Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakých 10 mega? *8*

Hahaha, a SWtOR má pořád 1,5 mega, že jo?
  • genki.sudo
    No .. Ten pokus..

Dávam tak 2/10..

Stačí ? :-D
  • A prochazel jsem skutecne vse. Nevim jak to muzete zpochybnovat pri velikosti tech lokaci ve hre. Jedine, co jsem si mozna lehce zkratil bylo posledni "patro" v nebi protoze jsem byl nasranej ze je hra uz u konce kdyz jsem u ni casually sedel dva vecery.
  • genki.sudo
    Tak za prvé, gameplay D3 roznodne nie je 5 hodinová, je úplne jedno čo tvrdia trollkovia, čo to v živote nehrali.

A čo sa týka Torchlight, možno radšej zahrám hru kratšiu, umelecky viac vyšperkovanú a plnú obsahu, než preťahovanú, náhodne generovanú nudu, ako sme videli v T1.. :-)

Však som ani T1 nedohral, proste ma to prestalo baviť, zatiaľ čo u D3 mám všetky postavy v nightmare, DH dokonca v HELL..

A stále baví, sadnem k tomu občas a je to skvelé.. ;-)
  • Fanda - proč blbec a lhář? Trochu silná slova. Ale na 90% si butthurlej D3 fanda, takže je to jasný.

Na poprvé si fakt Diablo 3 projdeš za takovou chvilku. Jediná chyba Faluse byla, že si neuvědomil, že už v prapůvodním konceptu hry se počítá s tím, že to máš hrát pořád dokola do zblbnutí a modlit se, že ti konečně padne něco dobrýho.
  • Udělal bych ti screenshot z character selectu, ale to bych tu sračku musel první nainstalovat.
  • Diablo III jsem si koupil v den vydani a rozhodne toho nelituju. Je to na dnesni dobu povedena hra. Jenze dnesni lide chteji vsechno hned a nebavy je cekat a diablo tohle nema a tim padem na nej vsichni nadavaj ( az na tech 10milonu hracu).
  • Ja mu hlavne doporučujem písať len pod jedným nickom, lebo ešte z toho chytí schizu. *15*
  • "což je vlastně celá hra, ovšem do limitu třináctého levelu a bosse Skeleton Kinga v prvním aktu"

Ahaha. *15*
    To ani zďaleka nie je celá hra, je to normálne demo, ktoré je rozsahom takmer totožné s demom jednotky alebo dvojky (cca 1-hodinový gameplay za charakter).
    Jediným rozdielom je, že po zakúpení hry je možné pokračovať tam, kde ste skončili v deme (prvá tretina prvého aktu).
  • Trole, příteli, mám tu něco, co jistě oceníš.

http://loudhouse.vg/
    Recenze na Diablo 3, která říká vše potřebné jasně, nestručně a výstižně, včetně přímých video porovnání s Diablem 2.

A jejím autorem není nikdo, než sám ROCKCOCK64! Doporučuju shlédnout všem!
  • Nepočítám opakovaný hraní toho samého.
  • Je pravda ze Diablo jsem od patche 1.0.3 nezapnul ale do te doby jsem nahral 68 hodin to je myslim v pohode.
  • Blbec a lhář v jedné osobě.Působivé.Jen tak dál pokračuj *1*
  • Ne.
    Nevím.
  • Tak to jsi neprocházel/neprohlížel vše ani náhodou :)
  • Trol.diskuzni
    Seems legit.
  • Asi si nepochopil jak jsem to myslel. I Closed beta byla takhle koncipována, to znamená že jim neměl kdo otestovat herní mechanismy v pokročilých částech hry a proto je to takový Fail bez endgamu!
    Pro všechny co mi dávájí - ... nezájem, i Blizzard už uznal, že je to absolutní epický fail. Je to bez debat nejhorší hra, co kdy Blizz vydal a celá komunita na to nadává, takže asi tak!
  • Přece si nebudu na nic hrát ;)
  • Trol.diskuzni
    Hraje tu sratczku ještě někdo další krom Veskoslava a jeho tchýně? *2*
  • Můj první playthrough byl 5h 13m s tim ze jsem probihal takrka vsechny lokace a plnil vse co se dalo. Takze tvuj argument je jeste stupidnejsi, pokud se herni dobu Diabla snazis hajit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit