Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je teda diskuze, dlouho jsem se takhle nepobavil... Jay Wilson jasne naznacil, jakym smerem se bude Diablo III ubirat. Pochopim, ze existuje urcite promile hracu, kterym toto neni po chuti, ale nic s tim neudela.

Kecy stylu ze vyjde crack a pujde to hrat offline jsou trolling. Maximalne se dosahne toho, ze budou free servery ala WoW, protoze bez externi podpory serveru to proste nepobezi a i o tom zpocatku silne pochybuju. Ano je moznost ze prodeje budou nizsi nez Blizz ocekava, ale to cislo nebude natolik markantni, aby prekopali komplet system a pochybuju, ze se jim bude chtit vyvyjet x GB patch pro zavdeceni se casti jejich "publika". Uvedmote si, ze o penize jde vzdy az na prvnim miste. To co nevyberou na tisici hracich, kteri si hru nekoupi dostanou za prodeje na AH.

A mimo jine, mesic po prodeji si to stejne velka cast hracu, kteri si hru "proste nekoupi" tak jako tak poridi, protoze si budou chtit zahrat. A hrani na chate/v letadle/v hotelu, nenechte se vysmat, to ste takovy blazni ze si na vikend/sluzebku nemate co lepsiho na praci?

Podobne diskuze se vedli kolem AH, nechces prodavat za $, neprodavej, nechces kupovat za $, nekupuj. Jasny jako facka. Nechces mit vubec moznost koupe za $, tak hraj HC. Nemas na to koule? Tak jdi hrat tetris...

Uvedmote si, ze je sice hezky vyjadrit svuj nazor, ale mnoho z Vas ze sebe dela maximalne voly. AB jde o penize a oni je za svuj vyrobek dostanou, ostatne jako vzdy.
    • Vola ze sebe delas leda ty, pokud se mi neco nelibi tak nevidim duvod to nerict nahlas a penize dostanou vzdycky, jen ne vzdycky stejne...
      Jak jsi rekl, prece nebudou delat neco navic kvuli casti sveho publika... vynahradi si to na penezich ktere jim nacpe zbytek do aukce... To je velmi presne receno a jestli ti to prijde v poradku, tak jsi stejny trotl jako oni :-).
      ALe Blizzard se uz pred lety zmenil z vyborneho studia pro hrace na tovarnu na penize pro masy, takze se neni co divit. :-)
      • A mimo jine rvat na forku games.cz mi prijde uplnej nesmysl. Kolik lidi [380 prispevku] poslalo stejnej prispevek na oficialni fora Blizzardu? Protoze to co je tady rozhodne neni o diskuzi, ale ciste o rvani panubohudooken ;]
        • Možná ti autoři 380 příspěvků promítlo své reálné šance na úspech skrze těch 64 132 lidí, kteří podepsali petici a výzvu Blizzardu za změnu výtvarného stylu a z kterých si Blizzard svými reakcemi dělal vyloženě prd*l, ale to jen hádám, když jim to někdo pošle na mail, třeba se na něj štěstí usměje a Blizzard jeho kritiku přijme a offline single bude na světě.

Internet evidentně všude neni a na Blizzardu lidem kolikrát nevadí ani tolik ty jejich kroky jako spíš srágory, kterými svoje kroky obhajují, nejen, že jde o (pro mě) jasné lži nemající žádný pevný základ, ale především je vidět jak si Blizzard váží své komunity, když je schopný z nich dělat takovými výroky nemyslící hlupáky, kteří snad nejsou schopní myslet svou hlavou. No ale to opět jen hádám, osobně by mi ale bylo zkrátka milejší, kdyby rovnou na rovinu řekli jak to je a ne blbosti typu "Offline to neni, protože my víme lépe, že online tě bude bavit víc, offline tě bude nudit"
      • Samozrejme ze mi to prijde v poradku... Jak sem psal, penize jsou vzdy na prvnim miste at uz je to v hernim prumyslu, trzbach na baru nebo prodeji kytek. Strategie Blizzardu je co se tohoto tyce absolutne jasna.

Ja proste jen nechapu tenhle rev ohledne nemoznosti hrat offline... Internet je k dispozici snad uplne vsude. I v prdelakove na chate chytam relativne slusne wifi pripojeni a kdyz clovek hleda, urcite si firmu, ktera mu to pripojeni zaridi, najde.

K AH toho bylo receno jiz mnoho. Prevazne jde o odstraneni webu, ktere prodavali predmety z D2 a mnohdy slo pouze o smecko, to ze si na tom AB vezme jeste nejake penize plne chapu a jeste si tim udela ochranu.
        • O smyslu psat blizzardu se krasne vyjdril kolega nize a nema dalsi smysl porad rozebirat proc to nekterym lidem vadi, ze neni offline a nekterym ne, je tady deset stranek hadani, nektere duvody jsou kraviny, nektere ne...
          Ale muj cely divny pocit z D3 zhrnul nekdo nize : Napred zrusi rozdelovani atributu a skillu, takze si clovek nebude moct udelat vlastni build a odlisit se tak od jinych (pro me uz tohle stacilo prehodnotit nakup) jediny valny vliv tedy na ucinosti dvou stejnych povolani bude mit equip... Voala equip tady mame moznost koupit pekne za eura, to je ale nahodicka... :-)
          Abych rekl pravdu, silne mi to pripomina farmville a podobne facebookove hry... nejdulezitejsi je socialni provazanost a pokud chces hrat jednoduseji a ucineji musis sypat prachy za vylepseni... tady mikrotransakce jen utopili v desatcich za aukci... :-)
          Ted jim bude stacit jen kazdy mesic vydat patch s novou sadou nejvice nejlepsiho vybaveni a ma zajistene zivobyti jak Blizzard tak spousty cinskejch farmaru :-)
    • Bez externí podpory serveru to určitě poběží a bude to fungovat jako SC2. Diablo 3 není MMORPG, je to jen RPG s možností multiplayeru, takže aby to běžělo na externích serverech jako WoW by vymyslel jenom vůl, protože by byly obrovské výdaje za údržbu serverů. Crack nebo free server samozřejmě taky bude, jako u naprosto každé hry která kdy vznikla.
      • http://www.diablo3.cz/209-vysvetleni-proc-bude-muset-byt-hrac-online-pri-hrani-diabla-3
        • ucho
          já mám dojem, že na blizzardím fóru jsem kdysi četl, že na serveru bude uložena pouze postava...
          a tento článek to nijak nevyvrací, konkrétně nespecifikuje, co vše bude vně. je tam jen zmínka o tom, že se bude na serveru "kontrolovat" generování potvor. to ale není překážka, pokud jde jen o kontrolu. takže podle mě to pořád tak jednoznačné není...
  • "Někdo zas nemá rád barbary. Neměli jsme je dávat do hry, protože to někomu nevyhovuje?"

Kdo nemá rád barbara, ten si zahraje za jinou postavu... Kdo nemá rád online hraní, ten si nezahraje vůbec...
    • Souhlas, v tomhle smeru pouzil hodne blby priklad.
  • Řeknu to jednoduše: firma Blizzard vydává Diablo III, podmínky jsou jasně dané a komu se to nelíbí, hru si kupovat nemusí. Máte pocit, že vám Blizzard bude zasahovat do soukromí, nebo vám vadí, že si nezahrajete na notebooku s integrovanou grafikou na týdenní dovolené (tradiční a trapný argument)? Pokud ano, tak si hru prostě nekupujte! Nebo váš život bude chudší a méně naplněný, když si nezahrajete jednu hru? U některých tomu tak asi opravdu je...
    • Dalsi ovce......
      Tebe nenapadlo treba to, ze existuji fandove, kteri na hru roky tesi a pak prileti takovahle podpasovka?? Kdo ma pravo mi rikat, co je pro me nejlepsi??? Nejaky vypasenej designer, ktery nema s predchozimi dily nic spolecneho? Mel zustat v Relicu! Je hezke, jak neustale tvrdis, ze si to clovek kupovat nemusi, kdyz se mu to nelibi, ale neni lepsi udelat par kompromisu, aby si hru uzilo co nejvice hracu bez ohledu na pripojeni k internetu ? Pokud hra vyjde posleze na konzole bez nutnosti byt online, tak to bude masivni tackle do slabin od dosud verneho chlebodarce jiz tak oslabenych PC hracu......
      • A kdo ma pravo diktovat vyvojarum jakou maji tu hru udela a vyhrozovat jim nasilim (piratstvim)? Je to o nabidce a poptavce, nelibi se ti nabidka? Jdi ke konkurenci. Neni? Pak chces asi neco hodne nesmyslneho a nebo jsi v krute mensine? Chteji to vsichni a nabidka neni? FAJN! Ukaz vsem jak se to dela, udelej to sam a vytri konkurenci zrak. Nemas na to? Ty vole, tak jak chces nekomu rikat, co ma delat?
      • jo konzole.. dat d3 na konzole povazuji za dalsi desnou hovadinu ...
  • Však jde jen o prachy. Neznám cifry, kolik se prodělává na piratsví, ale tady je to snad jasný. Bude to hitovka, jako ostatně všechno od Blizzu, prodaj se toho mraky. Proč nechávat nějaký mraky vychcapršet jen tak, když tu vodu můžem mít všechnu, ne?! Já myslim, že tenhle krok ani moc zdůvodňovat nemusí, vědí, jak to fičí u wowka. Hodí se novej datáč - nutnost cálovat pro všechny je znát.. Hraní za prachy se pochopit dá, předměty sice taky, jen už to pak není moc o hraní. Právě proto si to možná nekoupim. *16*
  • Vydíte, a tak to dopadá keď svet riadia "kravaťáci", človek si pomaly ani nemôže prdnúť bez toho aby vám nepovedali, že ste porušili patent o odvzdušňovaní a taktiež ste porušili emisné zákony. K veci, teraz je už jedno či Konzola alebo PC, dosrané sú platformy obe. Aby mi niekto napísal na papier a nalepil na monitor (alebo TV) čo mám robiť a čo nie je drzosť, veď čo s tým má publisher, že si hru nainštalujem aj na 400 počítačoch, kúpil som si to, tak je to moje (Zase ako keby mi niekto dal knihu a povedal "Nesmieš ju čítať na verejnosti a musí byť zabalená v tomto plastovom (TM) obale (ktorý znemožňuje otvorenie knihy, mimochodom). A teraz pointa, keď mám raz niečo kúpené tak to chcem využívať a nie sa na to pozerať a mať na pozadí indikáciu T-Mobile o kvalite signálu v mínuse, to ako fakt nie, tak keď chcem hrať, tak chcem hrať a nie čakať, kým si serveri stiahnu všetky informácie o kreditkách, všetky heslá na "dôležité" služby typu Facebook a pod.

TL,DR : Svet je a bude nahovno, dokedy ho budú riadiť "predstavitelia nášho dobra"
  • Jedne veci porad nerozumim. Blizz bude tvrdit jak je lepsi kdyz bude vsem rikat jak maji hrat D3, urcita skupina lidi jim na to kyve, a na forech se to snazi obhajit "jak je to strasne dobry, kdyz v D3 nebude talent strom, kdyz tam bude aukce za eura a kdyz nepujde hrat offline" ale nedokazou sepsat jednu rozumnou vetu proc by to melo byt lepsi bez offline singlu. Wth, lidi co s vama je ? Kdyz udelam reklamu na Shita-Cola a budu vam tvrdit ze kdo ji nepije tak zije spatne tak budete taky kyvat hlavou ? A inb4 ze jsem pirat protoze chci singl, hry si nekupuju ale kdyz je dobra proc ne, mam SC2, mam WoW, nemam problem platit ani mesicni poplatky za mmo kdyz mi nekdo nabidne naky kvalitni a z D3 opravdu World of Diablo nechci.
    • Řeknu ti svůj důvod. Protože tohle není a nebude Diablo 2 v nové grafice. Já byl od počátku vůči Diablu 3 vcelku odměřený. Proč hrát znovu totéž? Po oznámení nových featůr ale konečně vidím, že Blizzard udělal nějaký pokrok. Tahle hra nebude stejná, slibuje spoustu nového a proto získala mou pozornost a očekávání.
    • Jedna rozumna veta je hned v tomhle clanku:
      Nepritomnost moznosti hrat u sebe v singlu ztizi (zamezi) vznik botu.

Nevim nakolik to povazujes za "rozumny", ale pokud jsi behem poslednich 6 let hral D2 na battle.netu, tak ti musi byt uplne jasny, ze to je hodne padny argument.
      • Promin, ale jsi hnup. Na singlu ze kteryho NEPUJDE kopirovat itemy na bnet si muze botit kdo chce jak chce a bnet to neovlivni. Na bnetu budou boti a budou je muset banovat tak jak tak. Tyhle dve veci spolu naprosto nesouvisi. D2 nehraju ale hraju wow a vim co boti umi a neumi. Ale tady se bavime o pripadu kdy doma, u hrani kostek s rodinou si muzes podvadet jak chces, ale na turnaji, kde si proste svoje kostky neprineses podvadet nebudes, od toho je kontrola.
      • Nějaký doublethink? Tak ztíží nebo zamezí?
        • Nejlepsi by bylo kdyby zamezil, ale je blahovy si myslet, ze nikdy na to nevznikne zadny bot, takze ve vysledku to pouze ztizi. Myslim, ze by jsi na to prisel taky, kdyby jsi pouzil mozek.
          • Kdyby jsi udělal to co si doporučoval mě, nemuselo k výměně názorů ani dojít, ztížit a zamezit jsou opravdu dvě naprosto odlišná slova s odlišným výsledkem a jako argument pro neexistenci klasicého singlu to může jen ztěží obstát natož to nazývat "rozumným"

Ale to by si musel chybu především začít hledat u sebe.
            • Nápodobně, je opravdu "čest" diskutovat s lidmi jako Zou, Tuckotuk, ale to už ke koloritu internetu bohužel patří.
            • WTF? Dyt ti vysvetlil/a jak to bylo mysleno a ty placnes znova takovou blbost? Obdivuju lidi, kteri jsou ochotni diskutovat s takovyma imbecilama jako Stan a dalsi tu.
  • fakt je zajímavý že se v každý diskuzi o Diablu 3 nakonec ustálí to Offline Singl hrajou jen piráti :-D Kdo chce kam pomožme mu tam - za chvíli si offline ani neuprdnete protože se to bude chtít ihnde dát na fb/uplay/Bnet/podobný ptákoviny pro MP. Smutný že dřív byl MP bonus k Singlu a teď je to naopak :-(
    asi jsem teda pirát a dinosaur a asociál
  • Dobrý kecy PR, ale majoritní a hlavní důvod je prostý - kontrola.
  • Jak je to nenápadné, udělat celou hru online aby bylo vše hezky monitorované. Odstranit stat pointy a skill pointy a oduvodnit to tim ze nechcou dovolit spatne a specializovane buildy, tim udelat veskerej vyvoj postavy zavislej na pouzitych itemech, a pak ohlasit aukci itemu za realne penize a oduvodnit to tim ze ty aukce stejne probihali. Tak tak, tak se vydelava :)
    • opravdu hodne trefne :) ja jen myslel, ze body do atributu se budou rozdelovat automaticky. jestli to bude jako ve wowku jen z itemu, tak vazne at uz jde celej blizzard do .....
    • Jeden z nejtrefnějších příspevků, krásně to do sebe zapadá, Blizzard má holt pod čepicí.
    • Tak tak, zrovna by tu hru mohli pojmenovat Item Hunter ! Možná se tak bude jmenovat datadisk....
  • posielam blizzu jedinu spravu ktoru mozem .. nekupujem *12*
    • ucho
      tady si ji blizzard nepřečte, pošli jim to na mail...
    • To je dobré, nejlépe by ale bylo i kdyby si dodal "nestahuju". Když si hru pak někdo nekoupí, ale stáhne, tak se všechno svede na piráty a tyhle ochrany tak podle vývojářů jsou nutné..
      • Ne nadarmo se asi rika-"Podle sebe,soudim tebe." Ze jo?
        • Naznačuješ, že já hry stahuju? To bejvávalo. Studuju a sám si vydělávám, můžu si tedy hry koupit a logicky nemám taky tolik času, takže co si koupim, sotva dohraju, natož ještě, abych si stahoval hry na warez, jako bych měl her málo. Věřit nemusíš, nemám potřebu to někomu dokazovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit