Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    cestina je vlastne modifikace, pokud nebude udelana oficialne, tak ne
  • xixixao
    Letos jsem hrál D2 na chatě, kde samozřejmě nemám net. Hrál jsem 3,5 roku WoW a vim jak je milý, když vás O2 odstřihne na den od netu, když máte raid :). Samozřejmě, dali se cestou onlineovky, je to jejich rozhodnutí (a vysvětlení se serverem je logický), přesto jsem mnohokrát hrál D2 v singlu... Vidím tady hlavní důvod: takhle bude D3 mnohem složitější zpirátit ;)
  • Amatérská určitě ne. Zaprvé, spousta věcí je hostováno na serveru Blizzardu a čeština by se dala považovat za mód, což Blizzard výslovně zakazuje (až tak daleko zašel). Takže pokud se nedomluví s českým distributorem, na češtinu můžeš zapomenout.
  • je to Massive Singleplayer Cooperative Online Game with "real money auctions"
    což je škoda - tak moje penízr půjdou jinam no - jen škoda že my SP hráči jsme na vymření (podle Activisionu) nebo pirátíme jak šílenci (podle Ubisoftu)
  • Amylee.Anderson
    Zachvíli bude všechno online, hlavně co nejvíc přátel, nejvíce společenské interakce a budeme si psát statusy v rámci hry "Wow, koupil jsem si nový boty +20 obratnost!" a k tomu fotku postavičky a všechno bude propojený s FB.
    Blábláblá.
    Fuck this idea, fuck multiplayer.
  • Chci se zeptat bude možno na tuhle hru udelat češtinu když bude potřeba neustale pripojeni k netu a vyměna věcí?
  • davidBray
    jenom další hloupá omluva pro krádež. až budeš něco sám tvořit a setkáš se s tím, že ti to někdo krade a používá ve svůj prospěch, budeš se na to dívat úplně jinak. Dokud jsem studoval - zš, sš - hry jsem stahoval, neviděl jsem v tom žádný problém, ale jakmile začneš něco tvořit a někdo ti to ukradne změníš názor. Už pár let si hry kupuji a když na to nemám, jakože si prostě nemůžu dovolit koupit vše co bych chtěl, tak si ji prostě nezahraji.
  • Chte nechte dochazim k zaveru ze to je mmo, s poplatky ve forme aukce *5*
  • Mohli rovnou udělat MMO, rozhodně bych se nebál, že by to nevydělalo.,...
  • Kr.Pa
    Ehmm, nebýt "nějaké" té kampaně, tak to Diablo bude celé jako WoW, pokud to pude tak dál.
  • Jak to bylo v Poslednim skautovi v tom povedeném dabingu?

"Marně patrám po tom kdo z vás je větší debil"

Ale tentokrát ne na adresu tří gangsterů, ale několika expertů z Blizzardu, tohle už se jinak komentovat nedá.
  • Mám pěknou, koženou, ale pro A-B ji rozhodně neotevřu :P.
  • Doby, kdy blizzard vychazel vstric hracum jsou davno pryc... Ted tu je Activison-Blizzard a tomu jde opravdu pouze o vase penezenky....
  • No, je to smutný, ale je to tak. Co je smutnější je, že si snad myslí, že tou analogií s fantasy nás oblbne, je vidět že nás maj za hloupé ovce.
  • Je rozdil mezi snahou vyhovet hracum a vyhovet svoji penezence. Tvurci uz jsou tak dokonale zaslepeni penezma ze nevidi to ze offline mod by NIKOMU nevadil (krom te penezenky *12* ) A cheatovani ? Dve jednoduchy veci - Online mod na serveru, stejny styl jak WOW, Offline mod pouze na singl, bez moznosti presunout char na jakoukoliv online hru krom LAN s prateli. Vyreseno. Jenze ne tak jak by chteli *12* *12* *12*
  • me je to putna ja cekam na PS3 verzi :D
  • najlepsie bude pockat na prelomenie ochrany a som si isty ze niekto pride nato ako itemy dostat na torrent :D ... ja ten humbuk okolo Diabla neznasam
  • Je to singleplayer, ne ONLINE..
    Pokud pan tvůrce myslí že "nejlepší zážitek" v online modu bude nakupování itemů za skutečné peníze, bude to nejlepší zážitek pro jeho bankovní účet, ne pro hráče...
    Mnoho lidí díky tomuto už ted přemýšlí o warez verzi místo originálu. A dobře jim tak (tvůrcům).
    Házet klacky pod nohy hráčům kteří si hru poctivě koupí? Demence.
  • Na tohle jsem určitě všichni čekali... Jsem rád, že jsem se dozvěděl, co vlastně chci hrát a že offline opravdu nechci.
    Přirovnání k fantasy je úpln mimo. Je pravda, že pokud někdo nemá rád fantasy hru, tak si ji asi nekoupí, protože ta hra prostě je fantasy a neni jiná možnost. Ovšem zvolit si, zda budu online nebo offline tu je, neni složitá na realizaci a prostě funguje. Tak proč prostě nenechat možnost volby? Asi takhle, tohle musej bejt podmáznutý PR kecy. Palec dolů, ale pokus dobrej :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit