Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Jakých 10 mega? *8*
Hahaha, a SWtOR má pořád 1,5 mega, že jo? -
No .. Ten pokus..
Dávam tak 2/10..
Stačí ? :-D -
A prochazel jsem skutecne vse. Nevim jak to muzete zpochybnovat pri velikosti tech lokaci ve hre. Jedine, co jsem si mozna lehce zkratil bylo posledni "patro" v nebi protoze jsem byl nasranej ze je hra uz u konce kdyz jsem u ni casually sedel dva vecery.
-
Tak za prvé, gameplay D3 roznodne nie je 5 hodinová, je úplne jedno čo tvrdia trollkovia, čo to v živote nehrali.
A čo sa týka Torchlight, možno radšej zahrám hru kratšiu, umelecky viac vyšperkovanú a plnú obsahu, než preťahovanú, náhodne generovanú nudu, ako sme videli v T1.. :-)
Však som ani T1 nedohral, proste ma to prestalo baviť, zatiaľ čo u D3 mám všetky postavy v nightmare, DH dokonca v HELL..
A stále baví, sadnem k tomu občas a je to skvelé.. ;-) -
Fanda - proč blbec a lhář? Trochu silná slova. Ale na 90% si butthurlej D3 fanda, takže je to jasný.
Na poprvé si fakt Diablo 3 projdeš za takovou chvilku. Jediná chyba Faluse byla, že si neuvědomil, že už v prapůvodním konceptu hry se počítá s tím, že to máš hrát pořád dokola do zblbnutí a modlit se, že ti konečně padne něco dobrýho. -
Udělal bych ti screenshot z character selectu, ale to bych tu sračku musel první nainstalovat.
-
Diablo III jsem si koupil v den vydani a rozhodne toho nelituju. Je to na dnesni dobu povedena hra. Jenze dnesni lide chteji vsechno hned a nebavy je cekat a diablo tohle nema a tim padem na nej vsichni nadavaj ( az na tech 10milonu hracu).
-
Ja mu hlavne doporučujem písať len pod jedným nickom, lebo ešte z toho chytí schizu. *15*
-
"což je vlastně celá hra, ovšem do limitu třináctého levelu a bosse Skeleton Kinga v prvním aktu"
Ahaha. *15*
To ani zďaleka nie je celá hra, je to normálne demo, ktoré je rozsahom takmer totožné s demom jednotky alebo dvojky (cca 1-hodinový gameplay za charakter).
Jediným rozdielom je, že po zakúpení hry je možné pokračovať tam, kde ste skončili v deme (prvá tretina prvého aktu). -
Trole, příteli, mám tu něco, co jistě oceníš.
http://loudhouse.vg/
Recenze na Diablo 3, která říká vše potřebné jasně, nestručně a výstižně, včetně přímých video porovnání s Diablem 2.
A jejím autorem není nikdo, než sám ROCKCOCK64! Doporučuju shlédnout všem! -
Nepočítám opakovaný hraní toho samého.
-
Je pravda ze Diablo jsem od patche 1.0.3 nezapnul ale do te doby jsem nahral 68 hodin to je myslim v pohode.
-
Blbec a lhář v jedné osobě.Působivé.Jen tak dál pokračuj *1*
-
Ne.
Nevím. -
Tak to jsi neprocházel/neprohlížel vše ani náhodou :)
-
Seems legit.
-
Asi si nepochopil jak jsem to myslel. I Closed beta byla takhle koncipována, to znamená že jim neměl kdo otestovat herní mechanismy v pokročilých částech hry a proto je to takový Fail bez endgamu!
Pro všechny co mi dávájí - ... nezájem, i Blizzard už uznal, že je to absolutní epický fail. Je to bez debat nejhorší hra, co kdy Blizz vydal a celá komunita na to nadává, takže asi tak! -
Přece si nebudu na nic hrát ;)
-
Hraje tu sratczku ještě někdo další krom Veskoslava a jeho tchýně? *2*
-
Můj první playthrough byl 5h 13m s tim ze jsem probihal takrka vsechny lokace a plnil vse co se dalo. Takze tvuj argument je jeste stupidnejsi, pokud se herni dobu Diabla snazis hajit