Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Odpovídající nickname *5*
-
Fallout 2 se dá taky dohrát za hodinu ale nikdo to tu neuvede, protože to je naprosto stupidní arugment jako ten tvůj.To že někdo dokáže rychle proběhnout D3 ještě neznamená, že je to standartní herní doba.
JEstli něco T2 přinese zajímavého, tak je to jeho cena. -
To by taky musel TL2 vyjít. Pořád to odkládaj...
Osobně se těším spíš na Grim Dawn. -
Diablo 1 & 2 like gameplay? :-D
-
Tak co, už sis to Diablo 3 konečně koupil?
Nebo to byl czlukas, kdo tady z něho byl hotovej a přitom ho ani neměl? -
Game time nad 4,5 hodiny?
-
Nejenom smajlíky :) Prakticky jakékoliv nadměrné opakování slov, obrázků atd.
-
Tak nám napíš, čo prinesie T2 zaujímavého.. Pretože mne sa zdá, že absolútne nič...
-
Aby nakonec i T II nebylo zklamání, tedy pokud vyjde:) Osobně jsem teď nedávno dojel jedničku a moc rád bych si to zopakoval i ve dvojce, příjemné hraní.
-
Pred nekolika mesici jsem psal, ze po vydani D3 nebude mit Torchlight 2 sanci. BOZE, jak moc jsem se mylil. *7*
-
Neni to demo, je to trial verze a neni to nic noveho pod sluncem.
-
*Failus
-
A jaký máš mail, smím se zeptat? Jelikož já na blizzardu mám třeba osobní mail, který vytvořil můj otec a blizzard s tím nikdy neměl problém.
-
Tapetování je, když spamuješ smajlíky...
-
Já se kvůli Diablu za zoufalce považuji. Předpověděl jsem, že to bude sr4čka a prohlásil že to nekoupím. Pak jsem podlehl "peer-pressure" a koupil si to.
Do dneška si za to nadávám. -
Free2Play je, kdyz muzes hrat vetsinu obsahu zadarmo, a dokupujes si jen bonusy. Freemium je F2P, kde je obrovsky rozdil mezi platicimi a neplaticimi hraci, ale zaroven je odemcena tak velka cast obsahu, aby se to dalo dohrat.
Starter Edice od blizzardu (má to i WoW a SC2) jsou jen obyčejné dema, které mají výhodu v tom, že se převádí do plné hry. To je vše... DEMO -
možná jeho e-mailová adresa obsahuje nějaké lehce vulgární výrazy týkající se toho, co si může blizzard kam strčit :D
-
Nalákala, momentálně nemam nic lepšího na práci = stahuji *2*
-
jakože ještě nemáš 18 a musíš psát i email rodičů? *15* (nic ve zlém)
-
Jako každá hlavní hra od Blizzardu. Rovnou je lepší připomenout všechny 3 hry *3* pak by tu byla alespoň (snad) dobrá "diskuse".
Ale je to stejné jako beta, pro ty co to furt řeší *7*