Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mit server online ma dalsi vyhodu - mohou jej upatovat, pridavat obsah a kdo vi co jeste a nemusi vydavat noveho klienta
  • xixixao
    Kolikrát už tohle někdo psal, proč lidi, kteří evidentně nejsou obeznámeni s praxí v D2, vysvětlují, proč to nemůže být stejně v D3? :D
    1. S crackem to pude těžko, protože tohle Diablo nedědí od WoWu jen vizuálně, ale i technologicky a většina hry běží na serverech, ergo by se musel zpirátit serverový kod (to řikám jen pro pořádek).
    2. Ano, dokážu si představit, že jsou lidé (jako já), co by si rádi zahráli offline.

A mimochodem:
    Proč se tu vede taková bouřlivá dizkuze? Protože tahle hra má špatný název, měla se jmenovat Diablo Online a já bych tu nenapsal ani "popel" :) A proč nejde hrát offline? Protože byla učiněna marketingová rozhodnutí (důraz na aukci, coop) a v závislosti na tom (a taky na faktu, že se vývoj týhle hry evidentně, jemně řečeno, někde zadrhl, a tak bylo potřeba brát z fungujících produktů - WoW) technologická opatření, která to tedy z velké míry vylučují.

Blizz neni Bohemia Interactive, je to firma zakládající na perfektně odladěných produktech s komerčním úspěchem, ne na blízkém kontaktu s hráčskou komunitou... Hráčská komunita si Blizz oblíbila právě proto, že dělá dobrý hry. Není to ale vůbec špatně, díky tomu se Blizz řídí vlastním úsudkem a ne vcelku, pochopitelně, konzervativními názory hráčů (a díky tomu vznikají hry definující/redifinující žánr - jen doufám, že to nebude případ D3 :) ).
  • Právo na to má, pokud už člověk dělá něco proti pravidlům, bude se holt asi muset smířit s tvrdým opatřením. Já jsem pro, lidi to alespoň lépe naučí nedělat blbosti. Ostatně ve WoW to máš stejně, na server už se nepřipojíš dokud máš ban, tam jim to funguje.
  • frag.ment
    Wow tahle diskuze je rachot, co par minut to dalsi desitky nazoru.. Komunita kolem Diabla je jak vidim hodne velka, jeste ze jsem mimo toto silenstvi. A to sem myslel, ze DeusEx co se tyce postu vyhraje, ale spletl sem se :-)
  • dufam ze dostane ban natvrdo a dovidenia viac si d3 nezahra
  • mňa naštvalo to že v D3 je len 5 charakterov za koho mozem hrat, tak to je málo *16* a to že to pojde len online no comment
  • Mám pocit, že hacky, mody atd. budou minulostí "díky" opatřením Blizzardu a i kdyby to byl ban za to co popisuješ a ne za něco mírnějšího, tak mi to přijde trochu na hlavu, zabanovat někoho ať už na čas nebo na pořád a znemožnit mu úplně hrát hru, kterou si koupil, na to by Blizzard ztěží mohl mít právo a asi by to neobstálo a to píšu jako někdo kdo nemá cheaty a cheatery rád.
  • Teda fláknout ti..nemyslím jako tobě, že by nějakej Jarda z Horní Dolní hackoval a blizzard by mlátil tebe, myslel jsem jako fláknout člověku, co hackuje. Já jen aby to nevyznělo útočně, to se potom omlouvám..jen..pro jistotu
  • Většinou jsou ty bany, pokud je to za maličkost, omezeny jen na určitý čas. Pokud dostaneš ban na hacky či podobně, nic nevracet, ještě by měli dojet lidi z Blizzardu a fláknout ti. Takže je mi opravdu uplně jedno, co bude s lidma, co dostanou ban.
  • Ano, singl postava nemuze hrat na bnetu, velkej warning ze s ni nepujde hrat online a tecka. Pak je logicky ze kdo ma net muze udelat online postavu a kdo muze udelat online postavu ma net. Bez originalky se napr. na wow nebo sc2 nikdo nepripojil, toho se bat nemusime. To ze bylo vyvijeno jako coop neznamena ze nemuze mit singl. Problem sme zhruba vyresili asi za 5 minut, game developeri by to vyresili za 5 vterin. Museli by ale chtit. Spis si myslim ze tahle force-online taktika je duvod k tomu aby i tomu kdo hraje sam blikala reklama ze na aukci si sezene za par euro lepsi gear (a vime kam to miri)
  • OK, to rozhodnutí prostě v kontextu dnešní doby chápu, ale jak mi pak proboha vystvětlí verzi pro konzole, doufám, že ty budou muset být taky pořád online, jinak si to totiž nedokážu představit.
  • to uvidíme čo hovoria na to keď hra vyjde
  • Ano, taky si říkám, takže pak tu máme problém Hustone, nebo Irvine?
  • cotilion to uvidime ked hra vyjde... lebo to že na fórech píše len príklad poviem 500 aj keď 5000 ludi tam pise že to kúpi .. hlavne preto lebo tam je co-op a pvp tak to je ešte málo velmi málo... no nič uvidíme keď hra vyjde *5*
  • ucho
    peníze určitě nevrací a nevrátí.
  • ucho
    co jsem pročítal fórum, tak hru opravdu můžeš hrát sám jakkoli, tedy nic dramatického.
  • To že si vezmeš notebook do místnosti, kde nechytneš internet, neznamená, že tam není ani zásuvka.
  • ucho
    kdyby tam dali offline, postava by musela být uložená u tebe. celkem snadno se tak přijde na to, jak si ji nacheatovat. když by se pak takový člověk připojil do multiplayeru, poctiví hráči by moc nadšení nebyli. takže buď by zakázali připojování těchto offline postav do multiplayeru, ale to by si zase někdo mohl udělat postavu a pak s ní chtěl jet multiplayer a ejhle, zase by byla řada lidí nespokojená, nebo se postava bude tvořit a spravovat u nich. tohle bylo v článku naznačeno a já to jako argument beru. ano, odnesou to hráči, kteří hrají pouze offline, ale v dnešní době, kdy je internet prakticky všude, to ve skutečnosti moc hráčů neovlivní. tedy já to beru jako ochranu poctivých hráčů. navíc když vyjde crack, lidé patrně budou moct hrát offline, ale opět, zřejmě jim dokážou zamezit přístup mezi legální hráče a to každý platící hráč vnímá většinou pozitivně...
    a ještě drobnost. nezapomínal bych na to, že Diablo 3 bylo od počátku vyvíjeno hlavně jako kooperativní hra čtyř hráčů, tedy multiplayer... v takovém případě se stejně být online přímo nabízí.
    takže opravdu chce někdo hrát Diablo 3 na chatě, kde nemá internet? jestli takoví lidé opravdu existují, s crackem to pravděpodobně možné bude.
  • Další pič.ovina co Blizzard vymyslel. Tak když budu mít problém s připojením ( že se odpujuje a zapojuje ) mi bude hra neustále padat. A takhle se Diablo 3 hraje nejlépe a zažiju s tím nejvíce zábavy ? Tady někdo čichal toulen?
  • Jay Wilson je mimo mísu, jelikož v ČR opravdu není všude signál ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší