Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Porad jsi nerekl (a tohle mi neprijde jako duvod) proc tam nemuze byt singl.
-
„Hrát offline není správný způsob, jak hrát Diablo"
To se ale velice pletou, to je přesně způsob jakým to hodlám hrát! Pro mě za mě ať tam mají Aukce a podobný serepetičky (který mě vůbec nezajímají), ale proč musí hra být permanentně připojená k netu a posílat info, akorát mi to ruší konverzace na Skypu. Trochu svobody, ne? Ale co, já si stáhnu crack na jejich Battlenetu ukážu prostředníček -
Takze kdyz nekdo podlea neco co slo udelat dobre tak nesmim rict ze se mi to nelibi ?
-
Taky tedy, jako pan chytrý ti to řeknu ještě jednou, pokud si budeš chtít Diablo 3 zahrát, kup si originální hru a zajisti si internet *2*. Sypat :D? Asi se strácíš, ani nevíš jaký je další důvod toho sypání. Kdyby si hrál Diablo 2 po officialním battlenetu, tak by si zjistil, že na Diablu 2 vydělávají cizí skupiny lidí a Blizzard z toho nic nemá. V diablu 2 jsi si založil hru a už tam spamovali odkazy na nákupy. A jelikož tam bude aukce, tak se těchto překupníků zbaví a ještě si na tom Blizzard vydělá + nechává si každého hráče vydělat. Nechápu co se na tom lidem nelíbí. A proč by si Blizzard nevydělal? Proč by si Blizzard nevydělal? Proč by si Blizzard nevydělal?
-
Tak a papa Diablo... tenhle "herni" model se mi nelibi jen aby meli tvurci (spis papalasi z Blizzardu) co nejvetsi moznost vytahnout z lidi penize... A na off-line LANce s kamosema jsem nikdy cheatera nezazil :D takze at se jdou bodnout s tema kecama.
-
díky těmhle kecům se dostáváme s hrama tam kde jsme. Musíme dát signál, že tohle se nám nelíbí, aby Blizzard věděl. Nejlépe to podpořit tak, že si hru nepořídím. A my možná máme mindráky, ale ty jsi tzv. "hammer-legion member", kterému je všechno jedno, protože to je Blizzard a Diablo, takže ať s hrou udělají cokoliv, pro tobe to prostě bude pořád super.
-
Tak stymto nesuhlasim. Kazdy musime neco delat (az na par flakacov co nebudu delat nikdy) a Blizz dela hry. Ak sa vam nepaci tak nekupujte.
-
jak zpatky? spise ho prvne vyzkouset, treba by se osvedcil
-
To jsem cekal, ze s necim poserou cele diablo...
-
Nevim jestli ma cenu plytvat energii na to co jsi napsal *5* mas kladne IQ ? nebo proc sem pletes tohle ?
-
Plne stebou suhlasim. Ak sa vam nepaci ze musite byt online, tak si hru nekupte. Mozno ked bude slaba predajnost zistia preco. Ja si hru taky asi nekoupim. Dam prednost inej mmonline hre. *3*
-
A muze mi pan chytry taky rict proc by hra nemohla mit singl, oddeleny od MP ? Jo aha, kdyz uz je ta aukce tak musi sypat *11* Takze nebrec ty a mluv fakta, "proste nemuze" a "nebrecte" toho moc neargumentuje
-
Co třeba zpátky rovnou ke komunismu?
-
"Nikdo Vám tu hru přeci nenutí kupovat nebo hrát"
A nikdo nenutí Blizzard hry dělat, můžou dělat třeba rohlíky, to je logika, že? -
Nediv se, podle seriozních průzkůmů dohraje SP hru jen 10% lidí. Takže nejenže je nás málo a pirátíme, ale my ty hry dokonce ani nedohrajeme! (O_O)
Ohledně toho, ptám se, jestli je to možný, protože dnešní SP hry mají délku jako průměrný prací program automatické pračky,,, -
Hmm diky tak nezbejvá než se modlit *9*
-
Mě by zajímalo kdy lidi pochopí v čem je kouzlo multiplayeru. Když už je aukce, tak prostě single nemůže být. Blizzard ví co dělá, a dělá to dobře. Takže nebrečte a píchněte si ke kompu nebo k noťasu kabel. Jet v buse , nebo nevim kde chcete ještě pařit Diablo 3. No prostě to tak berte, Wow si taky nezahrajete bez internetu. Jo aha, většina by chtěla pařit ve škole? :D. Radši se učte.
-
Ehm, zkus The sims: Socials nebo jak se to menuje :D. Prej to je obdobná pakárna a že tam pořád na profilu vyskakuje "Karek Uzdichcálek zasadil brambory"... Ještě že sem FB zrušil...
-
Vidím, že tu jsou příspěvky jen od lidí co mají mindráky proti Blizardu. Nikdo Vám tu hru přeci nenutí kupovat nebo hrát, tak nevím proč je tu tolik negativních příspěvků.
Mě osobně to absolutně nevadí ať si s Diablem udělají co chtějí, ale hlavně ať už to vydají! -
A ještě tu vo těch rohlíkách, prosimtě... *7*