Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
A 60lvl je kde ? Prvni obtiznost je smesna vetsinou to vsechno do 3aktu jen onehitujes
-
No, mohl bych to instnout a mrknout, jak pokrocili s optimalizaci hry od vydani bety, kterou jsem hral a zvazit tak koupi hry.
-
Lhář, idiot, postižený atp. A pak kdo tady koho uráží. Samozřejmě že vím co řikám a právě protože ty to nechápeš tak to spíš dokazuje, že moje IQ je podstatně vyšší než tvoje, ty primitive. Tebe se to netýká a pletes se do toho a jestě jsi sprostější než já. Opravdu hommo sapiens. Vychladni a třeba si bouchni do zdi ;)
-
Popravde se mi to sem moc davat nechce vzhledem k tomu ze davam trotlum z třískali svůj gamer tag. Ale tak budiž. Kdyžtak se s nějakym spamem tam bude vyrovnávat můj brácha co to ještě hraje a ne ja :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Accolyte-1155/
Tu jsem. Barbar je bráchy, na toho jsem ani nesáhl. Sorcka a DH jsou moje. Sorcka je lvl 31 coz je myslim standartni level na dokonceni 1. playtrough. Osobne jsem tam celkovy cas nenasel, ale vzhledem k tomu ze ve srovnani s bratrovym barbarem je cas podstatne kratsi pricemz on to jeste nedohral a neni na mem levlu tak by to mohlo dokazovat ma tvrzeni.
Enjoy, třískálci. -
Ty si komediant... Nemáš to ani dohrané a hájíš to tu. Jsi prostě další z řady lamáckých fanboyů, co ani nehitli inferno, ale mají pocit jak je ta hra super!
Ta hra je super přesně do lvl60 = endgamu, tedy přesně do chvíle kdy např. teprve D2 začalo být ta pravá zábava -
Pravda, to nevim jak rychle dohrajes CoD. Ta blbost na muj PC vubec nesmi.
-
Ty jsi prostě lhář a idiott v jednom. A urážet jsi začal ty jeho jako první. A ano řeni Slovákovi, že je Maďar a budeš zuby sbírat týden. Ale jak je vidno, tak tvé IQ to asi těžko pochopí.
-
Vůči Slovákovi aj jo, ne?
-
Jo a vůbec.. Maďar je teď urážka? D:
-
Až jsem se tomu taky divil. Ale s anime funguje kde co... navíc ta písnička velmi dobře sedí k příběhu a postavám.
Hmm, třeba i toto je hudba, co bych nikdy neposlouchal, ale tady sedí a líbí se mi.
http://www.youtube.com/watch?v=Edn9EVN8gn0 -
Já si s nikým nenotuju. A urážim ho až od chvíle kdy urazil on mě ;)
-
Já to cjápu, jenom nechápu lidi jako ty, co takto uráží, ale budíž. Když vidím, jak si notuješ s trolem a Ringem, tak nic překvapivého;)
P.S: Hodíš sem už konečně link na ten battlenet? -
Ja nevim me to bavilo nahral jsem se toho dost nemusim to hrat 1000 hodin. Hra me zabavila ucel splnila tecka.
-
Jsi postižený, nebo to prostě jen nechápeš? :(
-
Hod mi sem odkaz na tvuj profil diabla 3 na B.netu. At vime jestli jsi to opravdu dojel =D
-
Jsi postižený, že mu říkáš Maďare? Nepoznáš Slovenštinu?
-
Takže čím jsme starší, tím kratší hry budeme dostávat, maďare?
To si píšu do sešítku - to jsem nevěděl! -
Ta kombinace anime s finskými Lordi docela funguje... Zajímavé.
Pozn.: Ještě by mě zajímala synergie s Amon Amarth *3* -
CoD rohodně dohraješ dříve než Diablo III, tak co kecáš.
-
Mozna protoze Diablo je nejvic overhyped a overpriced bullshit co jsem za dlouhou dobu videl? To ze call of duty dohraju za stejnou dobu jako D3 mi prijde jako presne ten problem. U call of duty me to nestve. To je vrcholna debilita. Ja mel ale vzato ze Blizz dela kvalitni hry a ne ze to solejcha jen protoze to ted delaji vsichni. Hazu spinu na diablo protoze jsem u clanku o diablu. A rekl bych ze her co maji herni dobu pod nejakych 10-12h je pomerne malo. Samozrejme hram, ktere se primarne focusuji na multiplayer se to odpousti, ale do teto kategorie D3 nespada