Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt je zajímavý že se v každý diskuzi o Diablu 3 nakonec ustálí to Offline Singl hrajou jen piráti :-D Kdo chce kam pomožme mu tam - za chvíli si offline ani neuprdnete protože se to bude chtít ihnde dát na fb/uplay/Bnet/podobný ptákoviny pro MP. Smutný že dřív byl MP bonus k Singlu a teď je to naopak :-(
    asi jsem teda pirát a dinosaur a asociál
  • Po LAN samozřejmě hrát půjde, pokud bude napojená na Inet a oba budete mít originál. :-)
  • mne zalezi ako sa to bude hrat, a presne preto nechapem preco musel spravit len pre tých ktorý majú dobrý internet , radšej by ukázaly niečo v hre a nie toto omg
  • zajimavy ze tvoje prispevky maj hodne - :)
    rekl bych ze malej ses tady jen ty :) vubec to neni o penezich... je to o princupu a o tom ze D3 se porad vic a vic stava podel.

Zaclo to omalovankovou WOW styl grafikou, pak divnejma hernima tridama, pres stupidni aukcni system az po nuceny online hrani...
  • Řeknu ti svůj důvod. Protože tohle není a nebude Diablo 2 v nové grafice. Já byl od počátku vůči Diablu 3 vcelku odměřený. Proč hrát znovu totéž? Po oznámení nových featůr ale konečně vidím, že Blizzard udělal nějaký pokrok. Tahle hra nebude stejná, slibuje spoustu nového a proto získala mou pozornost a očekávání.
  • vetsina lidi co s tim nesouhlasi ma padny argumenty a jsou do bejvaly hraci D2 ... ten kdo s tim souhlasi je nekdo kdo to nehral, je mu 14 let a chce bejt drsnej, nema mozek ... nebo je jeden z tech co budou na lidech somrovat equip....

ja s tiim nesouhlasim i kdyz si tu hru budu kupovat... dlouho sem hral D2 a hodlam v D3 pokracovat , i kdyz je plny naprostejch hovadin ze strany vybojaru
  • A male deti bez penez, co si neumi vydelat zase utoci a minusujou vsechno co vidi, tomu se neda nic jinyho, nez jen smat :D
  • Výmrd století se všemi piráty. Bravo Blizzarde!
  • tak se nauc cist
    S autorem puvodniho prispevku samozrejme souhlasim, jedine mali spratci co by radi hru stahli z netu minusujou vsechny prispevky zde, co s tim online hranim nejak souhlasi.
  • treba tim ze tu hru budou hrat ty ko*ote... jak jinak.. podivej se na dnesni hry.. CoD,BF, CS ... WoW,L2,Aion ... atd atd.. vse plny decek co si neco dokazujou a v kazdym MMO na tobe ve meste vysi nakej trotl co pise MONEY PLS ...
  • tl;dr
  • WTF? Dyt ti vysvetlil/a jak to bylo mysleno a ty placnes znova takovou blbost? Obdivuju lidi, kteri jsou ochotni diskutovat s takovyma imbecilama jako Stan a dalsi tu.
  • Mluvíš o svých kamarádech? Páč jinak nevím, jak by se ti do instance dostali... :-)
  • WASD to rekl hezky :) ... Online hry jsou dneska ve vetsine plny de*ilama a detma co somrujou o equip nebo tak neco
  • Prepacte, ale musim zareagovat na tuto diskusiu. Nerozumiem a nechapem, aky mate problem s tym, ze ta hra bude musiet byt online. Asi nemate dostatok informacii o hre, pretoze take kraviny co tu niektori pisete, to ani nie je mozne.
    Za prve: "Diablo bude onlinovka/MMO" - NEBUDE. To ze bude vyzadovat pripojenie k internetu predsa neznamena, ze to bude onlinovka. V skratke MMO je vyznamne to prve pismenko, ktore znamena "massive". Diablo 3 bude obmedzene na 4 hracov v jednom svete. To sa mi nezda ako "massive". Dalej do vaseho sveta nebude moct vstupit NIKTO pokial mu nedate povolenie. Je to vytvorene cisto ako co-op pre skupinu priatelov, pricom osobne suhlasim s vetou v clanku, ktora hovori ze hrat Diablo (ci uz 2 alebo 3) single nie je ten spravny sposob ako hrat danu hru (to samozrejme je otazka osobnych preferencii, ja s tym suhlasim, ini ludia mozno nie.) Toto vsetko sa samozrejme tyka iba "multiplayer" casti hry.
    Teraz k singleplayeru - ten tam samozrejme bude. Pocas singleplayeru hrate sami, presne tak isto ako by ste hrali Diablo2/Torchlight/Sacred/Titans Quest/whatever. Jediny rozdiel bude ten, ze infrastruktura hry (teda napr. mapy, HPcka monstier, prepocet vaseho damagu, stuff like that) nebudete mat v pocitaci vy, ale Blizzard na svojom servery. Rozdiel bude pravdepodobne nepovsimnutelny. Co sa tyka problemov s latenciou, myslite ze po skusenostiach s WoW a Starcraftom bude mat Diablo 3 problemy s latenciou? Nehovoriac o tom, ze to nebude ako WoW - teda na jednom servery jeden realm ktory je plny hracov a tympadom ta latencia stupa, ale skor to bude na styl Starcraftu - mnoho instancovanych hier, pricom instancovane hry kladu mensie naroky na server afaik.
    Dovody, preco nemoze byt singleplayer offline boli myslim dost jasne vysvetlene v clanku - kedze je Diablo komplet zalozene na client-server architekture, nie je ziadny sposob ako priniest offline single player bez toho, aby museli spustat lokalny server (berte to ako nutnost apache pri robeni s php/mysql alebo nieco take). A ak spustia lokalny server, daju k serverovemu kodu pristup komukolvek s dostatocnymi znalostami. A odtial uz je len kusok k hackom/botom. A pokial niekto zazil hranie Diabla2 cez oficialny battle.net, urcite vie ake obrovske problemy s hackmi/botmi existovali a ja osobne beriem cokolvek co spravia, len aby sa ta situacia neopakovala.
    Posledna vec, tato ma naozaj velmi zaujima, preco vam vlastne vadi nutnost zalogovat sa na Blizz servery pre hranie single playeru? Ved napr. pre Starcraft 2 single sa tiez clovek musi lognut na battle.net a neviem o tom, ze by s tym mal ktokolvek nejake problemy. Ako to vlastne bude obmedzovat vas OSOBNE? (hovorim k ludom, ktori k tomu maju vyhrady.) Dajte mi nejaky prakticky priklad, pretoze ja osobne si naozaj neviem predstavit akykolvek realny problem pri hrani... Well, mozno mi padne internet, cert to ber, raz za cas sa kvoli tomu fakt nezastrelim... Pretoze tiez suhlasim s tym (ako je pisane aj v clanku), ze v sucasnej dobe pripojenie k internetu nemoze byt pre ziadneho hraca co i len najmensi problem...
    Pozeram, ze sa tento prispevok zmenil v pekne dlhy wall of text, sorry, ale tieto diskusie pod Diablom ma naozaj neskutocne vytacaju, nechapem ako mozu ludia tu hru odsudzovat predtym ako si ju zahrali a to na zaklade NEPODSTATNYCH DEBILIN ako aukcia, ci nutnost byt online - preco preboha nikoho nezaujima, ako sa to bude hrat? Ci to vobec bude dobra hra? Kedy sme sa vlastne dostali do stavu, ze nas nezaujima aka to je hra, ale blbosti? Nezalezi mi, ci ma ta hra bavi, ale ci je nutne byt pri jej hrani online? WTF?! Pretoze podla toho co vidim (+ podla predoslych skusenosti prave s Blizzardom, ktori vzdy vedeli spravit dobru hru), to moze byt skutocne velmi dobra hack'n'slash hra, pravdepodobne doteraz najlepsia v zanri...
  • Kdyby jsi udělal to co si doporučoval mě, nemuselo k výměně názorů ani dojít, ztížit a zamezit jsou opravdu dvě naprosto odlišná slova s odlišným výsledkem a jako argument pro neexistenci klasicého singlu to může jen ztěží obstát natož to nazývat "rozumným"

Ale to by si musel chybu především začít hledat u sebe.
  • offline to hrajou lidi, co nesnasi pubertaky somrujici o prachy na kramy v obchode(ve hre)..
  • "hlupaci to nepochopi, hlavne protoze jsou egoisticti"

No to skutečně sedí od někoho kdo hledá chybu v jiném místo toho aby zauvažoval o tom, že třeba napsal hloupost, je lepší ji přece hodit na bedra druhého a žít v pocitu, že on je ten hloupý. Chápu tě, neodsuzuju tě, nemůžeš za to.
  • Offline to chtěj hrát jenom lidi co kradou hry a nechtěj si to kupovat. Naopak kdo si to koupí bude rád za tu obrovskou podporu co mu to dá! Za pár korun...
  • no hlavne nechapes princip te hry, protoze kdyz nebudes chtit, tak te nikdy zadny Vena mastit nebude, dokonce nikdy nemusis potkat zadneho jineho hrace...jedine co musis splnovat je online pripojeni, ktere beztak casem pujde obejit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit