Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Hm, to jaksi neni pravda, už jen to tvoje "roste kriminalita" je dost zvláštní paradox když špiclování a kontrola dramaticky roste. Vysvětlovat to zrovna tobě nějak více je obávám se ono pověstné "házení perel sviním"
Ano jsem extrémní, vážím si lidských svobod více než peněz, které jsou pro tebe nejdůležitější a jsi schopen hájit kdejaké svinstvo firem. -
o to ale jde... sice si muzes udelat private hru ... ALE PROC???.... zbytecny a odradi to od hry.
v D2 sice nebylo moc cheateru, ale za to tam bylo a je spameru jak nasrano.. do kazdy hry se v celym jejim prubehu pripoji tak 5 lidi kteri totalne vytapetuji obrazovku spamem o prodeji predmetu...
navic kdyz clovek hral SP tak si tu hru musel "poctive" projit a zisakt rpedmety a levely... v MP mas za 30minut projitou hru na normal i hard...a jsi an levelu 5 .. wtf jako... a to v D3 bude naprosto stejny... tejden po vydani tam budou lidi spamovat ze vam daj RUN za gemy nebo neco podobnyho -
Nejlepsi by bylo kdyby zamezil, ale je blahovy si myslet, ze nikdy na to nevznikne zadny bot, takze ve vysledku to pouze ztizi. Myslim, ze by jsi na to prisel taky, kdyby jsi pouzil mozek.
-
To já chápu, reaguju jen na to co napsal on.
-
* budou
-
Nějaký doublethink? Tak ztíží nebo zamezí?
-
Ano, ale kampan i vsechny ostatni soubory jsi mel u sebe na HDD. Coz podle toho co o D3 rikaji, tak nebude pouze u nich na serveru.
-
jenze ono SP v D2 je lepsi jak MP v D2 :D .. to ej ten problem :)
-
Hratelná verze singlu bez jakéhokoli omezení se na netu válela snad hned po datu vydání.
-
Hele voe, s tou Corvetou prostě v blátě jezdit nebudeš, páč na to sme jí nedělali a není to sranda, budeš jezdit pěkně asphalt, protože mi víme nejlíp co tě voe baví. Jasný? FCUK OFF Blizzard, normální náckové. Budete dupat jak my pískat, jinak táhněte jinam. Může to být nakonec třeba dobrý, ale už teď mám z týhle hry slušně vybublanou žluč a je mi blbě jakou z toho cejtim levotu a směr, jakým to půjde. Budeme pěkně mastit mikrotransakce a jestli se Vám to nepáčí, tak nemusíte, ale budete nuly, protože to uber bitevní brňko pro magiče je jenom za chechtáky a Véňa Petrásků co beďarů má nespočet si ho zacvakal, tak proto tě teď masí hned za bránou prvního města a dělá mu to neskutečné blaho blbečkovi zakomplexovanýmu. Uff to mě zase něco míchlo. Peace P.S.: Véňa Petrásek je doufejme fiktivní postava, případně se popsanému Venouškovi omlouvám.
-
On hlavni problem je, ze 90% lidi nema ani paru co se na battle.netu dela a jak fungovala D2 ekonomika.
-
Jde prostě pouze o zasahování do našeho soukromí. Stačí se podívat jenom na posranej google jednou se na něj připojíte a ani se nemusíte nikam registrovat nic, ale už prostě ví odkud jste adresu a možná i vaše jméno a bůh ví co ještě. Dělaji z nás totální voly a jedinž co chci je prostě koupit, naistalovat, spustit a hrát. Né u toho provádět dalších x milionů věci jako např registraci na další hovadiny kontrolovat jestli je tady někde v okolí wifi (když jsem pryč) a další kraviny.
Zachvíli po nás budou chtít, aby jsme měli zaplou web cameru a měli ji namířenou přímo na hru jestli, tam neděláme něco špatnýho.
Žádný pádny argument, proč není SP bez připojení není a nějaká kontrola i s tím by se to dalo vyřešit jinak. -
Asi vubec netusite, jak fungoval battle.net .. kazdej ma moznost zalozit si hru, bud pub nebo privatni s heslem.. do vasi hry se nikdo nepripoji pokud to nebudete chtit, nemusite ani vkrocit do jine hry s jinyma hracema, ani do aukci.. jen proste budete muset byt online.. chatari co hrajou, sou asi tak 3 na svete, to se da prezit.
Za par let az d3 nebude aktualni, urcite vyjde patch.. ikdyz servery na diablo2 jedou dal i ted.. a stejne za 6 let uz nebudes chtit hrat diabo 3.
Jaky wow? 8 hracu(1 zalozena hra) na ty 4 akty/oblasti je onlinovka? wtf? :D uf, ze diskuze sou z 80% lidi co ani nemaj d2 koupenej, tak to nema ani cenu resit.
Radsi se bojte botu, pokod tam bude tohle, tak papa diablo3. -
No vidis, tak to ses na tom jeste dobre. Tebe i v dnesni dobe bavi hrat D2 v SP, takze v tom budes moct klidne pokracovat. Ted si predstav, ze jsou lidi, ktery uz to hrat v SP nebavi a MP nechteji, ty jsou uplne ztraceny :D
-
No s tim crackem si taky moc nefandi. Pravdepodobne bude nutne emulovat cely server a to se napriklad podarilo u SC2 az v nedavne dobe.
-
Tak - nemam už záujem o nove Diablo 3. nechápem hry su pre hráčov nie pre spoločnosti, ktoré ich vyrábaju. ja by som diablo 3 bojkotoval, keď chcú ofline hru mať pripojenu ak online - tak z môjho hladiska ju nechcem a nebudem hrať - je to môj názor. Bude dosť iných hier a možno lepších !!!! :)
-
A to mi je najednou nechapavost :-). Ano, jak jsem psal jinde, hlupaci to nepochopi, hlavne protoze jsou egoisticti, nedokazi myslet na zajmy jinych a pochopit to nechteji.
-
Pletes si singl a offline. Diablo 3 muzes hrat single, ale musis byt pri tom online. V aukci muzes prodavat i predmety, ktere ziskas v singlu. Je to designove rozhodnuti, ktere se nekomu libit nemusi, ale tak to je, ma to svou logiku a komu se to nelibi, necht si zahraje nejaky klon diabla, ktery zachovava tradici. To je proste o nabidce a poptavce.
-
Jedna rozumna veta je hned v tomhle clanku:
Nepritomnost moznosti hrat u sebe v singlu ztizi (zamezi) vznik botu.
Nevim nakolik to povazujes za "rozumny", ale pokud jsi behem poslednich 6 let hral D2 na battle.netu, tak ti musi byt uplne jasny, ze to je hodne padny argument. -
hneva ma len jedna vec, ze si budem musiet cracknut svoju zberatelsku ediciu diabla 3, och, dvojku som hraval a hravam hlavne offline, trojku ccem tiez..... kupit si to kupim, ale uz teraz vidim, ze crack bude potrebny....je to cele smiesne