Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RockStar
    Hlavně, že ty jsi nevymyslel nic konstruktivního:)
  • Nikam hry nejdou, vzdyt si to sam rekl, hned si muzes vybrat Torchlight 2, ktery ri vyhovuje vic. Taky cekam na T2, ktery si koupim za skvely penize, co bude stat uz pri vydani, nez abych daval hrisny penize za D3 a jeste se u toho vztekal. Pokud je na vyber, tak je to prece skvely, ne? :)
  • RockStar
    :D A hlavně, že Torchlight nerozeznáš od reálnýho světa:) Jak super grafiku.
  • RockStar
    Si asi nikdy nehrál Diablo 2 dál než první akt, že?? Ty hry jsou naprosto stejně barevné.

Kdybys sis to přečetl pořádně, víš že to myslím obrazně... Dále jsem pak hodil poklonu těm co pracují, toho sis taky možná nevšiml. Evidentně to děláme oba, sedíme na diskuzích místo toho aby jsme vytvářeli hodnoty.
  • smejki
    to, že byl původní projekt pohřbený, ještě neznamená, že z jeho mršiny nemohli použít nějaký matroš na "přeorientovaný" D3.
  • smejki
    hypotéza v kelu *1*
  • Takový dlouhý blábol se jen tak nevidí.

P.S. Dan Vávra na hrad!
  • Cave Story, Legend of Grimrock, Dungeons of Dredmor, Lone Survivor, Eschalon Book I & II, Gemini Rue, Botanicula, Machinarium, Superbrothers, Jamestown, Defcon, Gish, Trine, Braid, unEpic...

tady by si měl vybrat skoro každej :o)

je jich spousta a většina je poměrně známá, stačí třeba sledovat nezávislej rozcestník.
  • smejki
    Defense Grid třeba
    blbě se radí, když nezmíníš preference.
  • nebudu si stěžovat jak je grafika špatná to je každemu jasné
    prostě jako hra to stojí za starou belu a po hraní Torchlight 2 musím říct že blizzny šli do kopru
    Torchlight má všechny ty super moderní vymoženosti a vychytávky jako D3 ale nejebe člověka perma připojením naprosto nulovou customizací postav atd... atd...
    dát 1200 za diablo 3 když za 20 eček mužu mít torchlight 2 který nabídne to samé a kopu věcí navíc bez debilní buzerace .... každej ad si ze svojema prachama dělá co chce ale ad se pak nediví že jdou hry obecne do HA JZ LU
  • N7N7
    Tady nejde o to, jestli je grafika pěkná nebo škaredá. Jde o ten dětinský grafický styl. Proč musí zabíjení pekelných monster vypadat jak animák pro děcka? Proč nešli cestou Diabla 2? Kdo se je o to ku*va prosil? A jinak to, že se tady nějak moc oháníš slovem krysa, se mi vůbec nelíbí. Co jsi ku*va zač, že nazýváš pracující hráče krysami? Jsi snad nějaký polobůh či co? Všichni jsme líní a chceme si jen sednout a konzumovat?! Co to je za kecy proboha? Kdyžtak mluv sám sebe a neurážej pracující lidi a hráče. Každý není tak bohatý, aby se mohl poflakovat a válet a ještě blbě pindat.
  • Alex81
    Pořád přemýšlím o KRATER ale nevim, nehrajete to někdo?
  • Covece, dyz ty ses vybiravej ;)
  • RockStar
    A ještě jednu věc, pro ty kdo si opět přečetli jen nadpis článku, i v něm se píše, že Diablo bylo několikrát restartováno. Takže s MMO to nemá nic společného:) Takže vlastně nechápu proč to píšete do diskuze:)
  • A ten někdo tě dokonce označil za kokodáka. *8*
  • Hairy_Ass
    Jestli myslíš, toho neregistrovanýho "trolla", tak myslím, že je v tom náš "Gayrim" tentokrát nevinně. *3*
  • SnakePlisken
    Pleteš si dvě různé věci. O Titanu se začalo mluvit v době, kdy psal Overwatch a v té době byl projekt Diablo 3 MMORPG dávno pohřbený. Navíc Titan má být podle všeho postapokalyptické sci-fi mixnuté fantasy. Nělde jsem dokonce četl, že by to mohlo být FPS, ale to jsem četl možná jen jednou a kdo ví kde.
  • Alex81
    To je horor, já byl podělanej strachy i u prvního Silent Hillu, a to mi moc nesvědčí (kdo to má pořád prát:-)
  • Tak si ho dej ještě jednou ty barbare, neznám lepší hru.
  • Odulin
    *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší