Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
V článku mi chybí například vysvětlení toho jak to bude s člověkem, který dostane za něco ban, budeme mu zakázáno hrát jeho zaplacenou hru, vrátí mu peníze nebo jak se to řeší?
To je jen jeden z problémů co tu nezazněly, jeden z těch méně důležitých ale nezodpovězených. -
me online nevadi. hral sem tak uz D2. pokud neberu piratstvi a cheatery proti temto argumentum nelze rict ani pip :) tak ostatni vyplody pana wilsona sou smesne :) ja si rozhodne planuju projit DIII sam v takove mire jak jen to jen pujde a doufam, ze to opravdu pujde hrat "single" jestli treba na inferno bude potreba parta, tak me to opravdu hodne nastve. jestli chteji z diabla udelat blbost jako je singl kamapn call of duty kde opravdu musite hrat tak jak autori chteji, tak at nam to reknou rovnou :) uz staci, ze si nebudeme moci rozdelovat body do atributu a do skillu to pujde jen omezene. o tom, ze se nejde zavdecit vsem je jasne, ale jestli chteji hru prodat, tak to nejak udelat musi. vetsinou to skonci tak, ze se udela hra hloupa a jednoducha a tim se autori zavdeci co nejvice lidem :( krasnym prikladem je ted wow, kde odchazeji starsi a zkusenejsi hraci a do hry prichazeji nactileti frackove, kteri vam klidne pijdou na raid v pvp equipu se spoustou reci o tom jaky maji skill a pak milej skiller beha jak splasenej, protoze je skiller. jenze uz ho nenapadne, ze behat tankovi za zadkem v melee range bosse by asi nemel :) bohuzel toto je presne skupina "hracu" ktere se blizzard asi snazi zavdecit nejvice a obavam se, ze u DIII to asi bude uplne stejne
-
Hele asi takhle jedinej a oprovdu reálnej důvod je mi (blizzard) chceme mít permanentní dohled nad tím co ty (zákazník) z naší hrou děláš to , že za hru platíš je nám jedno pokud se nám nebudu tvoje chování líbit zamezíme ti užívání produktu nic víc bych v tom neviděl. Zjednodušeně řečeno v moci je síla.
-
At si to obhajuji jak chteji,tak stejne je to snuska kecu,kterymi si to snazi ospravedlnit.
-
Aha, takze duvod je ze on nevidi duvod proc by mel byt offline singl a kdyz se snazis vyhovet vsem tak nevyhovis nikomu. Chapu to tak ze kdyby tam dali offline singl tak budou nasrani vseci ? Promin ale to je peknej nesmysl.
-
Možná máš pravdu. Ale co když klekne server? Co pak? A nebo až vydají Diablo IV na podporu III se vyserou a dopadne to jako se všema onlinovkama. *9*
-
Sorry většina toho co je v článku nejsou releventní důvody dle mě , jedinej co by u mě obstál je zamezení cheatu a to jakýmkoliv způsobem zbytek jsou marketingový kecy a snaha o ospravedlnění.
-
myslím že v článku je to rozepsané slušně.
-
Já sice chápu argument , že offline nenabízí plný požitek ze hry , ale zároveň si nemyslím , že je to argument mýt pouze onlinne , kecy typu , nechápu proč by si někdo chtěl upírat plnohodnotný zážitek a nebo tvůrce nechce dovolit jiný zážitek než považuje za ideální to je pouze stupidita ,která normálně myslícího člověka nedonutí změnit názor a umě je tenhle člověk tupec už jenom pro , že něco takového vůbec zahlásí.
-
Tak mi rekni ten duvod proc bys musel hrat online kdyz chces hrat sam ?
-
Možná by si měl udělat to co mi doporučuješ, slovo demagogie neni nutně spojené s politikou.
Nedělám ze sebe lidumila, mysli si, že jsem třeba blázen, ale nějak mi záleží na tom, aby to celkově šlapalo všem a ne aby se jedni vozili po druhých. Na základě čeho si dospěl k tomu, že jsem pokrytec? Jestli víš co to slovo znamená, o čemž trochu pochybuji, tak ho sotva můžeš použít, dokonale se ale hodí na tebe, sám si přiznal, že jsou ti ostatní lidé u p****e a mě to vyčítáš, směšné a msutné zároveň.
Rozkaz, už pukám... -
Ten článek je TLDR a komenty sem taky nečetl. Jen napišu jedno - je mi uplně u prdele, jestli je třeba připojení k netu, nevidim jediny duvod proč bych to musel hrát offline a myslim si že všichni kteři to kritizují, ktritizují jen aby mohli kritizovat.
-
možná by sis měl nejdřív přečíst ve slovníku cizích slov co to demagogie znamená, nevím o tom že bych podával nějaké politické prohlášení to je můj osobní názor a co se týká toho že mi nezáleží na ostatních lidech kromě rodiny a přátel tak to máš naprostou pravdu, jsou mi upřímně u prde.. ale narozdíl od tebe ze sebe nedělám lidumila a tady bych tě rád naučil nové slovo "pokrytec" význam si snad zvládneš najít, jinak debata s tebou je ztráta času protože pořád jen papouškuješ to samé dokola akorár jinýma slovama, tudíž v této debatě končím a klidně si pukni vzteky, ale já anarchisty volit nebudu XD
-
"Tuto tezi jsem vyvratil svou zkusenosti, kdyz nebylo ochran, bylo vice piratu."
Logický nesmysl jako
"Lidé umírají kvůli kouření a alkoholu"
Tuto tézi vyvrací má zkušenost, žádného mrtvého kvůli kouření a alkoholu jsme nikdy neviděl.
Poprosil bych o statistiku a historii, která potvrzuje nějakou tvou tézi, že když nebylo ochran u her, tak bylo více pirátů a když je víc ochran, tak je méně pirátů, díky. -
do krčmy hrát hru? jsi v pořádku?
-
Narozdíl od tebe, který se stará jen o sebe a své blízké, já dokážu myslet i na lidi obecně, jsem tedy tvými slovy asi morálně výše, protože tobě záleží jen na tobě a přímých blízcích, naběhl si si na vidle. Tvůj demagogický argument by byl schopen omluvit zákaz čehokoliv a z toho se nevymluvíš.
Zářný příklad černobílého myšlení se objevil právě teď a tady s tvým příspěvekem a pohledem na dění v Británii, však to tak černobílé bude, bylo to přeci v televizi. *7* -
Nezbejvá než si koupit jinou hru. Já zatlačim slzu a Diablo si nekoupim.(ne kvůli češtině)
-
eee: Otazka je podle me proc tam singl NEBUDE. Z toho ze singl neni nevyplyva zadna vyhoda naopak spis nevyhoda pro lidi co nemaj 100% net. Pokud me nekdo premluvi zmenit nazor na to ze je to vyhoda tak prosim, ale zatim v tom zadnou vyhodu nevidim.
-
eee - jedna lež za všechny, kde píšu, že je ten člověk hloupý? Demagog je urážka? S tíhmle vším si dokonce začal jako první ad tvůj příspěvek o něco výše a označení mě jako demagoga což bylo první použití toho slova v této diskusi viz "Jsi demagog a za svobodu se jen schovavas. " Napadáš mě za něco s čím si sám začal a co ani urážky nejsou. Falešné obvinění? Děláš si srandu? To je neskutečné.
Zdůvodňuji vždy argumenty to co říkám viz moje příspěvky, které jsou důkazem, opakováním svých lží, že tak nečiním se to pravdou nestane.
Můj údajný logický klam, který si vyčetl na internetu si svými slovy napsal dříve ty viz "Rozumny clovek bude diskutovat o jejich vyhodach a nevyhodach" = kdo nediskutuje o kamerách a jejich výhodách a nevýhodách neni rozumný. Připomínáš mi s temi logickými klamy jistou osobu, která se za ně ráda schovávala a sama je jako první dělala, ale zdráhám se uvěřit, že by to byl ten člověk i když styl je téměř původní.
Tvůj poslední odstavec je opět nálož nevídaná, demagog a lhář jsi ty, ne protože to říkám já, ale proto, že jsi se sám usvědčil svými příspěvky, zbytek je zase ohraná písnička. -
Byly mensi platy, hry byly spis drazsi. Co poprit nejde je ze ochrany delaj hlavne nasrany lidi co si hru koupili. Pirat si ochranu odstrani a neresi to.