Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Jak muze citovat borec ktery bude v offline modu kde se nemuze pripojit na battlenet a hodit tak nekomu zbran to by me teda zajimalo. Kazdopadne to ze ti net nepadl kdyz si byl doma neznamena ze ti nepada. Ja jen rikam obecny fakt ze internet proste neni 100%. Taky bych videt jak ovlivnis borce ktery prekopne optickej kabel deje se pomerne bezne. No nic jde videt ze si me uplne nepochopil. Co se tyka witchera 1az2x? a co te nuti diablo hrat porad dokola? jen sbirat itemy? Hmm to je mega cool. Ja myslel ze hry se hraji pro objevovani novych pribehu a resenim ruznych zapletek. Witcher nabizi Nkoncu pokud si je chces vsechnyvyzkouset musis to projit vicekrat nez 1x ci 2x. Navic tedka prijde aktualizovana verze pozor ZDARMA :} kde bude neco navic. Na tohle muzes u blizu zapomenout. Kazdopadne dekuju za prani muzu ti potvrdit ze jsem se kralovsky bavil stejne jako treba u FNV.
-
online si budete moct zahrat sam a to ze tvrdosjne lpite na technologii LAN je detinske asi ako tvrdnut na tom ze chcem hru na disketach lebo sa mi nepacia okruhle tvari CD.Vy mozte hrat online a moze vam byt uplne u prrdele kdo kde ako hra a ake ma staty.Ovsem miliony dalsich to zaujma blizz len rozsiril ponuku pre ludi ktory sa radi s ostatnimi v tychto veciach porovnavaju.Je to dolezite?(je DIII dolezite?) nieje ale pre niekoho to moze byt zabava.Vravite ze to nejde ignorovat a ako argumnt predkladate mlzne teorie o zaltom a skaredom tanieri.Nesuhlasim s vami a vychadzam so skusenosti so SC2 nakolko si to tak zahram maximalne coop s kamosom proti pc a je mi jedno ake mam odmeny body a obrazky na profile a ignorovat to je velmi velmi proste.
-
Nebudu tu reagovat jestli ANO či NE na pouze online připojení, toho je tu dost. Bylo už někde psáno, že nebude možné hrát hru stejně jako SC2 v tzv. Guest módu? Pokud vím, přes toto se dalo hrát offline kampaň + skirmishe, přes toto i vyšel crack (reakce na free servery který možná nebudou potřeba). Nebo se pletu a na ten Guest mód byl taky potřeba internet? Osobně fakt nevím, kabel z komplu nevytahuju a noťas na cesty nemám, takže hraju pouze doma.
-
ako mi moze vadit citer pri hre?neobmedzene mnozstvo zlata vsetky itemi ktore chcete postupne nachadzat vam proste vyhodi. pri PvP snad dovody ani nemusim uvadzat? skilli na maximalnej urovni zadarmo?Hmm komu by to mohlo asi tak prekazat divim sa ze si ludia vobec stazuju.K vasim problemom k internetu stazujete sa na zlej adrese.To je ako nadavat na blizarad lebo vam padne windows-neskutocne.Ozaj nevadi vam ze k nemu potrebujete windowsi?Ja mam funkcny net 3 roky prosim pekne vypadok som zatial nemal ani jeden.S aukciou s vami naprosto suhlasim aj s nazorom ze itemi by sa nemali dat kupovat za real peniaze holt teke nieco sa bude diat ci uz s podporou a kontrolou blizardu alebo to bude harasit uplne bez nej-takze opat mdla kritika.Engie hry mi neprekaza nakolko hry od blizzardu graficky nikdy za nic nestali.Ano na D III sa velmi tesim a som si isty ze ma bude bavit nakolko nieje ina hra takeho charakteru ja vam prajem prijemnu zabavu pri witcherovi skvela hra na 1-2 zahratia.
-
Rozumím tahu Activison-Blizzard, rozumím argumentům odpůrců. Sám jsem teďkon strávil 14 dní na "dovolené" kde internet stál 5€ za týden, čili moc jsem na internetu nepobyl.
Řešení je velice jednoduché, jestiže se vám tento systém nelíbí, hru si nekupte, ukažte vývojářům že tento přístup tolerovat a podporovat nebudete. Jestlíže se vás najde dost, trh určitě zareaguje, (Jako například kauza regional zámku v Deus Ex: HR).
Bohužel se obávám že ta postupná avšak nezastavující transformace her z SP na SP/MP a z SP na MP only už se dostala tak daleko že velká část trhu tuto změnu (vyvaruji se výrazu omezení, neboť stejně tak by se mohl cítit "omezen" hráč který nemá dostatelně silný laptop a nyní šíří flame že vývojáři omezují skupinu hráčů se slabým notebookem) přistoupí a ta skupina hráčů která hry bude bojkotovat se postupem času bude zmenšovat.
Toto je evoluce dámy a pánové, ne revoluce, stejně jako funkce které jsou potřebné pro přežití se vyvíjejí a zlepšují, části které organizmus "brzdí či omezují", postupně degenerují a konečně přestanou existovat vůbec. Jestli tuhle evoluci příjmem a nebo jestli toto odvětví neprojde přirozeným výběrem. Moje sázka je na tom že přežije.
(+ jsem si jistý že první diablo 3 free server vznikne do týdene od uvedení hry) -
někdo takový určitě je, ale překrucuješ to maximálně... příspěvek nad tebou to napsal jasně a já s ním souhlasím, člověk si chce zahrát třeba jen sám, či po LAN.. být všude na sociálních sitích není o tom, že by se člověk bál, ale o tom, že mu je u p*dele kde kdo co jak hraje a jim může být šumák co já a jak hraju (hon za statama a být lepší než soused je doopravdy důležite, že? :)) .. a ne, nejsem upocený tlustý čtyřicetiletý strejda v koženém křesle, který nadává na anglické tlačítka.. a ještě něco, ignorovat to? jak prosím? nelze to ignorovat, protože je to servírováno na krásném zdobeném talíři a hra je vedle na malým škaredym taliří.. jediný kdo dává možnost to ignorovat jsou pirátské skupiny..
-
hele rozved trosku jak ti muze v singlu popr i v coopu vadit nejaky citer?:} Tohle neni 3d akce kdy si borec zapne WH a aimbotem... A to co pise neni o deseni. Priklad setleri meli to stejne nesel internet neslo hrat. Kdyz ti spadl internet behem hrani hra se sekla do lagu a cekala na spojeni. Kdyz mel provider vyluku delsi mohl sis jit tak leda liskat saska do sprchy. Upozornuju ze mam normlani UPC pripojeni zadneho zebraka wifi na vesnici a stejne ty vypadky sou a jak naschval samozrejme v dobe kdy clovek chce hrat. A jelikoz nejsem decko je mi 30 mam jen uz urcitou dobu kdy muzu hrat akdyz to zrovna nefunguje sem pak akorat nastvany pac to nefunguje proto ze ja chci hrat single. Tohle neni o zadne priposratostni z novych veci. Aukce na itemy a podobne hovadiny ty hryt jen kazi. Zadny obsah hry by nemel jit koupit vse bys mel namakat svym usilim v tomto pripade mackanim mysi a klaviru. Tady z toho smrdi prachsprosta komerce jako z codu. Ze je engine stary 6let? whocares hlavne ze decka plati... do stejneho bahna klesa blizard wow jasne ukazalo jak se da hra zkazit a co se tyka DIII radsi si zahraju witchera ktery 100% bude hra o tridu mozna i dve lepsi. Kazdopadne pokud to tobe nevadi respektuju tvuj nazor a preju ti hodne zabavy pac se na to evidetne tesis *3*
-
Tak tak, zrovna by tu hru mohli pojmenovat Item Hunter ! Možná se tak bude jmenovat datadisk....
-
Jak je to nenápadné, udělat celou hru online aby bylo vše hezky monitorované. Odstranit stat pointy a skill pointy a oduvodnit to tim ze nechcou dovolit spatne a specializovane buildy, tim udelat veskerej vyvoj postavy zavislej na pouzitych itemech, a pak ohlasit aukci itemu za realne penize a oduvodnit to tim ze ty aukce stejne probihali. Tak tak, tak se vydelava :)
-
ja myslim ze blizzard tuto stratu prezije a ja na ukor nepritomnosti cheaterov tiez.Fakt ze proste apriori neznasate cokolvek socialne je uplne v poriadku nikto vam vsak absolutne nebrani tieto veci ak su v produjte ingorovat a uplone lahostajne ich prehliadat a hrat len s otcom ci s kamosom coop online tak ako je to napr v cs2.Problem je ak je niekto vylozene stareckej povahy a vsetko nove ho desi do takej miery ze uz len samotna moznost to pouzit sposobuje hnede trenky a kropaje potu ze sa v tom zlozitom menu strati nedaj boze bude musiet precitat nejaku tabulku kde sa nachadza anglicky text.Som prekvapeny kolko tej priposratosti sa najde prave na takomto fore.
-
To je teda diskuze, dlouho jsem se takhle nepobavil... Jay Wilson jasne naznacil, jakym smerem se bude Diablo III ubirat. Pochopim, ze existuje urcite promile hracu, kterym toto neni po chuti, ale nic s tim neudela.
Kecy stylu ze vyjde crack a pujde to hrat offline jsou trolling. Maximalne se dosahne toho, ze budou free servery ala WoW, protoze bez externi podpory serveru to proste nepobezi a i o tom zpocatku silne pochybuju. Ano je moznost ze prodeje budou nizsi nez Blizz ocekava, ale to cislo nebude natolik markantni, aby prekopali komplet system a pochybuju, ze se jim bude chtit vyvyjet x GB patch pro zavdeceni se casti jejich "publika". Uvedmote si, ze o penize jde vzdy az na prvnim miste. To co nevyberou na tisici hracich, kteri si hru nekoupi dostanou za prodeje na AH.
A mimo jine, mesic po prodeji si to stejne velka cast hracu, kteri si hru "proste nekoupi" tak jako tak poridi, protoze si budou chtit zahrat. A hrani na chate/v letadle/v hotelu, nenechte se vysmat, to ste takovy blazni ze si na vikend/sluzebku nemate co lepsiho na praci?
Podobne diskuze se vedli kolem AH, nechces prodavat za $, neprodavej, nechces kupovat za $, nekupuj. Jasny jako facka. Nechces mit vubec moznost koupe za $, tak hraj HC. Nemas na to koule? Tak jdi hrat tetris...
Uvedmote si, ze je sice hezky vyjadrit svuj nazor, ale mnoho z Vas ze sebe dela maximalne voly. AB jde o penize a oni je za svuj vyrobek dostanou, ostatne jako vzdy. -
Bylo určeno pro Clayman
-
My ho jistě nemáme pokud neporušujeme jakkoli pravidla, ale problém budou mít například lidé, kteří budou napáleni někým kdo jim prodá svý Diablo 3 se zabanovaným účtem, takoví lidé budou mít pak hádám problém a ne malý.
Kromě toho znovu opakuji, i když nemám rád cheatery, tak znemožnit lidem zakázat hrát kompletně svou hru, to je extrém, který dle mého názory by ve skutečném sporu nemohl obstát. Jinde když dostane někdo ban za cokoli, tak jde hrát jinam, ale úplně znemožnit hrát, to je síla. -
vysrat im na to a nekupovat, ked budu nizke predaje bude aj offline mod...
-
No co si pamatuju u SC2, bylo potreba prihlaseni k BN a tim padem po celou dobu hrani online, i kampane, jakmile spojeni vypadlo, nic se nestalo, proste nebyl zadny problem. Jedine co, tak se prestaly odemykat achivementy a zapocitavat progress v kampani. Ale hrat tak jako tak slo. Pokud to bude poresene stejne (=ne ze kdyz mi vypadne net se zobrazi error hlaska pres pul obrazovky) tak nemam problem
-
tak je snad jasný že je to on line hlavně proto že tam budou mikrotransakce i za reálný prachy a povolením offline stavu by mohlo vest k tomu že by si chytrolíni nacheatovali ultimatni itemy a pak s nioma obchodovali...tot muj nazor.
-
Já jsem věřil, že to bude super (možná skutečně bude) a že jim za to dám plnou cenu a koupím si to hned po vydání, protože takto mám všechny předchozí Diabla, ale skutečně nesnáším plně online hry co potřebují připojení k netu. Nesáším!! Nesnáším Facebook nesnášm skupiny přátel a podobné nesmysly! Mám rád klasickou lanku když si chci zapařit s kámošem. Ale toto ne! Nedávno jsem si koupil splinter cell conviction. Než se hra konečně spustí následuje nějaké debilní sociální meníčko a ověřování na netu. Ne, děkuji, nevyužívám služeb jejich uplay (který stejně nefunguje) a nepotřebuji mít ve stealth hře s příběhem tisíce přátel z coop, když si coop dám raději po lance třeba se svým otcem. Ano takže mám originál, ale slušivě okrekovaný a je klid. U diabla toto však nevystojím - u starcraftu 2 to bylo to samé. Jelikož nemám zatím možnost být uplně stále být kvalitně připojen a hraji i na strojích co vůbec nejsou zapojeny o mě jako potencionálního hráče blizzard přišel. Díky
-
Podla mna je problem celkom ocividny. Uvediem priklad:
Predstavte si, ze mate dve mesta, nazveme ich A a B. K tymto mestam vedu 3 cesty(rozne). Ste vlastnik vsetkych troch ciest a za prechod vyberate male poplatky(resp. jednorazovy poplatok). Jedneho dna postavite pri jednej z nich obrovske obchodne centrum. Problem ale je, ze chcete aby k vam prislo co najviac ludi, a teda uzatvorite ostatne 2 cesty a zostane vam len jedna. Ti ludia, ktori maju k nej pristup tak nemaju problem chodit po nej(aj ked niektori s frflanim) a ostatni maju proste smolu (v podstate vas ani nezaujimaju lebo je ich malo a poplatky za cestu su minimalne). Vas sa spytaju, ze preco ste ludom nedali moznost is aj po ostatnych cestach a vy im odpoviete, ze ostatne cesty nie su dobre, najlepsia je tato lebo chceme pre ludi to najlepsie. Ti, ktori k nej pristup nemaju sa mozu but prestahovat alebo si vyberu iny sposob dopravy.
Je to velmi jednoduche, Blizzard chce mat istotu, ze vsetci co budu chciet hrat diabla pojdu popri aukcnom dome(aj ked tam kupit nic nemusia, resp. nebudu najskor chciet, cista psychologia, vid reklamy). Tym, ze maju v moci serveri, tym vlastne mozu "riadit" cely aukcny trh vo svoj prospeh.
Dalsi priklad:
Prvy mesiac bude kopa looterov a aukcny dom sa zaplni predmetmi. Blizzard (cisto hypoteticky) znizi sancu(cez super updaty, nad ktorymi uzivatel nema kontrolu) na aspon "postacujuci loot" na uplne minimum (mozno 0), a teda novsi hraci nebudu mat moznost dalsieho postupu v hre. Ich frustracia moze vyustit, az do navstevy aukcneho (pekne naprataneho) domu a budu tak moct pokracovat v rozohranej, mozno novej, hre.
Ja pevne verim, ze podobna situacia nikdy nenastane (nakolko sa na D3 velmi tesim) ale ruku na srdce, mozeme si byt naozaj isti? Nebolo tych zlych sprav akosi privela? -
@Stan - ne, nemame. Banovat online ucty za cheatovani je beznou praxi uz od dob krale Klacka, tj. nekdy z dob Diabla 2 (a mozna jeste dal). Koneckoncu, moznost dostat ban za cheatovani mas uvedenou v EULA, kterou jsi musel pri instalaci hry odsouhlasit. Toz asi tak.
-
Vyjdou datadisky budou dlasi , apropo v D 2 bylo tak jen 5 + 2 v dataci a nikomu to nevadilo,tak nevim proc by to melo vadit ted