Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Článek jsem jen přeletěl a k té chatě na konci článku asi jen toto. Diablo nemám a nebudu mít (i když bych chtěl) páč doma na hraní čas nemám a na chalupě která leží 7km od Krnova internet nikdy nebyl a nebude ... takže asi tak proč hraji jen hry které nepotřebují internet.
  • to je demence s tim pripojenim uz si asi nikdy nic nezahraju protoze servery budou pretizena jako Assasin 2 3 mesice jsem cekal az bude server fungovat po 14 dnech jsem se na to vy ... a cracknul jsem si to a kolik bylo radosti ze jsem si mohl zahrat a kdyz jsem hraval CS 1.6 tak jsem si stezoval poskitovateli netu ze mi to porad pada a on mi zdelil ze nani schopen ustat tak velke mnozstvi dat jako je on-line hrani :-D
  • O tych peniazoch je to pravda ,ale myslim si ze uz to nebude ine...kto si zaplati ten bude najlepsi ...je vela hier ktore su len za peniaze ,ale ked to cloveka bavy hrat tak si to zaplati...Na diabla 3 som cakal dlho a som rad ze som si ho kupil... a co sa tyka uukcii priamo v hre ,ani sam este neviem ci by som bol ochotny dat za niecorealne peniaze...Pokial budem hrat sam tak urcite nie...Inak ak mate zaujem zostal mi este jeden kod na diabo 3...kto chce nech sa mi ozve....moj skype....lubko123123123....
  • "Kdyby povolili offline mód, tak by hráči umožnili zažít hru tak, jak si to oni sami nepřejí "

    jsem rád, že vývojáři ví, jak si přeji hrát Diablo 3... dál jsem článek nečetl, o tuhle hru už zájem nemám
  • Tyhle nazory "my vime co je pro vas nejlepsi" mi nekoho pripominaji. Nebyl nahodou Blizzard koupen Applem? *15*
  • Toho bych se vubec nebal. Cokoli co v principu net nepotrebuje bez nej pojede. A hrat novinku v den vydani = hrat v lepsim pripade betu.
  • Nejsem jasnovidec, takze samozrejme to vedet nemohu... ale treba ja osobne, bych ho nechtel prave proto aby me nikdo nepodeziral z toho ze chci byt cool... :-)
    Na firme nam zustal jeden novej loni v listopadu, a pokud vim lezi tam v krabicce dodnes... Ani jeden z nas dvou ajtaku by si ho nevzal, jenom recepcni nas otravovala kazdy tyden jestli ho nemuze dostat ona... ze iphone vzdycky chtela...:-)
  • Stěžovat si můžeš, ale to neznamená, že vývojáři mají nějakou povinnost brát tvoje námitky ohled. Hlavně když má každý fanoušek jiný pohled na to jak by ta hra měla vypadat...

    Na vývojářích je, aby hra fungovala jako celek a to je jejich zodpovědnost, oni určují jak se jejich hra bude hrát, když se rozhodnou, že skillpointy v D3 nefungují, tak pro to měli asi nějaký důvod, stejně tak s online připojením, grafikou, atd.

    Blizzard dělá hry hlavně pro svoji aktuální komunitu (hráči WOW a SC 2) a naprostá většina z nich připojení k internetu má...
  • Bohuzel, mam dojem ze to bude trosku jinak a ty decka tam potkas stejne. Je to jen dohad, ale myslim si ze to bude fungovat stylem zalozenejch her public/password. Pokud si budu chtit zahrat s nekym jinym nez s kamarady, tak zalozim public hru ( treba i z duvodu ziskani nejakych novych ) a moznost ze se ti tam napoji decko, co po tobe chce jen itemy a goldy, je dost realna. Takze bych to uplne vylucovat ze se to nestane.
  • No, uz je to nejakej patek, ale kdysi sem z nudy zkousel, jestli jede jeste Diablo 1 battle.net a slapal vklidu :). Sice v celym evropskym regionu bylo cca 20 lidi, ale jel :).
  • Slysel si nekdy pojem Activision - Blizzard? A jen mi prosimte pripomen, kdo ze dela CoD?
  • Cajk
    vydej prachy a vodchod na párky. Další, prosím:)
  • Jo a pak jsou hateri co proste neco neprekousnou a budou rejpat a i kdyz reknu ze je mi zadek co si o me mysli tak stejne reknou "o tom se da pochybovat" *15* Btw je hezky hazet polovinama kdyz ani nevis kolik me stal *12*
  • Jop... zadny fanousek nema pravo si cokoliv vynucovat, nebo si nedejboze stezovat... fakt, kam bysme prisli...
    :-)))
  • O smyslu psat blizzardu se krasne vyjdril kolega nize a nema dalsi smysl porad rozebirat proc to nekterym lidem vadi, ze neni offline a nekterym ne, je tady deset stranek hadani, nektere duvody jsou kraviny, nektere ne...
    Ale muj cely divny pocit z D3 zhrnul nekdo nize : Napred zrusi rozdelovani atributu a skillu, takze si clovek nebude moct udelat vlastni build a odlisit se tak od jinych (pro me uz tohle stacilo prehodnotit nakup) jediny valny vliv tedy na ucinosti dvou stejnych povolani bude mit equip... Voala equip tady mame moznost koupit pekne za eura, to je ale nahodicka... :-)
    Abych rekl pravdu, silne mi to pripomina farmville a podobne facebookove hry... nejdulezitejsi je socialni provazanost a pokud chces hrat jednoduseji a ucineji musis sypat prachy za vylepseni... tady mikrotransakce jen utopili v desatcich za aukci... :-)
    Ted jim bude stacit jen kazdy mesic vydat patch s novou sadou nejvice nejlepsiho vybaveni a ma zajistene zivobyti jak Blizzard tak spousty cinskejch farmaru :-)
  • Fanboy, až to bolí...
  • Vzhledem k tomu, ze ovladani je totozne u spousty jinych, ktere umi totez a jen stoji polovinu toho co iphone tak se o tom, ze "coolovost" se te vubec netyka da uspesne pochybovat... :-)
    Ale neberu ti to, lidi jsou ruzni...
  • Možná ti autoři 380 příspěvků promítlo své reálné šance na úspech skrze těch 64 132 lidí, kteří podepsali petici a výzvu Blizzardu za změnu výtvarného stylu a z kterých si Blizzard svými reakcemi dělal vyloženě prd*l, ale to jen hádám, když jim to někdo pošle na mail, třeba se na něj štěstí usměje a Blizzard jeho kritiku přijme a offline single bude na světě.

    Internet evidentně všude neni a na Blizzardu lidem kolikrát nevadí ani tolik ty jejich kroky jako spíš srágory, kterými svoje kroky obhajují, nejen, že jde o (pro mě) jasné lži nemající žádný pevný základ, ale především je vidět jak si Blizzard váží své komunity, když je schopný z nich dělat takovými výroky nemyslící hlupáky, kteří snad nejsou schopní myslet svou hlavou. No ale to opět jen hádám, osobně by mi ale bylo zkrátka milejší, kdyby rovnou na rovinu řekli jak to je a ne blbosti typu "Offline to neni, protože my víme lépe, že online tě bude bavit víc, offline tě bude nudit"
  • A mimo jine rvat na forku games.cz mi prijde uplnej nesmysl. Kolik lidi [380 prispevku] poslalo stejnej prispevek na oficialni fora Blizzardu? Protoze to co je tady rozhodne neni o diskuzi, ale ciste o rvani panubohudooken ;]
  • Samozrejme ze mi to prijde v poradku... Jak sem psal, penize jsou vzdy na prvnim miste at uz je to v hernim prumyslu, trzbach na baru nebo prodeji kytek. Strategie Blizzardu je co se tohoto tyce absolutne jasna.

    Ja proste jen nechapu tenhle rev ohledne nemoznosti hrat offline... Internet je k dispozici snad uplne vsude. I v prdelakove na chate chytam relativne slusne wifi pripojeni a kdyz clovek hleda, urcite si firmu, ktera mu to pripojeni zaridi, najde.

    K AH toho bylo receno jiz mnoho. Prevazne jde o odstraneni webu, ktere prodavali predmety z D2 a mnohdy slo pouze o smecko, to ze si na tom AB vezme jeste nejake penize plne chapu a jeste si tim udela ochranu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit