Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborně, konečně jim svitlo. Tleskám a tuhle změnu vítám.

Ikdyž to stejně ani nevyzkoušim protože prostě nemam zájem. Podle mě to není ani Diablo, ani RPG, je to prostě Diablo 3 s vlastním žánrem, ušitej na míru dnešním casual hráčům, takže díky nechci. :)
  • Pak tohle je ultrafail^n *7*
  • megafail a zbytecne vyhozene penize. Doporucuji si radeji koupit guild wars II free MMO.
  • Fajne, demo je dobra vec.
    Ale tady to ma jeden hacek. Vetsina nedostatku se projevi (nebo spis zacne vadit) az v infernu, takze z hrani dema na to nikdo neprijde.
  • JohnyTheZik
    Ja anglicky mluvim plynule, jestli te to zajima, ale rad ty veci vnimam kompletne, takze si je vetsinou poslechnu a nebojuju :). Uplne te vidim, jak bezis lokaci, mlatis nejaky borce a pritom si vesele vychutnavas povidacky Deckarda o Andariel a jsi z toho celej uvedomelej.

A mluvil jsem spis o pribehovejch vecech, vsech tech sidepovidkach od templare/scoundrela/.., kde sice muzes odejit, ale pak uz tuplem neslysis nic, co by rikali.

A jinak dik, konecne si nam prozradil, v cem je ten catch.. Ty sis uzil dost, my se ale bavili o probihani vsech koutu ^^.. Diky, dalsi odpovedi nejsou nutne.
  • Jo to mělo už ale dávno pro všechny být guest pass měl předstih jen 30 dní pak měla byt otevřená beta (což je to demo. K druhé várce kopii už se ani guest pass nedával) ale právě kvuli problémům se servrama se k tomu došlo až teĎ:)

Už dlohou totiž nevyhazují servery žádnou chybu...jen občasná udržba která je podle meho celkem dlouhá (většinou 5-10 hodin...ale je to většinou v brzskych ranních hodinach)

Ale krok je to logicky plno hračů co hraje diablo od začatku má dohrano a přejde na GW2 takže se musí nalákat další vlna.
  • Je to velice dobrá lakačka :) Mě vlastně nalakala beta:) Pokud ted je prodanych 10 mega tak myslím že tohle přidá alespon ještě další 2 mega:)

Horší ale je to že něak pokulhavá až se hra dohraje. Je to pak jen o farmení a realnych aukcich ale není naškodu si něco vydělat:)

TO DR.drM ona beta nebyla také jen jedna tam kolik bylo za tu dobu změn to ještě žadný patch neudělal:) Změny patchama vlastně ve started edici nepujdou ani skoro poznat:) Je to prostě lakačka a to předevšim pro milovníky původního diabla které je pro mě stále nepřekonané....ale trojka je lepší než dvojka.
  • xMort
    Tohle bylo oznámené hned během prvních pár dní s vydáním. Obsah bety bude zatím jen přes guest passy co byly u hry a že až po pár měsících opadne vlna lidí, která jim boří zájmem servery, tak dají ten obsah k dispozici všem jako demo.
  • A o cem byla dvojka hm? :D Kdo si myslis, ze blizzardu zustal po tech 12 let od vydani dvojky? myslis, ze jim zustali hrat casual hraci? Ne, byla to hardcore komunita. Hraci co to dojedou do normalu a uz nezapnou tak tyhle to nehrali celejch 12 let. Zajimalo by me kolik si toho ve dvojce nahral.
  • PRESNE TAK! Thank you nastotisíckrát! Konečně to těm troubům někdo vysvětlil.
    A ještě mě baví, že celá série o tom byla.. až na to, že předchozí dvě hry o tom nebyly :D
  • Za pět hodin to v klidu jde a uzijes si dost. Obzvlast pokud umis dostatecne anglicky na to abys mohl ty kodexy jen poslouchat po jejich sebrani a nemusis si je pak cist ;)
  • Tak vzhledem k tomu ze na muj komentar ani ten nad nim jiz nejde reagovat jsem usoudil ze jsi reagoval na me, protoze takhle to tady na ty pitomy strance vetsinou chodi co jsem si tak stacil vsimnout. Doslo k nedorozumneni a za to se omlouvam.

A me facku jentak lidi nedaj, takze nemam velky obavy :)
  • Ne o tom tahle hra nebyla. To jste si zní udělali vy. Tak si to užijte a farmařte si. ;-)
  • JohnyTheZik
    @Falus: Zajimavy, ja probihal kazdej dung, kazdej kout, cetl jsem si vsechny srandy okolo, a hral jsem to 20+hodin (realne spis tak 18 kvuli alt-tabum).. Kamos to probeh za 15 hodin a to hraje hry trochu zbesilejsim zpusobem nez ja. Nerikam, ze to za 5 hodin dohrat nejde, ale rozhodne bych si netrouf nekomu tvrdit, ze si probeh skoro vsechno. To je slusnej vysmech.

A ne, nemluvim o normal - nightmare -.. Dohral jsem to jednou na normal a zatim mi to stacilo, ted hraju v co-opu hc postavu.
  • Jsem vůbec nereagoval na tebe, tak se uklidni s těma urážkama. Ty jsi k závěru, že je to pičárna došel po dohrání Normalu a máš na to právo. Já reagoval na člověka, který to hájil a nemá to ani dohrané na Inferno aby pochopil jak je to ploché, nudné a debilně nadesignované.
    Takže se vzpamatuj, nauč se číst, nauč se psát a dej si pár facek, než to udělá někdo jiný v tvém okolí ( s takovým přístupem k odlišným názorům, které se tě navíc ani netýkají ) :-*
  • Chlapec si zjevne koupil Diablo 3 a nema paru o cem tahle serie je. O farmeni, grindovani a chozeni stejnejch bossu (ve druhem dile) nebo championu (ve tretim) porad dokola. Tohle je hra pro collectory, ktery bavi se honit za nejlepsima itemama.
  • Pochop, že o obtížnosti se nemluví VUBEC. Mluvim o game time, což je herní čas strávený během 1 (JEDNOHO) playthrough. Na repetitivní hrani toho samého ti dlabu a na one-shoty od mobů, kteří jsou ve výsledku obtíznější než bossové ti kašlu.
  • Protoze na 60lvl to teprve zacina, a stejnej obsah ? mozna tak lokace ale elity jsou tezsi, pro mne 30 lvl neni konec sorry, mozna ze jsem to necetl cely ale normal si dam jednou rukou a cigarkem v druhy
  • Ctes vubec o cem se tu mluvilo? Dej si facku a jdi si to precist. Proc bych to měl hrát do lvl 60, když by to znamenalo hraní znova a znova a znova toho UPLNĚ stejného obsahu? O tom se tu vůbec nemluvilo. Celou dobu mluvim o 1 playthrough. Vychladni.
  • O čem to mluvíš ty brainiac? Dohrané to mám. A jak jsem říkal. Opakované hraní toho samého nepočítám do game time což jsem tu řekl několikrát. JDi si procvičit čtení ty hlavo ;)

Proč bych sakra hltal inferno když bych musel hrát UPLNĚ to samé? DAFUQ. O tom se tu vubec nemluvilo ty inteligent.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit