Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
D2 hraju i ted... a uprime ho radsi hraju v SP... nebo po LANce s kamosem.. coz D3 mit taky nebude samozrejme :)
-
jako kdyby to bylo MMO tak nereknu ale slovo.. ale ta hra stejne pojme tak 8 hracu max...jako tomu bylo u D2... takze tohle em prijde naprosto stupidni...a kazda ma nejakej SP rezim i dkyz stupidni , tak ale ma (MMO games ofc ne ...) ...
Jako me tady jde spis o princip, samo ze doma mam v pohode net takze je me fuck jestli sem on/off ... ale jde me o princip, budu chtit nekam jet , kde neni treba moznost netu (i takovy msita jsou) a jsem ochuzen o hrani neceho co jsem si zaplatil....
mno i kdyz on na to stejne vyjde nakej crack :D toho se nebojim.... proste si to stahnu a nainstaluju an notes s crackem a na povnym budu parit original .. -
Amen bratre.
Bohuzel jediny tvrzeni ostatnich hracu jsou:
1) Vim mnohem lepe nez vyvojari, jak je tuhle hru dobry hrat
2) Pred 11 lety jsem hral D2 a to singl melo -
Souhlas, v tomhle smeru pouzil hodne blby priklad.
-
Mě to nevadí pakliže hra skutečně té online funkce využívá. A tím využitím nemyslím protipirátskou ochranu nebo ubohou tabulku s achievementy ostatních hráčů. A ani mi nevadí ten samotný fakt, že si nezahraju offline. Mě točej ty věci okolo, které s tím souvisejí. Proč mám u hry, která to prostě nepotřebuje, se někde registrovat, proč se při každém spuštění musím logovat, proč mám každou chvíli čekat na nějaký synchronizace se serverem atd...
-
Jedne veci porad nerozumim. Blizz bude tvrdit jak je lepsi kdyz bude vsem rikat jak maji hrat D3, urcita skupina lidi jim na to kyve, a na forech se to snazi obhajit "jak je to strasne dobry, kdyz v D3 nebude talent strom, kdyz tam bude aukce za eura a kdyz nepujde hrat offline" ale nedokazou sepsat jednu rozumnou vetu proc by to melo byt lepsi bez offline singlu. Wth, lidi co s vama je ? Kdyz udelam reklamu na Shita-Cola a budu vam tvrdit ze kdo ji nepije tak zije spatne tak budete taky kyvat hlavou ? A inb4 ze jsem pirat protoze chci singl, hry si nekupuju ale kdyz je dobra proc ne, mam SC2, mam WoW, nemam problem platit ani mesicni poplatky za mmo kdyz mi nekdo nabidne naky kvalitni a z D3 opravdu World of Diablo nechci.
-
promiň špatně jsem si to přečet ale to s tim diablem 2 platí :D *9*
-
Imho jsi to nepochopil. Oni tu hru navrhli a designovali pro online. Predstav si, ze se bavis o wow a jak smesne tve reci budou vyoadat. Prece kdo ti ma co rikat, jak hrajes wow, ty ho chces hra offline a basta fidli, zadny nymand ti nebude rikat, ze nejlepsi pro tebe bude hrat wow online, kdyz online nemas rad. Diablo je proste a jednoduse online hra. Jestli nemas rad online hry, nehraj wow ani diablo.
-
"Někdo zas nemá rád barbary. Neměli jsme je dávat do hry, protože to někomu nevyhovuje?"
Kdo nemá rád barbara, ten si zahraje za jinou postavu... Kdo nemá rád online hraní, ten si nezahraje vůbec... -
Vydíte, a tak to dopadá keď svet riadia "kravaťáci", človek si pomaly ani nemôže prdnúť bez toho aby vám nepovedali, že ste porušili patent o odvzdušňovaní a taktiež ste porušili emisné zákony. K veci, teraz je už jedno či Konzola alebo PC, dosrané sú platformy obe. Aby mi niekto napísal na papier a nalepil na monitor (alebo TV) čo mám robiť a čo nie je drzosť, veď čo s tým má publisher, že si hru nainštalujem aj na 400 počítačoch, kúpil som si to, tak je to moje (Zase ako keby mi niekto dal knihu a povedal "Nesmieš ju čítať na verejnosti a musí byť zabalená v tomto plastovom (TM) obale (ktorý znemožňuje otvorenie knihy, mimochodom). A teraz pointa, keď mám raz niečo kúpené tak to chcem využívať a nie sa na to pozerať a mať na pozadí indikáciu T-Mobile o kvalite signálu v mínuse, to ako fakt nie, tak keď chcem hrať, tak chcem hrať a nie čakať, kým si serveri stiahnu všetky informácie o kreditkách, všetky heslá na "dôležité" služby typu Facebook a pod.
TL,DR : Svet je a bude nahovno, dokedy ho budú riadiť "predstavitelia nášho dobra" -
Beru vsechny nazory ale osobne Diablo (oba dva predchozi dily) me neuveritelne bavily i v singlu a battle.net jsem bral jen takovou oddychovku a zkouzku jake je to zahrat si s ostatnimi a proverit sily ale nemyslim si ze zrovna u Diabla je dobry napad nutit hrace jen do jednoho stylu hrani...
-
mno třeba diablo 2 běží online i po víc jak deseti letech, myslíš že ty Star Wars vydrží dýl? to pochybuju (předpokládám že myslíš Old republic) a co pak kde budeš mít postavu a jak si zahraješ offline? a btw za 15 let se toho může stát tolik, že nemá cenu se tím zabívat, klidně tě může srazit autobus, může být třetí světová, můžou být hry zakázaný nebo příletí mimozemšťani a všechny hry ukradnou :D
-
to meles uplny hovadiny ...wow a D2 je uplne jiny ... WoW mam straasne rozlehlej svet a diablo mas da se rict linearni :) .. docela maly loakce atd... a ja ho hraju v SP rad, nikdo me neotravuje , zadnej spam, nikdo se ke me nepripoji a nevykurvy me bosse jen tak ze srandy
-
No i kdyby zkrachoval, tak co? Pokud o jeho hry bude zajem, tak se jich rad nekdo ujme a bude v tom pokracovat dal.
-
Ono i v D2 byl singl dost podprumerny, dohrat vsechny obtiznosti nebyl problem, 95% veci jste stejne nenasli. Herni doba par mesicu. To v cem D2 vynikal byl paradni multak, takze uplne chapu, ze se smejou lidem, kteri se to neustale snazi hrat v singlu.
S trochou nadsazky by se to dalo prirovnat ke koupe WoW a zalozeni si vlastniho serveru, na kterym budete sami. -
A podivej se na druhou stranu mince. Lide podlehli blahobytu a ideologii individualismu az hedonismu. Dospelo to k tomu, ze si mysli ze maji na vsechno narok, ze nemusi nic delat a vsem mohou vsechno vzit, narostla mira egoismu, sobectvi a bezohlednosti. Lide se k sobe chovaji cim dal hur a roste drobna i velka kriminalita. Je to zakon akce a reakce, system se tomu prizpusobuje, cele je to v lidech. Vedou k tomu napriklad i tve extremne bezohledne postoje.
-
„Hrát offline není správný způsob, jak hrát Diablo,“ svěřuje se Wilson a na rovinu dodává, že nechápe důvod, proč by hráči chtěli hrát Diablo III jinak, než způsobem, který poskytuje nejlepší zážitek – tedy online.
tady sem se musle hooodne smat... ku*va to me jeste ten ko*ot bude rikat jak mam nebo nemam hrat? ... to je snad na me jestli hraju online nebo offline .... ted sem byl treba dedy a ten internet nema... v lete sem byl 2 mesice pracovat ve skotsku an farme a internet tam byl stransne pomalej ze se sotva otvirali stranky.... debilove tyhle lidi..... melou ze delaj hry pro lidi, ale nakonci vsem hazej klacky pod nohy -
Rikam popate, k hacknuti online dojde tezko a singl si muze hackovat kdo chce a jak chce, na bnet by se s tim nedostal. Tohle je tezko argument pro hru bez singlu.
-
A to je prave ten problem, ze to nema s realitou vubec nic spolecneho... Jmeno je jen jmeno a znamena pro spotrebitele neco jen do te doby, dokud se toho jmena a tradic s nim spojenych drzi prave ti zamestnanci, co se pod tim jmenem firmy skryvaji... a ve chvili kdy to delat prestanou je jmeno jen prazdna slupka... stari spotrebitele, kteri chteli to co jim kdysi znacka nabizela odejdou, novi mozna prijdou... to uz je volba kazde firmy...
-
Blbost. Offline neni proto, ze si chce blizard vic vydelat, ale proto, ze jen tak muze mit hru pod kontrolou. Bez teto ochrany dojde snadno k hacknuti hry a k podvodnemu ziskavani predmetu. At treba tvorba farmarskych botu nebo treba upravou save pomoci hexaeditoru. A to by nakonec pokazilo celou hru. Ale vysvetlovat to hlupakum je marny, nepochopi to. Tim nemyslim tebe, samozrejme.