji může představovat jinak. Proč je zrovna takhle?
  • Kr.Pa
    diablo 2 je vice hranete, 3 je hrozne zaoblena
  • Nevím proč, ale todle je věc, kterou třeba opravdu nevyužiju :),ale proč né .
  • RockStar
    Nemůže, páč vůbec neví o čem píše. ¨

Btw. chybí ti tam ta zásadní věc: "Torchlight má všechny ty super moderní vymoženosti a vychytávky" jako má D3!!!! to je hlavní v tý větě.
  • To te fakt, ze to v D3 neni utvrdil v tom, ze je to zbytecny?
  • RockStar
    A ty jsi zase viděl jenom secret level, že?:)) Víš jaký je vůbec rozdíl mezi D1 a D2? V hratelnosti? V designu těch her? Povídej bez toho aniž by sis to hledal na internetu. Když se považuješ za takovýho hrdinu a znalce.
  • RockStar
    Ani nevíš kolik jsem toho o Kottickovi napsal...
  • RockStar
    http://www.youtube.com/watch?v=IRMtxwPweNU

To je customizace:) Normálně snad přemejšlým o koupi. Jo můžeš namítat, že Diablo3 to nemá. OK máš pravdu, ale stejně ty vlasy nikdy nevidíš ani hlavu:) Od doby vytvoření postavy. Není to naprosto zbytečná fíčurka? Tohle jsem chápal v Mass Effect tak má smysl, ale tady?
  • Zeptám se , zda mi můžeš blíže specifikovat větu : "Torchlight má všechny ty super moderní vymoženosti a vychytávky" , které to jsou. Díky
  • Tak třeba tohle - Zbavme se Kotticka a ukotveme v legislativě Non-Monetary Resource Based Economy.
  • jenže na torchlight děla par lidí a chtěj za to 20 eček a už jednička taková byla a ted se tě zeptám jakej byl D1 nebo D2 ... ??????? taky tam hopkali ružovy prasátka a litali fialoví sloni jak v D 3 ??? asi těžko a je rozdíl mezi grafikou jako art stránkou a technickou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší