Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
já mám dojem, že na blizzardím fóru jsem kdysi četl, že na serveru bude uložena pouze postava...
a tento článek to nijak nevyvrací, konkrétně nespecifikuje, co vše bude vně. je tam jen zmínka o tom, že se bude na serveru "kontrolovat" generování potvor. to ale není překážka, pokud jde jen o kontrolu. takže podle mě to pořád tak jednoznačné není... -
No ono v tomhle s tebou souhlasím, ale kolikrát se to stalo, stačí něco hodit do EULA, vždyť kdo to čte, a nejdnou mají u šsoudu štít..alespoň to tak určitě bývá, viz nedávný aféry, zákaz petice daný v EULA atp... *9* Ve WoW je to omezený na server, pokud dostaneš ban na jeden, můžeš jít hrát na jiný oficiální server, ale bez možnosti navrácení postav.
-
Pokud se nepletu tak první free server (byť velmi omezený) vznikl na základě nějakého dema které vyšlo před zveřejněním hry (free server jel dříve než ofiko)
-
nene ja to nemyslel posmesne. Jen pro me neni diablo tak lakave kdzy tam hlavne jde o to nasbirat uber equip a neni tam az tolik rpg prvku co sem zvykly treba u mnou zminovanych. Ja nemam problem s itm ze se nekomu libi neco jineho nez me. Co se tyka buildu to mas v kazde rpg hre proto nebudu ani pitvat. Mrkni treba na drakensang tam je classu ze ani 3 diabla to nedaj dokupy. Vem si fnv tech moznosti diky specialu a tka se da pokracovat. Kazda dobra RPG hra s eda hrat 100x a zazitek bude pokazde trochu jiny diky odlisnosti boje s danou postavou. Kazdopadne sem rad ze se s teboou dalo hezky diskutovat bez zbytecnych emo scen. :}
-
ve Wowku se dají za irl prachy koupit mounti, možná, že tím dlc/itemy myslel tohle. (mimochodem nejenom mounti, ale i peti atd.)
-
Nemesus - troufám si říci, že u případné žaloby by Blizzard stopro prohrál (ber to jako názor laika prosím), Blizzard tě nemůže omezit při nakládání s tvou věcí, prostě nemůže, zabanovat ano, ale nesmí ti to znemožnit používání/hraní tvé legálně koupené hry. Nevíš co se děje s tím kdo dostane ban ve Wow? to ten člověk tu hru může po dobu trvání banu hodit do šuplíku nebo v případě doživotního banu jí rovnou může zahodit nebo prodat a podvést někoho jiného? Podle toho jak Blizzard miluje $ tak asi doživotní bany nedává, takže tu druhou možnost kdyžtak ignoruj.
-
Jeden z nejtrefnějších příspevků, krásně to do sebe zapadá, Blizzard má holt pod čepicí.
-
http://www.diablo3.cz/209-vysvetleni-proc-bude-muset-byt-hrac-online-pri-hrani-diabla-3
-
Lies, lies, lies
-
Panika ohledně pouze online hraní je totálně přehnaná a tolik dezinformací, co se tu v diskuzi šíří:) skoro mi to připadá, jak kdyby to řídil Goebels.
Podstatná část lidí, co si hru koupí už má s Battlenetem svoje zkušenosti a vůbec je nutnost připojení netrápí a naopak ví, jaké služby za to dostanou.
Odříznutí malé a hlasité skupiny lidí, co připojení nemá, ale přitom se nějak na ty fóra stejně dostanou, aby si na to mohli stěžovat je malá cena za téměř dokonalou protipiratskou ochranu a služby, které s tím dostaneme. My ostatní si jednou za čas vytrpíme nějaký výpadek, ale když tohle dokáží přežít hráči MMO her, tak to dokáží i hráči Diabla 3...
V poslední řadě to jak vývojáři dělají hru (a tím i určují jak se ta hra má hrát) je jen jejich věc, žádný fanoušek nemá právo si něco vynucovat a už ne něco vyžadovat, může jim dát připomínky a návrhy a pak si hru buď koupí nebo ne, ale to je tak vše. Blizzard je jedna z mála firem, co opravdu aktivně komunikuje s komunitou a občas mi přijde, že si tím jen škodí. Na vývojářích je, aby hra fungovala jako celek a ne jako nesmyslná míchanina dobrých a špatných nápadů a i když se mi nelíbila už spousta věcí, co za ty roky udělali, tak je to jejich zodpovědnost za to, aby vše fungovalo jako celek a já nemám právo přijít a říct, takhle je špatně a udělejte to jinak.
Vlastním všechny hry od Blizzardu a nikdy jsme si neříkal, že na mě rýžují peníze, vždy jsem dostal za svoje peníze daleko víc kvalitní zábavy než u jiných her a rád si zaplatím za další. -
no mě by to třeba takhle nevadilo - ale ubisoft style se mi prostě nelíbí - a to jejich vysvětlení sice chápu ale stejně nevím proč tam ten Guest mod prostě nedaj
-
No minimálně by odpadl flame od lidí co to chcou hrát na dovolené nebo o víkendu na chatě :) doma aktualizujou a potom paří měsíc bez netu.
-
mě právě zrovna tohle přijde jako brzda/ omezení ale spíš než aby zdegenerovalo tak bude růst až doi formy nádoru (viz ubisoft)
-
U SC2 vyšel crack právě kvůli quest módu, což tu nebude a bude potřeba ukrást funkční server, aby začal fungovat offline mód. Takže šance na to, že něco takového bude v první roce od vydání hry je velice malá. Dost pochybuji, že se bude opakovat situace jako u WOW, kde server klient leaknul krátce po vydání hry.
-
guest mód u SC2 potřebuje k fungování připojit se jednou za měsíc na Battle.net ;-) jinak do diabla(původní FAQ) ho původně tak slíbili ale teď z ničehonic ani ten nebude
-
co sa tyka citerov naozaj sa mi neche o tom debatovat viac. DII bolo ukazkovym sposobom ako dokazu pokazit hru.Ak ich toto v ich haraseni obmedzi tak to s radostou prijmem.Pracujem z domu takze net testujem mnimalne tych 10-12 hodin dene takze ano este je moznost ze padol medzi tym ovsem ja som to nepostrehol tazke jeho prevadzku oznacujem za bezschybnu a stabilnejsiu nez software ktory mam v pc.Ano internet nieje 100 percentny pripady ako preseknutie kabla naozaj nebudem rozoberat a budem to povazovat za argumentacny lapsus v kazdom pripade ak patrite do tejto malej skupiny tak ano mozte si stazoat ze vas blizz ignoruje.Podla mna pre vasu pocetnu zanedbatelnost je to uplne opravne vzhladom na ciel.
K replayabilite diabla sa vyjadrovat mozte kludne posmesne a vraviet o jeho banalite v kazdom pripade mna a miliolny dalsich bavilo hrat diablo stale dokola s roznimi postavami rozne buildy v roznom priostredi.Pride mi to daleko variabilnejsie nez len moznost inak odpovedat na otazky a klast ine odpovede na zaklade coho dosiahnem tak maximalne 5 percent noveho obsahu ale boje su vzdy rovnake a nechcem byt zly ale uz dlho som nevidel hru ci film kde by som nevedel predvidaj vivoj dejstva takze tieto veci ma moc neohuruju.Staci mi dej kludne jeden ale epicky a putavy.Nepredvidatelne sa uz nerobia -
Offline verze vyjde během týdne od vydání, sazim na Skidrow nebo Reloaded :D
-
jeste bych dodal ty si presny opak tech co urputne chteji i ten offline jen si to asi neuvedomujes. Ja chapu jak tebe tak je z meho pohledu je proto chyba ze to bliz takto neudelal. Kazdopadne je to jeho produkt a muze si s nim delat co chce a nabizet ho jak chce to je proste fakt.
-
Na to mužu říct jen jedno GTFO blizzard
Diablo 2 jsem hrál jen singl a stačilo mě to a přesto hraju D2 do dnes
s-át na blizny od dob WOTLK to jde z bliznama do sraček -
Bez externí podpory serveru to určitě poběží a bude to fungovat jako SC2. Diablo 3 není MMORPG, je to jen RPG s možností multiplayeru, takže aby to běžělo na externích serverech jako WoW by vymyslel jenom vůl, protože by byly obrovské výdaje za údržbu serverů. Crack nebo free server samozřejmě taky bude, jako u naprosto každé hry která kdy vznikla.