Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Je to volovina a tecka... jsem zvedavy jak dlouho budou ty servry funkcni? Zahraju si svoje Diablo i za pet let? Deset? Patnact? Nebo to zavrou az budou chtit abych si koupil a hral ctyrku? Jako ted tusim star wars...
Ja se radeji nebudu rozepisovat co si o tom vyjadreni myslim... sice tu neni cenzura, ale ztratil bych zdani slusneho cloveka...
Blizzard jsem miloval dokud se nezparchantel WoWkem a od te doby je to jen horsi a horsi... -
tady si ji blizzard nepřečte, pošli jim to na mail...
-
Nohy v teple
-
Ne nadarmo se asi rika-"Podle sebe,soudim tebe." Ze jo?
-
To je dobré, nejlépe by ale bylo i kdyby si dodal "nestahuju". Když si hru pak někdo nekoupí, ale stáhne, tak se všechno svede na piráty a tyhle ochrany tak podle vývojářů jsou nutné..
-
Chlape, bude hůř, to mi věř, tak nějak to prochází, většina spokojeně hýká a ten zbytek má šlus a nenaděláš nic, nekoupit si tu hru nebo nechodit po chodníku kam míří kamera, to je opravdu platný jak mrtvýmu zimník.
-
posielam blizzu jedinu spravu ktoru mozem .. nekupujem *12*
-
Supreme - Heh, já to fakt chápu, ale nezajímá mě to, těch lidí neni pár a Blizzard se má starat o zabezpečení tak, aby lidem nekálel na hlavu a ne je oje*at a mýt si pak ruce.
Jestli je pravda to co píšeš a vznikem offline single by byl usnadněn vznik botů, tak mi z toho logicky vychází, že boti tam budou stejně a budou lidi otravovat tak jako tak, jen jejich vznik bude o něco těžší a nebude ulehčen, bravo, skvělé, j átleskám. -
Jo, Diablo defakto nebude MMO, jako další pseudo MMO hry. Slovo MMO je prostě in, takže to lepme na každou hru, která má multiplayer.
-
Holá pravda. S těma kamerama taky souhlasim, nic proti, ale kolikrát se již řešilo, že se ukázalo, že nějaká kamera míří někomu přímo do bytu... Dnešní doba, to je svninstvo a asi nemusíme očekávat, že bude líp :/
-
Dobrý kecy PR, ale majoritní a hlavní důvod je prostý - kontrola.
-
Souhlas. Je to hruza jak nekteri mladi lide uvazuji. Bud mi das co chci, nebo te okradu.
-
Promiňtě ale můžu tomu kreténovy někam napsat co si o jeho názorech myslím? Mám neuvěřitelnou potřebu poslat ho za takové názory do oněch míst... Už dlouho mě něčí výroky takhle nenasraly...
-
Když budeš sledovat dění okolo sebe, všimneš si jedné zajímavosti, čím dál více se vše centralizuje, čím dál více je nakoukáváno lidem do soukromí a čím dál více jsou lidé obíráni o svoje svobody ať už se jedná o prkotiny jako hraní nebo o důležitější věci reálného života. Člověk už má tendenci za tím hledat konspirace, ale když to dění budš sledovat, tak to tak bohužel je, kromě toho si všimni, že to lidem vždycky prodávají pod slovy jako "je to pro vaše bezpečí" "bude to pro vás lepší" a to vždycky zabírá. Pak si všimni taky reakce ovčanstva, většinou se dočteš souhlasné hýkání typu "jediný komu může vadit být online je pirát co stahuje warez" "jediný kdo je proti kamerám na ulici jsou zloději a lumpové, poctivý člověk nemá co skrývat" a podobný srajdy. Nebral bych to nalehkou váhu, tenhle trend se mi vůbec nelíbí a člověka to skoro děsí kam to zajde, vem jed na to, že až tohle lidi sežerou jako že to opravdu sežerou, tak se příště vytasí s větším kalibrem, vždycky se vyzkouší jak moc si lidi nechaji sr*t na hlavu a pak přijde další nálož a takhle dokola.
-
Radsi mlc, dem*nte. Krade a jeste ma blby kecy.
-
Wall of Text!
-
Souhlas a like :)
-
Kočkopes: Jelikož si tu s náma pišeš, tak máš tu věc, kterou budeš potřebovat. A ty co by si hru chtěli stáhnout, a nadávají tu a kecají nesmysli, tak bych jim plácnul, až by se přetočili jako ruleta a padlo by číslo nula, který by pak vynulovala jeho mozek, aby se točil správným směrem a na správné otáčky. A vy co chcete offline single, zkuste napsat přímo Blizzardu, nebo udělejte petici. Ale to vám nevyjde, bohužel (bohudík?), protože je vás málo
-
ok neviem ci som pochopil spravne, ale nemalo by to byt nejak tak, ze single player musis byt pripojeny na net, ale hras to sam, s tym bonusom ze mas aukciu, tzn moznost si kupit lepsiu vybavu ked nie a nie dropnut ? hm, dalej nebude tam zvlast multiplayer cast pre toho co to chce hrat ako mmo ? tzn byt pripojeny z ostatnymi ludmi, nieco na sposob HELLGATE ? tzn sam mlatim jednotlive urovne a pripada my to ako singl, ale ked vojdem na stanicu tak aha ludia a ich postavy, a stretavas niekoho, nemozem povedat ze by my takyto system az tak vadil ved PREDSA HRAS SAM, to ze tam stretnes aj inych ludi tak co je na to zle, ja si ich v hellgate ani nevsimam, su to pre mna len dalsie NPC, ked tym padom bude v diablo 3, sinleplayer virieseny touto formou tzn ze hram urovne sam a v mestach nikoho nestretnem, ale za to sa mozem pozriet na aukciu ci tam niekto nepredava nieco lepsie pre mna ? tak preco nie, to by som bral a nevidim v tom nic zle, dalej nehovorim, ze som az taky fanatick do multiplayer ci online hrania, ale jednoducho, niektore jeho aspekty sa v singly hodia, myslim tym tu aukciu, ale mam rad aj cisto single bez nutnosti pripojenia, tzn ako aj v diablo 2, ze si sam zhanam veci a som len taky dobry aku vybavu si zozeniem ci do akych skillov investujem body a podobne, toto bude vsetko ako diablo 2, len s kuskom bonusu a to je aukcia, kde si aj ty mozes predat veci a tak isto si mozes aj kupit, asi si tam nekupis tie najvetsie pecky, ale urcite sa tam najde nieco dobre, ja za realne prachy kupovat hodlam iba hru, nic viac, nic menej, tzn aukcia za real prachy ma nezaujima vobec, aukcia za ingame menu, tak to uz nieco ine, to podla mna patri k hre, to predavanie za real ani nie, ale sto ludi sto chuti
-
Mno a to je presne to co ja kritizuju, ze nedaji lidem moznost hrat singl (a myslim ze duvody jsou uplne jiny)