Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Zachvíli bude všechno online, hlavně co nejvíc přátel, nejvíce společenské interakce a budeme si psát statusy v rámci hry "Wow, koupil jsem si nový boty +20 obratnost!" a k tomu fotku postavičky a všechno bude propojený s FB.
    Blábláblá.
    Fuck this idea, fuck multiplayer.
    • Cosi
      ženo, vy se mi líbíte. Mluvíte mi z duše.
    • Co třeba zpátky rovnou ke komunismu?
      • jak zpatky? spise ho prvne vyzkouset, treba by se osvedcil
      • Nevim jestli ma cenu plytvat energii na to co jsi napsal *5* mas kladne IQ ? nebo proc sem pletes tohle ?
    • Ehm, zkus The sims: Socials nebo jak se to menuje :D. Prej to je obdobná pakárna a že tam pořád na profilu vyskakuje "Karek Uzdichcálek zasadil brambory"... Ještě že sem FB zrušil...
  • Je rozdil mezi snahou vyhovet hracum a vyhovet svoji penezence. Tvurci uz jsou tak dokonale zaslepeni penezma ze nevidi to ze offline mod by NIKOMU nevadil (krom te penezenky *12* ) A cheatovani ? Dve jednoduchy veci - Online mod na serveru, stejny styl jak WOW, Offline mod pouze na singl, bez moznosti presunout char na jakoukoliv online hru krom LAN s prateli. Vyreseno. Jenze ne tak jak by chteli *12* *12* *12*
    • No, je to smutný, ale je to tak. Co je smutnější je, že si snad myslí, že tou analogií s fantasy nás oblbne, je vidět že nás maj za hloupé ovce.
  • Už jsem asi fakt starej. Podle všeho už můžu bejt šťatnej jednině online. Vyblejt se na fb, tweetnout ňákou s*ačku - zkrátka hlavně bejt sociální.

    Mail, telefon a zvonek u dveří mi budou do smrti stačit. Zbytek si strčte tam kam slunce nesvítí!

    Singl je singl. Nechci mulťák v singlu. Kooperace mě nezajímá. Výměna předmětů? Nezájem. Stačí mi co udělali předměty a všechny ty blbosti s Team Fortress 2. Je to hnus. Furt mě otravujpou nějaký gadgety o který absolutně nestojim.
    • A brani ti niekto uzit si Diablo 3 v single player? Ako som uz hovoril, pokial sa rozhodnes hrat single player, tak ho mozes hrat - v hre je pritomny a NIKTO ti do tvojej hry nemoze prist, pokial ho sam nepozves. Jediny rozdiel oproti D2/Torchlight atd bude ten, ze po spusteni hry si vytukas svoje heslo a das enter. Jeden jediny blby string. Je v tom akykolvek problem?
      • a ja zase nechapem čo brání v tom že to išlo aj v offline móde .... piráti ? crack urobia na to tak či tak.. alebo chcú aby viac ludí chodievalo na aukciu ? tak tí ktorý sú ochotný dať na to peniaze tak tí tam budú kupovať tak či tak..
        • Co tomu brani? Ved prave o tom sa pise v tomto clanku - hacky a boti. Pri hrani Diablo 2 MP vazny problem. Az prilis velky. Popravde, ked som cital zahranicne fora (este pred ohlasenim nutnosti byt online), tak najcastejsie opakovana vec, co si ludia zelali aby bolo v D3, bolo zamedzenie hackerstva/boterstva. Niektori (vratane mna) dokonca pisali, ze to musia zamedzit za akukolvek cenu. Blizzard to vyriesil, zamedzil to. Mozno trochu "brutalne" (okrem nutnosti byt online aj zakaz modov - coz teda mna osobne mrzi omnoho viac), ale zato 100% efektivne (bez pristupu k serverovemu kodu ti nikto nezisti ako spolu klient a server komunikuju, tympadom nemozu spravit bota, pretoze sice budu vediet co maju posielat serveru, ale nebudu vediet ake odpovede od serveru ocakavat).
          • no okej más pravdu tí ktorý chcú hrať s kamošmi a kupovat na aukci pre nich je to lepšie , ale ako aj D2 bolo hlavny je singleplayer a multiplayer je len +. a su ludia ktory kvoly tomu to nezahrajú ako aj ja a podla mna tu 90% si chce hrať len singleplayer bez multáku,
            • No vidis a v D3 je hlavni multiplayer.
      • walltar
        Prostě si to stáhnu zadara z netu a na nějakou ocharnu se jim vyprdnu. V tom nevidím žádný problém.
        • Hmm, das nejaky milodar chude cikanske rodine? No tak si ho proste vezmou, v tom pro ne neni zadny problem. Uvedomujes si vubec stupiditu sveho jednani? Jestli si myslis, ze svet jde do pr*, tak jsi to ty a tobe podobni grazlove, kteri ho tam zenete.
          • walltar
            Slyším ovce...
            • To je mi te lito. Zkus radsi premyslet :-).
      • To ale predsa nikde nepovedal... Ide skôr o to, do akých sračiek to všetko postupne smeruje...
    • nene starej nejsi podle lidí tady na fóru jsi spíš dítě
      • Ty ho balíš?
        • zalez zpet do Lunik 9 ty hnupe
        • WTF co to meleš?
          • No pýtam sa, či si sa tou vetou pokúsil upútať jeho pozornosť s úmyslom kopulovať s ním.
            • čobolák zůstane vždy malý...
  • Já jsem věřil, že to bude super (možná skutečně bude) a že jim za to dám plnou cenu a koupím si to hned po vydání, protože takto mám všechny předchozí Diabla, ale skutečně nesnáším plně online hry co potřebují připojení k netu. Nesáším!! Nesnáším Facebook nesnášm skupiny přátel a podobné nesmysly! Mám rád klasickou lanku když si chci zapařit s kámošem. Ale toto ne! Nedávno jsem si koupil splinter cell conviction. Než se hra konečně spustí následuje nějaké debilní sociální meníčko a ověřování na netu. Ne, děkuji, nevyužívám služeb jejich uplay (který stejně nefunguje) a nepotřebuji mít ve stealth hře s příběhem tisíce přátel z coop, když si coop dám raději po lance třeba se svým otcem. Ano takže mám originál, ale slušivě okrekovaný a je klid. U diabla toto však nevystojím - u starcraftu 2 to bylo to samé. Jelikož nemám zatím možnost být uplně stále být kvalitně připojen a hraji i na strojích co vůbec nejsou zapojeny o mě jako potencionálního hráče blizzard přišel. Díky
    • ja myslim ze blizzard tuto stratu prezije a ja na ukor nepritomnosti cheaterov tiez.Fakt ze proste apriori neznasate cokolvek socialne je uplne v poriadku nikto vam vsak absolutne nebrani tieto veci ak su v produjte ingorovat a uplone lahostajne ich prehliadat a hrat len s otcom ci s kamosom coop online tak ako je to napr v cs2.Problem je ak je niekto vylozene stareckej povahy a vsetko nove ho desi do takej miery ze uz len samotna moznost to pouzit sposobuje hnede trenky a kropaje potu ze sa v tom zlozitom menu strati nedaj boze bude musiet precitat nejaku tabulku kde sa nachadza anglicky text.Som prekvapeny kolko tej priposratosti sa najde prave na takomto fore.
      • někdo takový určitě je, ale překrucuješ to maximálně... příspěvek nad tebou to napsal jasně a já s ním souhlasím, člověk si chce zahrát třeba jen sám, či po LAN.. být všude na sociálních sitích není o tom, že by se člověk bál, ale o tom, že mu je u p*dele kde kdo co jak hraje a jim může být šumák co já a jak hraju (hon za statama a být lepší než soused je doopravdy důležite, že? :)) .. a ne, nejsem upocený tlustý čtyřicetiletý strejda v koženém křesle, který nadává na anglické tlačítka.. a ještě něco, ignorovat to? jak prosím? nelze to ignorovat, protože je to servírováno na krásném zdobeném talíři a hra je vedle na malým škaredym taliří.. jediný kdo dává možnost to ignorovat jsou pirátské skupiny..
        • online si budete moct zahrat sam a to ze tvrdosjne lpite na technologii LAN je detinske asi ako tvrdnut na tom ze chcem hru na disketach lebo sa mi nepacia okruhle tvari CD.Vy mozte hrat online a moze vam byt uplne u prrdele kdo kde ako hra a ake ma staty.Ovsem miliony dalsich to zaujma blizz len rozsiril ponuku pre ludi ktory sa radi s ostatnimi v tychto veciach porovnavaju.Je to dolezite?(je DIII dolezite?) nieje ale pre niekoho to moze byt zabava.Vravite ze to nejde ignorovat a ako argumnt predkladate mlzne teorie o zaltom a skaredom tanieri.Nesuhlasim s vami a vychadzam so skusenosti so SC2 nakolko si to tak zahram maximalne coop s kamosom proti pc a je mi jedno ake mam odmeny body a obrazky na profile a ignorovat to je velmi velmi proste.
          • Chtěl jsem tím říct pouzde jedinou věc - pro mě velice důležitou - moje připojení prozatím nestojí ani za starou bačkoru a počet výpadků se nedá spočítat, někdy to jsou i dny bez připojení - čili, například ten Splinter cell Conviction - když nejede internet nejede hra, jak prosté. No skvělé, ale já chci hrát, aha tak musím čekat až zase naskočí net... to je perfektní, přitom se nejedná o žádnou primárně zaměřenou online hru... koupil jsem si jí, abych se mohl bavit, ne jen občas. To samé starcraft 2 a podobně. Že mi nepojede Guild Wars, když nejde net, to je jasné s tím počítám, né však u primárně singleplayerové hry.... pokud jde o D3 - o diablo celkově, vždy tam byl online svět, ale oddělený od offline světa. Já prostě online hraní celkově nemusím a jsem rád, kkdyž mě k tomu nikdo nenutí podobným způsobem. Opět děkuji!
      • hele rozved trosku jak ti muze v singlu popr i v coopu vadit nejaky citer?:} Tohle neni 3d akce kdy si borec zapne WH a aimbotem... A to co pise neni o deseni. Priklad setleri meli to stejne nesel internet neslo hrat. Kdyz ti spadl internet behem hrani hra se sekla do lagu a cekala na spojeni. Kdyz mel provider vyluku delsi mohl sis jit tak leda liskat saska do sprchy. Upozornuju ze mam normlani UPC pripojeni zadneho zebraka wifi na vesnici a stejne ty vypadky sou a jak naschval samozrejme v dobe kdy clovek chce hrat. A jelikoz nejsem decko je mi 30 mam jen uz urcitou dobu kdy muzu hrat akdyz to zrovna nefunguje sem pak akorat nastvany pac to nefunguje proto ze ja chci hrat single. Tohle neni o zadne priposratostni z novych veci. Aukce na itemy a podobne hovadiny ty hryt jen kazi. Zadny obsah hry by nemel jit koupit vse bys mel namakat svym usilim v tomto pripade mackanim mysi a klaviru. Tady z toho smrdi prachsprosta komerce jako z codu. Ze je engine stary 6let? whocares hlavne ze decka plati... do stejneho bahna klesa blizard wow jasne ukazalo jak se da hra zkazit a co se tyka DIII radsi si zahraju witchera ktery 100% bude hra o tridu mozna i dve lepsi. Kazdopadne pokud to tobe nevadi respektuju tvuj nazor a preju ti hodne zabavy pac se na to evidetne tesis *3*
        • ako mi moze vadit citer pri hre?neobmedzene mnozstvo zlata vsetky itemi ktore chcete postupne nachadzat vam proste vyhodi. pri PvP snad dovody ani nemusim uvadzat? skilli na maximalnej urovni zadarmo?Hmm komu by to mohlo asi tak prekazat divim sa ze si ludia vobec stazuju.K vasim problemom k internetu stazujete sa na zlej adrese.To je ako nadavat na blizarad lebo vam padne windows-neskutocne.Ozaj nevadi vam ze k nemu potrebujete windowsi?Ja mam funkcny net 3 roky prosim pekne vypadok som zatial nemal ani jeden.S aukciou s vami naprosto suhlasim aj s nazorom ze itemi by sa nemali dat kupovat za real peniaze holt teke nieco sa bude diat ci uz s podporou a kontrolou blizardu alebo to bude harasit uplne bez nej-takze opat mdla kritika.Engie hry mi neprekaza nakolko hry od blizzardu graficky nikdy za nic nestali.Ano na D III sa velmi tesim a som si isty ze ma bude bavit nakolko nieje ina hra takeho charakteru ja vam prajem prijemnu zabavu pri witcherovi skvela hra na 1-2 zahratia.
          • jeste bych dodal ty si presny opak tech co urputne chteji i ten offline jen si to asi neuvedomujes. Ja chapu jak tebe tak je z meho pohledu je proto chyba ze to bliz takto neudelal. Kazdopadne je to jeho produkt a muze si s nim delat co chce a nabizet ho jak chce to je proste fakt.
          • Jak muze citovat borec ktery bude v offline modu kde se nemuze pripojit na battlenet a hodit tak nekomu zbran to by me teda zajimalo. Kazdopadne to ze ti net nepadl kdyz si byl doma neznamena ze ti nepada. Ja jen rikam obecny fakt ze internet proste neni 100%. Taky bych videt jak ovlivnis borce ktery prekopne optickej kabel deje se pomerne bezne. No nic jde videt ze si me uplne nepochopil. Co se tyka witchera 1az2x? a co te nuti diablo hrat porad dokola? jen sbirat itemy? Hmm to je mega cool. Ja myslel ze hry se hraji pro objevovani novych pribehu a resenim ruznych zapletek. Witcher nabizi Nkoncu pokud si je chces vsechnyvyzkouset musis to projit vicekrat nez 1x ci 2x. Navic tedka prijde aktualizovana verze pozor ZDARMA :} kde bude neco navic. Na tohle muzes u blizu zapomenout. Kazdopadne dekuju za prani muzu ti potvrdit ze jsem se kralovsky bavil stejne jako treba u FNV.
            • nene ja to nemyslel posmesne. Jen pro me neni diablo tak lakave kdzy tam hlavne jde o to nasbirat uber equip a neni tam az tolik rpg prvku co sem zvykly treba u mnou zminovanych. Ja nemam problem s itm ze se nekomu libi neco jineho nez me. Co se tyka buildu to mas v kazde rpg hre proto nebudu ani pitvat. Mrkni treba na drakensang tam je classu ze ani 3 diabla to nedaj dokupy. Vem si fnv tech moznosti diky specialu a tka se da pokracovat. Kazda dobra RPG hra s eda hrat 100x a zazitek bude pokazde trochu jiny diky odlisnosti boje s danou postavou. Kazdopadne sem rad ze se s teboou dalo hezky diskutovat bez zbytecnych emo scen. :}
            • co sa tyka citerov naozaj sa mi neche o tom debatovat viac. DII bolo ukazkovym sposobom ako dokazu pokazit hru.Ak ich toto v ich haraseni obmedzi tak to s radostou prijmem.Pracujem z domu takze net testujem mnimalne tych 10-12 hodin dene takze ano este je moznost ze padol medzi tym ovsem ja som to nepostrehol tazke jeho prevadzku oznacujem za bezschybnu a stabilnejsiu nez software ktory mam v pc.Ano internet nieje 100 percentny pripady ako preseknutie kabla naozaj nebudem rozoberat a budem to povazovat za argumentacny lapsus v kazdom pripade ak patrite do tejto malej skupiny tak ano mozte si stazoat ze vas blizz ignoruje.Podla mna pre vasu pocetnu zanedbatelnost je to uplne opravne vzhladom na ciel.
              K replayabilite diabla sa vyjadrovat mozte kludne posmesne a vraviet o jeho banalite v kazdom pripade mna a miliolny dalsich bavilo hrat diablo stale dokola s roznimi postavami rozne buildy v roznom priostredi.Pride mi to daleko variabilnejsie nez len moznost inak odpovedat na otazky a klast ine odpovede na zaklade coho dosiahnem tak maximalne 5 percent noveho obsahu ale boje su vzdy rovnake a nechcem byt zly ale uz dlho som nevidel hru ci film kde by som nevedel predvidaj vivoj dejstva takze tieto veci ma moc neohuruju.Staci mi dej kludne jeden ale epicky a putavy.Nepredvidatelne sa uz nerobia
  • Niekto to v nejakej diskusií kedysi krásne napísal:
    Ako funguje takáto protipirátska ochrana v prípade legálneho užívateľa:
    -si pirát? -NIE!
    -si pirát? -NIE!
    -si pirát? -NIE!
    -si pirát? -(nastane výpadok spojenia) -SI PIRÁT! A hra ho vykopne.

    Ako funguje takáto protipirátska ochrana v prípade piráta:
    -si pirát? -Drž hubu! - a hráč hrá spokojne offline...
  • Na tohle jsem určitě všichni čekali... Jsem rád, že jsem se dozvěděl, co vlastně chci hrát a že offline opravdu nechci.
    Přirovnání k fantasy je úpln mimo. Je pravda, že pokud někdo nemá rád fantasy hru, tak si ji asi nekoupí, protože ta hra prostě je fantasy a neni jiná možnost. Ovšem zvolit si, zda budu online nebo offline tu je, neni složitá na realizaci a prostě funguje. Tak proč prostě nenechat možnost volby? Asi takhle, tohle musej bejt podmáznutý PR kecy. Palec dolů, ale pokus dobrej :P
  • vsude se rika, ze se delaj ochrany kvuli piratum. Ja rikam, ze ochrany delaj z lidi piraty
    • Pamatuji dobu, kdy hry nemely zadne ochrany a byl jsem jediny, kdo hry kopoval, vsichni me meli za blazna ze platim za neco, co si mohu od nich bez problemu zkopirovat. Takze se pletes.
      • Pletes se ty, protoze to co si napsal plati i dnes, furt te mohu povazovat za blazna ze platis za neco co si muzes bez problemu skopirovat.
        • Logicka chyba v uvaze. Reaguji na tvrzeni, ze ochrany delaji z lidi piraty. To naznacuje, ze kdyby nebylo ochran, bylo by mene nebo zadni pirati. Tuto tezi jsem vyvratil svou zkusenosti, kdyz nebylo ochran, bylo vice piratu. Nijak se to nevylucuje s tim, ze nejaky jedinec me i dnes muze povazovat za blazna, ze nekradu. Podstatne je, ze uz to nejsou vsichni.
          • "Tuto tezi jsem vyvratil svou zkusenosti, kdyz nebylo ochran, bylo vice piratu."
            Logický nesmysl jako
            "Lidé umírají kvůli kouření a alkoholu"
            Tuto tézi vyvrací má zkušenost, žádného mrtvého kvůli kouření a alkoholu jsme nikdy neviděl.

            Poprosil bych o statistiku a historii, která potvrzuje nějakou tvou tézi, že když nebylo ochran u her, tak bylo více pirátů a když je víc ochran, tak je méně pirátů, díky.
          • Byly mensi platy, hry byly spis drazsi. Co poprit nejde je ze ochrany delaj hlavne nasrany lidi co si hru koupili. Pirat si ochranu odstrani a neresi to.
    • XorxoxTalarius
      To mi pripomina neco jineho :) Ale kazdopadne ... pravdu dis bratre :D
  • Uf to je zase diskuze. Zkusme se na to podivat takhle:
    Pokud vam to vadi..fajn hru nekupujte, mate urcite moznost napsat na Blizzardi support, pripadne myslim ze bude k nalezeni nejaky feedback formular, tak jim vsici co nadavate dejte najevo jak jste nespokojeni, nemyslim ze by vas uplne ignorovali.
    Ja osobne na to kaslu, hru si koupim a budu vyuzivat co chci, nebudu lezt na zadny aukce, socialne se sblizovat s lidmi ze druhe strany Evropy ani nic podobneho, chci si zahrat, u SC2 jsem to taky prekousl v pohode. Holt je takova doba, 3 miliony z 3,5 milionu potencialnich zakazniku to chteji (prosim vas cislo je nastrelene), zbytek bude prskat, ale co uz..Zkuste se vzit vy, kdybyste meli moznost vytvorit produkt ktery prodate 3 milionum lidi, tak ho udelate podle toho jak chteji nebo podle toho jak chce ta mensina? takhle holt to dnes chodi..
    Kdyz se vam to nelibi nekupujte, kdyz se vam to libi kupte..boze proc se musi 50 lidi hadat porad o tom stejnem? prijde mi to hrozne stupidni.

    A ze clovek musi byt online? pokud jste schopni si stahnout piratskou verzi da se predpokladat ze mate internet, tudis byt online by nemel byt problem. A pokud nahodou chcete hrat na chate, ve stanu na vylete, u more na plazi..tak bych vazne zauvazoval jestli ma pro vas takova dovolena cenu kdyz chcete stejne parit Diablo.
    • S tim co pises souhlasim, ale porad marne hledam argument proc by offline singl s nemoznosti kopirovat char na bnet ve hre NEMOHL byt a proc to cast publika tak strasne vychvaluje. V SC2 sel hrat singl offline. Jediny co me napada je ze aby big blizz mohl diktovat jak ma kdo hrat. A to je fakt co mi prijde absurdni.
      • No co si pamatuju u SC2, bylo potreba prihlaseni k BN a tim padem po celou dobu hrani online, i kampane, jakmile spojeni vypadlo, nic se nestalo, proste nebyl zadny problem. Jedine co, tak se prestaly odemykat achivementy a zapocitavat progress v kampani. Ale hrat tak jako tak slo. Pokud to bude poresene stejne (=ne ze kdyz mi vypadne net se zobrazi error hlaska pres pul obrazovky) tak nemam problem
    • walltar
      Máš pravdu ... seďme jako ovce. Hold je taková doba že de všechno do pr*ele tak proč dávat najevo svou nevůli? Tady prostě de o to že se mě taková ochrana nelíbí. A nevím proč bych nemohl napsat že se mi to nelíbí. Stejně jak mě bude vadit integrafe FB do hry ... já sem cokoliv co pochází z FB zablokoval a nevím proč bych ho měl mít ve hrách. De o to že dneska si SW společnosti dělají co chcou z lidí si dělají otroky, instalují ti do kompu věci co nechceš a udělají z tebe piráta i když jím nejsi. Já nevidím důvod proč bych to nenapsal do jakékoliv diskuze ať ofidiální tak neoficiální .... od toho je to diskuze když si budu chtít honit nad tím jak je to úžasné tak si zajdi na pornostránky ne na diskuzi.
      • Al nikdo nerika ze mame byt jako ovce..vzdyt se vztekej, cokoliv, ale dej to vedet Blizzardu, na diskuzi na games si mozna tak pobrecis, ale nic tim nedosahnes, pokud to chces zmenit, tak udelej petici, posli to blizzardu, proste cokoliv, ale brecet na diskuzich umi kazdy..
        • walltar
          Já nebrečím, já vyjadřuju svůj názor.... to je to proč existují diskuze. A názory sou jak pozitivní tak negativní. To je jak kdybych napsal: Proč tady píšete že se vám to líbí? To je na každé diskuzi. Pište že si to nekoupíte nebo nepište nic. Kdyžtak napište blizzardu že se vám to líbí ale tím že tu budete vyjadřovat svůj názor ničeho nedosáhnete.....
          • Vsak jiste, ale trosku taky smysluplne, ne ze proste tady napisou lidi: nekoupim si to protoze musim byt online..to proste je duvod jak pojd na me z boku. Pokud si to zahrajete a reknete: ano hra me nebavi nebo treba ze kdyz jste byli online a spadlo vam pripojeni a ztratili jste 4 hodiny hry, tak ano, pak je to opravnene, ale ne kdyz to ani nevyslo.
            • eee: Otazka je podle me proc tam singl NEBUDE. Z toho ze singl neni nevyplyva zadna vyhoda naopak spis nevyhoda pro lidi co nemaj 100% net. Pokud me nekdo premluvi zmenit nazor na to ze je to vyhoda tak prosim, ale zatim v tom zadnou vyhodu nevidim.
            • Protoze to vyvojarum prijde jako dobry napad, je to neco za neco. Takze otazka nezni proc ano, ale proc ne? A proc v tom vyvojarum branit dokonce pohruzkou nasili? Proc by tu hru nemeli udelat podle sebe, podle toho, jak to povazuji za nejlepsi? Je to jejich investice, jejich riziko a jejich zodpovednost. Maji pravo si tu hru udelat jak chteji a nabidnout ji na trhu. At si ji kopupi ten, komu to vyhovuje, ostatni at se poohlednou po konkurencnim vytvoru, ne?
            • Jsou lidi co maji spatny net, pada jim, maji GPRS atd. Moznost udelat singl hru tu je uz 20 let, proc se ji najednou vzdavat ? Je to to samy jak kdyby te nekdo nutil hrat poker jenom na oficialnim stole i kdyz ho muzu hrat treba na zemi. Pro me je to proste nesmysl.
            • walltar
              No to je otázka priorit ... pro někoho je důležitá grafika, pro někoho gameplay a někdo to vidí jako princip, prostě stejně jak lidi co blokují jaderné elektrárny .... taky s tím nesouhlasím ale jde tu o princip prostě to je jak kdyby někdo do auta dal GPS co by logovala moji polohu, jak rychle jedu, kam jedu ... taky si ho nekoupím. A pokud by mě takové auto dal zaměstnavatel tak do něho ani nesednu, prostě sem proti. A tím pádem není důležitý gameplay, ani grafika ale to že mě taková ochrana vadí a myslím si že je neetická.
    • "kdybyste meli moznost vytvorit produkt ktery prodate 3 milionum lidi, tak ho udelate podle toho jak chteji nebo podle toho jak chce ta mensina?" preco? 3 million ludi chce kupit tu hru kvoli tomu ze to bude len online? nemyslím.. keby to islo aj offline tak 3 milion ludi by to kupilo takisto a + tá "menšina" ....
      • Takze jen zaklad vyvoje vetsiny SW, nejdriv se namysli co ze to chceme, to je proste risk, Blizz prisel s tim ze chce zakomponovat online funkce protoze je to dnes IN. Takze udelali specifikace a zacali delat, par let na tom delali a nasledne info vypustili do sveta, 1/5 lidi je kvuli tomu nas*ana a nebude to kupovat, vetsina to ale prijme a koupi..a ted..co je lepsi? vydat hru ktera se libi vetsine tak jak je? nebo splachnout vetsinu vyvoje a zacit predelavat neco co skoro mame? abysme uspokojili mensinu? Myslete v $$$
        • asi si nepochopil čo som tím chcel napísať ale np, a mali by tu napisať skor ked to začali robiť a nie teraz
          • cotilion to uvidime ked hra vyjde... lebo to že na fórech píše len príklad poviem 500 aj keď 5000 ludi tam pise že to kúpi .. hlavne preto lebo tam je co-op a pvp tak to je ešte málo velmi málo... no nič uvidíme keď hra vyjde *5*
          • Dobre, tak jinak..vymysli ted neco co se lidem bude libit za 4 roky, co vam na to asi reknou? prijmou? nebo neprijmou? co bude za sluzby? Jaky budou technicky moznosti? Sorry, ale myslim ze takhle predvidat dopredu neni lehky a pokud videli ze wow se sakra chytlo, tak proste chteli byt na stejne vlne a zvlast kdyz vidi ze porad vic a vic se socialni site rozrustaji, tak holt to nemenili, kdyby pred 2 lety FB zaniknul a lidi by rekli ze chcou hrat jen single, tak by to zmenili, ted uz je pozde.
            • @omg - v tom sa prave mylis. Ludia nekupuju D3 kvoli single, ale kvoli multi. U nas je ocividne ina situacia, ale my sme prilis maly trh na to, aby sa firmy prisposobovali nam. Prisposobuju sa Amikom, Svedom, Nemcom, Britom... Ale nie nam. A ti (podla toho co som cital na forach) prave kupuju Diablo kvoli co-op a nie kvoli single.
            • Jo ale tady se proste porad dokola resi to ze clovek musi byt online, pred 10 lety by to mozna byla sebevrazda, ale fakt dnes..nevim nemyslim ze jsou potreba takovy narky, i kdyz Blizzardi to obcas zduvodnuji hloupe, viz "argumenty" v clanku
            • podla mna hej lebo D3 nekupuju kvoli mulťáku ale single a teraz nehovorím že by tam nemalo byť multplayer..
            • omg: a opravdu by oslovili i hrace ktery to neznaji?
            • keby tuto hru robili tak ako aj D2 tak by mali zisk takisto velkú aj keby to fungovalo cez offline mód a wowko je uz iné to je mmorpg toto je zas hacknslash a su v tom rozdiely.
        • walltar
          Lidi by neměli myslet v $$$ ... lidi by měli používat mozek. Když něco dělám tak to dělám pořádně né abych vydělal co nejvíc peněz. Bohužel dneska de jenom o peníze a to že někdo něco dělá pořádně nikoho neohromí. Jo musíme vydělávat, musíme myslet v $$$, kupovat chytré telefony a značkové oblečení aby ty $$$ byli na na povrchu, prostě dnešní doba je z prd*le. *9*
          • Lide ktere uz nezivi rodice, lide kteri zivi uz vlastni deti musi myslet ve $. Jinak to nelze. Neexistuje zadna hranice poradne. Vzdy jde neco udelat poradneji a vzdy bude nekdo nespokojeny. Ano lide by meli pouzivat mozek a vec kterou delaji kvuli vlastni obzive udelat tak, aby vydelek byl vetsi nez naklady.

            Pokud neudelaji Diablo poradne, tak se nebude prodavat a prinese jim to ztratu. Pokud ho udelaji poradne, tak spoustu lidi bude bavit, budou ho kupovat a jim to prinese zisk. A to je v poradku, kvuli zisku to delaji.
          • Ano souhlasim, ale proste tak to je, taky se mi to nelibi, ale je to tak, lidi budou pro tyto firmy pracovat aby sami meli z ceho zit a je to zacarovany kruh, holt ale tim ze se budem vztekat na diskuzi tak to nezmenime, jedine kdyz premluvime 90% lidi at to nekupuje, to se pak ti hlavouni podrbou na nagelovane hlave a mozna neco zmeni ;-)
    • ..stupidni asi jako to co jsi napsal, vsak si prilozil do ohne :)
      • a mas rozumny argument proc je to tak stupidni? Rad se poucim.
  • „Hrát offline není správný způsob, jak hrát Diablo,“ svěřuje se Wilson a na rovinu dodává, že nechápe důvod, proč by hráči chtěli hrát Diablo III jinak, než způsobem, který poskytuje nejlepší zážitek – tedy online.

    tady sem se musle hooodne smat... ku*va to me jeste ten ko*ot bude rikat jak mam nebo nemam hrat? ... to je snad na me jestli hraju online nebo offline .... ted sem byl treba dedy a ten internet nema... v lete sem byl 2 mesice pracovat ve skotsku an farme a internet tam byl stransne pomalej ze se sotva otvirali stranky.... debilove tyhle lidi..... melou ze delaj hry pro lidi, ale nakonci vsem hazej klacky pod nohy
    • Imho jsi to nepochopil. Oni tu hru navrhli a designovali pro online. Predstav si, ze se bavis o wow a jak smesne tve reci budou vyoadat. Prece kdo ti ma co rikat, jak hrajes wow, ty ho chces hra offline a basta fidli, zadny nymand ti nebude rikat, ze nejlepsi pro tebe bude hrat wow online, kdyz online nemas rad. Diablo je proste a jednoduse online hra. Jestli nemas rad online hry, nehraj wow ani diablo.
      • jako kdyby to bylo MMO tak nereknu ale slovo.. ale ta hra stejne pojme tak 8 hracu max...jako tomu bylo u D2... takze tohle em prijde naprosto stupidni...a kazda ma nejakej SP rezim i dkyz stupidni , tak ale ma (MMO games ofc ne ...) ...

        Jako me tady jde spis o princip, samo ze doma mam v pohode net takze je me fuck jestli sem on/off ... ale jde me o princip, budu chtit nekam jet , kde neni treba moznost netu (i takovy msita jsou) a jsem ochuzen o hrani neceho co jsem si zaplatil....

        mno i kdyz on na to stejne vyjde nakej crack :D toho se nebojim.... proste si to stahnu a nainstaluju an notes s crackem a na povnym budu parit original ..
      • Amen bratre.
        Bohuzel jediny tvrzeni ostatnich hracu jsou:
        1) Vim mnohem lepe nez vyvojari, jak je tuhle hru dobry hrat
        2) Pred 11 lety jsem hral D2 a to singl melo
        • D2 hraju i ted... a uprime ho radsi hraju v SP... nebo po LANce s kamosem.. coz D3 mit taky nebude samozrejme :)
          • Po LAN samozřejmě hrát půjde, pokud bude napojená na Inet a oba budete mít originál. :-)
          • No vidis, tak to ses na tom jeste dobre. Tebe i v dnesni dobe bavi hrat D2 v SP, takze v tom budes moct klidne pokracovat. Ted si predstav, ze jsou lidi, ktery uz to hrat v SP nebavi a MP nechteji, ty jsou uplne ztraceny :D
            • jenze ono SP v D2 je lepsi jak MP v D2 :D .. to ej ten problem :)
  • Chlapci pochopili Jobsovu strategii u Apple. My vám řekneme co potřebujete, my vám řekneme co chcete.
    A najde se spousta lidí co bude nadšeně tleskat a stát fronty.

    Jsem rád že z tohoto stáda vybočuji.

    Kdy to lidem dojde, že oni určují poptávku a oni mají možnost ovlivnit co, v jaké kvalitě a za kolik.
    • Tak tak je to presne stejne jako Apple... z nedostatku musis udelat hlavni klad a ovce ti utrhnou ruce... :-)
      • Jenže Apple skutečně dělá to co lidé chtějí. Apple je marketingově zaměřená firma a Iphone je přesně produkt, který uživatelé chtějí.
        • hlavne ti co si ho hacknou a pak tvrdi, ze je nej :D
        • Nesouhlasim... apple je persvedcil, ze chteji to co on jim dava... ovce nevi co chce dokud ji to nikdo nerekne... Hodne, hodne velka skupina lidi chce iphone jen proto, ze je to cool... vubec netusi nic o vybave, moznostech, o tom co to umi a neumi ani co umi a neumi konkurence...
          • A kdyz chci iphone protoze mi sedi jeho ovladani, nevadi mi ze neumi vic nez umi a na to ze je cool naprosto kaslu ? Jsem ovce nebo nekdo kdo si vybral co mu sedi a je spokojenej.
            • Nejsem jasnovidec, takze samozrejme to vedet nemohu... ale treba ja osobne, bych ho nechtel prave proto aby me nikdo nepodeziral z toho ze chci byt cool... :-)
              Na firme nam zustal jeden novej loni v listopadu, a pokud vim lezi tam v krabicce dodnes... Ani jeden z nas dvou ajtaku by si ho nevzal, jenom recepcni nas otravovala kazdy tyden jestli ho nemuze dostat ona... ze iphone vzdycky chtela...:-)
            • Jo a pak jsou hateri co proste neco neprekousnou a budou rejpat a i kdyz reknu ze je mi zadek co si o me mysli tak stejne reknou "o tom se da pochybovat" *15* Btw je hezky hazet polovinama kdyz ani nevis kolik me stal *12*
            • Vzhledem k tomu, ze ovladani je totozne u spousty jinych, ktere umi totez a jen stoji polovinu toho co iphone tak se o tom, ze "coolovost" se te vubec netyka da uspesne pochybovat... :-)
              Ale neberu ti to, lidi jsou ruzni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit