Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • All we need is lightning. With power and might. Striking down the prophets of false.
    http://www.youtube.com/watch?v=drZ1SWxNYb0

A kámo, ty seš mi jeden z největších prophets of false, co jsem na neanonymním netu viděl.
  • @Tomáš Marný

Problémem je, že to jinak než jako koridorovku hrát nejde, protože to koridorovka de facto je.
    Dohrál jsem většinu věcí co tam je, protože já byl ten kdo, když zkoušel coop s kamarádem, na kamaráda řval, že v těchto hrách se musí prolézat každý kout mapy. To jsem také dělal ve všech předchozích diablech. Skyrim je trochu meh. Tam už máš pak jen generovaný identický questy, jen to NPC se spawnuje jinde. Jak jsem již tady psal, neberu hraní toho samého dokola jak nějakej robot.

@Ihamitsu
    Oni už zavedli armory i v tomhle? Oukej, podívám se na to.
  • Trol.diskuzni
    "A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)"

Prove it, or didn't happen! *3*
  • Veskoslav
    Za 4,5 hodiny to projedeš stylem běžím do cíle a ničeho si nevšímám. Když prolézáš všechno, tak rozhodně se přes ten čas nedostaneš.
  • A co to stím má společného?
  • nemusíš to instalovat.... stačí postnout link na svůj profil na Battle.netu
  • Ale ovšem že to je možné dohrát za 5 hodin.Když jdeš jedním směrem a snažíš se dostat na konec.
    Tím že si to nainstaluješ nic nedokážeš.Nedokážeš, že jsi prošel "skoro" vše.Pokud si člověk chce a bude chtít projít vše, tak to nedohraje ani za 5 ani 6 hodin, ale za mnohem delšííí dobu.
    To, že jsi to hrál jako koridorovku, neznamená, že to tak hráali i ostatní.
    Koneckonců i Skyrim můžš dohrát buď třeba za 3o hodin nebo za 100.
  • Veskoslav
    Trolíku, máš tu článek o Fifě, jdi si tam honit ego;)A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)
  • prvni dohrani mi trvalo cca 8 hodin to je dneska(bohuzel) normalni doba u kazde druhe hry tak nevim proc hazet spinu jen na diablo. Ses trosku mimo.
  • Je to obsah puvodni beta verze ;-) clovek si zkusi ze hry pomerne dost. Odpovida to zhruba demo verzi diabla 2 ovsem tady si vyzkousite vsechny povolani a mate moznost rozsireni do plne hry. ;-)
  • Zajímavé, maďare.

Tak si to půjdeme rozebrat.

Napsal jsi, že Diablo není 5hodinová hra. Řekl jsem, že si udělám screenshot character selectu, kde mám sorcku co to dokončila za nějkých 5h 13m.

Napsal jsi, že než hrát T1, radši si zahraješ "vyšperkované" D3. Moje rovnice se ptá, zdali je opravdu lepší hrát "vyšperkovanou" hru, ve které se nikdy nic nezmění (D3), pořád dokola a nebo jestli dál pokračovat ve hře, jež jsi nedokončil a která se při každém playthrough mění.

Snad to tvému maďarskému mozku pomůže pochopit můj příspěvek.
    A ano, základku jsem dokončil a proto ti nebudu tenhle "childish insult" vracet. Jestli to měla být narážka na můj pravopis v předchozích postech tak věz, že je mi uplně u prd3l jak píšu někde na internet (natož pak na třískali, když odpovídám nějakému maďarovi). Ale tuhle odpověď jsem ti napsal spisovně, pro potěchu.
  • genki.sudo
    Keď už chceš reagovať na niekoho v diskusii, doporučujem za zamyslieť nad jeho príspevkom než vypustíš svoje bludy..

A možno by sa ti zišlo i trochu základnej školy.. Dokončil si ju vôbec ? :-)
  • Co ty madar :) Takže ty říkáš že to není možné dohrát za 5h?

Kvůli tobě si to snad nainstaluju jen kvůli tomu screenshotu.

btw

náhodně (pokaždý jinak) generovaná "nuda" > hrát pořád do kola tentýž content bez jedinné změny (to že to nazveš hrou plnou contentu je věc druhá)

Zajímavé... zajímavé...
  • @Ringwraith - Konečně člověk s rozumem. To se na téhle stránce nevidí. :)

Holt jsem si hlupák myslel že to "úžasné" Diablo 3 bude udělané ve stylu předchozích Diabel. U jedničky jsem strávil nesčetně probděných nocí, totéž u D2.

Jak jsem říkal. Bylo mi jasné, že při standardu dnešních her D3 bude totální průjem. Jak jsem říkal, jsem blbec, že jsem si to koupil. A jak jsem říkal do dneška si za to nadávám. Ale že D3 prakticky nevydá ani za první akt v D2 je celkem dost smutné. Holt Blizz jen využil nekonečného "hajpu" a za minimum úsilí udělal maximální profit. Průhledná, ale bohužel efektivní strategie protože 95% fanboyů budou Blizz stejně vynášet do nebe.
  • Trol.diskuzni
    Zdravím a díky moc za tu recenzi! Zatím s ní naprosto souhlasím...
  • genki.sudo
    Už nemáš 11, zobuď sa.. :-)
  • genki.sudo
    Hihi.. Ty môj trololinko, s ničím sa nechválim len som porovnal zábavu medzi D3 a T1 :-*
  • Trol.diskuzni
    Ty jo, já píšu pořád pod jedním... Jenže redakce mi prostě žádný žlutý text za nick dát nechce, a tak si všichni myslí, že tady píšu pod tunou různých alternativ na "Trol.diskuzni" a kdo ví na co ještě. *5*
  • genki.sudo
    Súhlasím..

Pravdou je že Blizzard si nastavil s D2 laťku hodne vysoko a ľudia proste nedokážu pochopiť že už nemajú 11 rokov ako v dobách D2 :-)

Vidieť to je na príklade obtiažnosti, zatiaľ čo od releasu všetci plakali na fórach že inferno je moc ťažké, teraz všetci plačú že to nerfli príliš..

Na zasmiatie.. :S
  • Tak to seš bijec jak prase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit