Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Chtěl jsem tím říct pouzde jedinou věc - pro mě velice důležitou - moje připojení prozatím nestojí ani za starou bačkoru a počet výpadků se nedá spočítat, někdy to jsou i dny bez připojení - čili, například ten Splinter cell Conviction - když nejede internet nejede hra, jak prosté. No skvělé, ale já chci hrát, aha tak musím čekat až zase naskočí net... to je perfektní, přitom se nejedná o žádnou primárně zaměřenou online hru... koupil jsem si jí, abych se mohl bavit, ne jen občas. To samé starcraft 2 a podobně. Že mi nepojede Guild Wars, když nejde net, to je jasné s tím počítám, né však u primárně singleplayerové hry.... pokud jde o D3 - o diablo celkově, vždy tam byl online svět, ale oddělený od offline světa. Já prostě online hraní celkově nemusím a jsem rád, kkdyž mě k tomu nikdo nenutí podobným způsobem. Opět děkuji!
-
hlavne ti co si ho hacknou a pak tvrdi, ze je nej :D
-
A kdyz chci iphone protoze mi sedi jeho ovladani, nevadi mi ze neumi vic nez umi a na to ze je cool naprosto kaslu ? Jsem ovce nebo nekdo kdo si vybral co mu sedi a je spokojenej.
-
Nesouhlasim... apple je persvedcil, ze chteji to co on jim dava... ovce nevi co chce dokud ji to nikdo nerekne... Hodne, hodne velka skupina lidi chce iphone jen proto, ze je to cool... vubec netusi nic o vybave, moznostech, o tom co to umi a neumi ani co umi a neumi konkurence...
-
Tak ja hram aj wow aj D2 online (este stale) ale najviac ma bavilo offline. Presiel som ho niekolko krat. Co sa Diabla 3 tyka tak je jasne ze vyrobca si hru spravi podla seba, hra bude svojim sposobom dobra (kedze to robi blizzard), dufam ze ked vyde tak ma prekvapi, pretoze z doterajsich informacii som velmi sklamany. Toto nema nic z diablom spolocne okrem nazvu. Je to len Wow 2. Pastelkove Diablo 3 mi pripada ako parodia na Diablo 1 a 2.
-
Jenže Apple skutečně dělá to co lidé chtějí. Apple je marketingově zaměřená firma a Iphone je přesně produkt, který uživatelé chtějí.
-
Nemesus - s eulou mají ten problém, že musí být v souladu s legislativou země, takže do euly si to dát můžou, ale zrovna nakládání se svým "majetkem" tím ochcat nemůžou.
Ok, díky za reakci, pak je to vysvětlené a v D3 to tedy bude chodit nějak podobně, asi. -
Tak tak je to presne stejne jako Apple... z nedostatku musis udelat hlavni klad a ovce ti utrhnou ruce... :-)
-
Vola ze sebe delas leda ty, pokud se mi neco nelibi tak nevidim duvod to nerict nahlas a penize dostanou vzdycky, jen ne vzdycky stejne...
Jak jsi rekl, prece nebudou delat neco navic kvuli casti sveho publika... vynahradi si to na penezich ktere jim nacpe zbytek do aukce... To je velmi presne receno a jestli ti to prijde v poradku, tak jsi stejny trotl jako oni :-).
ALe Blizzard se uz pred lety zmenil z vyborneho studia pro hrace na tovarnu na penize pro masy, takze se neni co divit. :-) -
opravdu hodne trefne :) ja jen myslel, ze body do atributu se budou rozdelovat automaticky. jestli to bude jako ve wowku jen z itemu, tak vazne at uz jde celej blizzard do .....
-
Zase na druhou stranu hodne lidi se tesilo na novy Diablo, SC2 nas naladil a ujistil v tom ze blizz i dnes (kdy je to vyjimkou) umi udelat kvalitniho nastupce jeho legend. Jenze pak prisly tyhle veci. Zadny talent tree, aukce za prachy, online online, aby to nedopadlo tak, ze budem rikat je mi lito i tem co chteli hrat Diablo.
-
No, moc bys neměl věřit, že si to nekoupíš, ale zahraješ. Tohle bude pirátům trvat hodně dlouho, jestli vůbec, je mi líto *7*
-
Chlapci pochopili Jobsovu strategii u Apple. My vám řekneme co potřebujete, my vám řekneme co chcete.
A najde se spousta lidí co bude nadšeně tleskat a stát fronty.
Jsem rád že z tohoto stáda vybočuji.
Kdy to lidem dojde, že oni určují poptávku a oni mají možnost ovlivnit co, v jaké kvalitě a za kolik. -
Já si ho zahraju, ale nekoupím. Nelíbí se mi směr, kterým se to ubírá...BN nade vše...aukce...vše mít pod dohledem a rýžovat pěkně prachy.
Kampaň SC2 byla skvělá, cenu prvního dílu bych pochopil kvůli MP, ale další dva díly za stejnou cenu jenom kvůli kampani ? Marketing, jak se patří -
*se ti zavděčil
**hrát offline -
Při troše štěstí si to nejen nekoupíš ale ani nezahraješ ;-), hrál jsem všechny hry od Blizzardu včetně wow, a je to jedna ze společností která prostě ví co dělá. Fakt že zrušili několik svých her těsně před vydáním jen aby si nepoškodili svojí značku mluví za vše.
Jestli se ti nelíbí koncept Diabla 3 tak ho prostě něhraj, nikdo tě nenutí, her vychází hodně a jednu si určitě můžeš dovolit vynechat. To že máš pocit že Blizzard je nějak zavázán se zavděčit je sice roztomilé, ale není tomu tak. To je jako kdyby jsi se vztekal že wow nejde hrát online, prostě to tak není koncipované a basta. Nechceš hrát? Nehrej! Běž ven, je tam hezky;-) -
Naprosto souhlasím... D2 jsem nikdy nehrál po síti a dohrál ho skoro 3x. 2x úplně a na nejtěší obtížnost skoro až do konce. Battlenet účet mám Starcraft2 (originálka) a taky jsem ho nikdy nehrál po síti online.... Hra se ale autentifikuje po spuštění. Nevadí mi ověření po netu, ale proč má být neustálé? Vidím to stejně D3 si nejspíš nekoupím i když jsem chtěl, ale hrát si ho zahraju... Že výjde crack od Reloaded a půjde to hrát ofline je jasné, ... Proč má být hráč nucen hrát jen online? Koupím si originálku a je snad na mě jestli chci hrát po netu nebo ne. A utrácet skutečné peníze za blbosti do hry to určitě ne. Nemám ve zvyku stahovat hry z torentů, naopak si většinou ještě předobjednávám, ale čím dál zarputilejší přístup vydavatelů nových her mé tlačí do rohu a ke stahování ze ktrého vydavatel nemá nic.... Tím tlačením do onlinu se pirátství stejně nesníží *11*
-
No jestli je tvůj jediný důvod vlastnit D3 je jednou za čas si zahrát přes LAN, tak máš asi smůlu.
Ale nevšiml jsem si, že by tě hra nějak nutila farmit předměty, hrát v partě nebo nakupovat na aukci a ukazovat někomu statistiky a trápit se, že má někdo lepší vybavení než ty? Navíc, jak moc se to bude lišit od hraní D2?
A k rozdělení na tři díly:) Narážiš na SC2? vdy mi přišlo, že lidi co si na tohle stěžují o tom buď nic nevědí, nebo protestují jen z principu. Sice i normální verze SC2 je trochu dražší než ostatní hry, ale myslím si, že obsah co hra poskytuje jen v singlu tuhle cenu plně kompenzuje, když k tomu přidám mulťák a pak obrovské množství kvalitních custom map a editor, tak hra vydrží na velmi dlouho... -
podla mňa mali na to dost času aby to urobily a bolo by to lepšie keby tam bolo toho trošku viac
-
Taky vlastním téměř vše od Blizzardu (kromě WoW), ale postoj s jakým se postavili k D3 mě totálně odradil. D2 sem hrál jen single, jednou za čas sme se sešli na Lan party a zasíťovali jsme (na chatě bez netu). To samé bych čekal u D3, taková možnost tu už nebude a BN mě netáhne. Mě stačí k té hře jednou za čas sednou, projít si chapter, porazit bosse a pak zas až bude čas.
A ne, že hlavní náplní bude sedět od rána do večera u farmení na dobré věci, postovat si statusy o tom co mi droplo, být závislý na partě, scházet se v určený čas pravidelně (už není tolik volného času jak dřív) a sledovat, jak je někdo imba jen proto, že je ochotný vyhazovat real prachy za uber itemy.
Čím víc se o D3 dozvídám, tím víc vím, že si ho nekoupím, ale zahraju. A ani bych se nedivil, kdyby ho rozdělili na tři díly a prodávali samostatně