Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
a pak že jejich další MMO nebude Diablo :-( lháři
-
-
Max 4 hráči ve hře není MMO, nezlob se, to by potom Cod bylo MMMO
-
Jo, Diablo defakto nebude MMO, jako další pseudo MMO hry. Slovo MMO je prostě in, takže to lepme na každou hru, která má multiplayer.
-
-
Kým chodím do krčmy, budem hrať singel, pretože ľudská interaktivita nezačína za PC, ale pri pive a rôznych cestách, takže CODi s Pánom Bohom!
-
-
do krčmy hrát hru? jsi v pořádku?
-
-
do krčmy hrát hru? jsi v pořádku?
-
-
-
Beru vsechny nazory ale osobne Diablo (oba dva predchozi dily) me neuveritelne bavily i v singlu a battle.net jsem bral jen takovou oddychovku a zkouzku jake je to zahrat si s ostatnimi a proverit sily ale nemyslim si ze zrovna u Diabla je dobry napad nutit hrace jen do jednoho stylu hrani...
-
Tak - nemam už záujem o nove Diablo 3. nechápem hry su pre hráčov nie pre spoločnosti, ktoré ich vyrábaju. ja by som diablo 3 bojkotoval, keď chcú ofline hru mať pripojenu ak online - tak z môjho hladiska ju nechcem a nebudem hrať - je to môj názor. Bude dosť iných hier a možno lepších !!!! :)
-
Asi vubec netusite, jak fungoval battle.net .. kazdej ma moznost zalozit si hru, bud pub nebo privatni s heslem.. do vasi hry se nikdo nepripoji pokud to nebudete chtit, nemusite ani vkrocit do jine hry s jinyma hracema, ani do aukci.. jen proste budete muset byt online.. chatari co hrajou, sou asi tak 3 na svete, to se da prezit.
Za par let az d3 nebude aktualni, urcite vyjde patch.. ikdyz servery na diablo2 jedou dal i ted.. a stejne za 6 let uz nebudes chtit hrat diabo 3.
Jaky wow? 8 hracu(1 zalozena hra) na ty 4 akty/oblasti je onlinovka? wtf? :D uf, ze diskuze sou z 80% lidi co ani nemaj d2 koupenej, tak to nema ani cenu resit.
Radsi se bojte botu, pokod tam bude tohle, tak papa diablo3. -
-
o to ale jde... sice si muzes udelat private hru ... ALE PROC???.... zbytecny a odradi to od hry.
v D2 sice nebylo moc cheateru, ale za to tam bylo a je spameru jak nasrano.. do kazdy hry se v celym jejim prubehu pripoji tak 5 lidi kteri totalne vytapetuji obrazovku spamem o prodeji predmetu...
navic kdyz clovek hral SP tak si tu hru musel "poctive" projit a zisakt rpedmety a levely... v MP mas za 30minut projitou hru na normal i hard...a jsi an levelu 5 .. wtf jako... a to v D3 bude naprosto stejny... tejden po vydani tam budou lidi spamovat ze vam daj RUN za gemy nebo neco podobnyho -
On hlavni problem je, ze 90% lidi nema ani paru co se na battle.netu dela a jak fungovala D2 ekonomika.
-
-
Doby, kdy blizzard vychazel vstric hracum jsou davno pryc... Ted tu je Activison-Blizzard a tomu jde opravdu pouze o vase penezenky....
-
-
Mám pěknou, koženou, ale pro A-B ji rozhodně neotevřu :P.
-
-
mit server online ma dalsi vyhodu - mohou jej upatovat, pridavat obsah a kdo vi co jeste a nemusi vydavat noveho klienta
-
Podla mna je problem celkom ocividny. Uvediem priklad:
Predstavte si, ze mate dve mesta, nazveme ich A a B. K tymto mestam vedu 3 cesty(rozne). Ste vlastnik vsetkych troch ciest a za prechod vyberate male poplatky(resp. jednorazovy poplatok). Jedneho dna postavite pri jednej z nich obrovske obchodne centrum. Problem ale je, ze chcete aby k vam prislo co najviac ludi, a teda uzatvorite ostatne 2 cesty a zostane vam len jedna. Ti ludia, ktori maju k nej pristup tak nemaju problem chodit po nej(aj ked niektori s frflanim) a ostatni maju proste smolu (v podstate vas ani nezaujimaju lebo je ich malo a poplatky za cestu su minimalne). Vas sa spytaju, ze preco ste ludom nedali moznost is aj po ostatnych cestach a vy im odpoviete, ze ostatne cesty nie su dobre, najlepsia je tato lebo chceme pre ludi to najlepsie. Ti, ktori k nej pristup nemaju sa mozu but prestahovat alebo si vyberu iny sposob dopravy.
Je to velmi jednoduche, Blizzard chce mat istotu, ze vsetci co budu chciet hrat diabla pojdu popri aukcnom dome(aj ked tam kupit nic nemusia, resp. nebudu najskor chciet, cista psychologia, vid reklamy). Tym, ze maju v moci serveri, tym vlastne mozu "riadit" cely aukcny trh vo svoj prospeh.
Dalsi priklad:
Prvy mesiac bude kopa looterov a aukcny dom sa zaplni predmetmi. Blizzard (cisto hypoteticky) znizi sancu(cez super updaty, nad ktorymi uzivatel nema kontrolu) na aspon "postacujuci loot" na uplne minimum (mozno 0), a teda novsi hraci nebudu mat moznost dalsieho postupu v hre. Ich frustracia moze vyustit, az do navstevy aukcneho (pekne naprataneho) domu a budu tak moct pokracovat v rozohranej, mozno novej, hre.
Ja pevne verim, ze podobna situacia nikdy nenastane (nakolko sa na D3 velmi tesim) ale ruku na srdce, mozeme si byt naozaj isti? Nebolo tych zlych sprav akosi privela? -
"Kdyby povolili offline mód, tak by hráči umožnili zažít hru tak, jak si to oni sami nepřejí "
jsem rád, že vývojáři ví, jak si přeji hrát Diablo 3... dál jsem článek nečetl, o tuhle hru už zájem nemám -
Tyhle nazory "my vime co je pro vas nejlepsi" mi nekoho pripominaji. Nebyl nahodou Blizzard koupen Applem? *15*