Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Je to singleplayer, ne ONLINE..
Pokud pan tvůrce myslí že "nejlepší zážitek" v online modu bude nakupování itemů za skutečné peníze, bude to nejlepší zážitek pro jeho bankovní účet, ne pro hráče...
Mnoho lidí díky tomuto už ted přemýšlí o warez verzi místo originálu. A dobře jim tak (tvůrcům).
Házet klacky pod nohy hráčům kteří si hru poctivě koupí? Demence. -
-
jenom další hloupá omluva pro krádež. až budeš něco sám tvořit a setkáš se s tím, že ti to někdo krade a používá ve svůj prospěch, budeš se na to dívat úplně jinak. Dokud jsem studoval - zš, sš - hry jsem stahoval, neviděl jsem v tom žádný problém, ale jakmile začneš něco tvořit a někdo ti to ukradne změníš názor. Už pár let si hry kupuji a když na to nemám, jakože si prostě nemůžu dovolit koupit vše co bych chtěl, tak si ji prostě nezahraji.
-
-
Souhlas. Je to hruza jak nekteri mladi lide uvazuji. Bud mi das co chci, nebo te okradu.
-
Plne stebou suhlasim. Ak sa vam nepaci ze musite byt online, tak si hru nekupte. Mozno ked bude slaba predajnost zistia preco. Ja si hru taky asi nekoupim. Dam prednost inej mmonline hre. *3*
-
-
Souhlas a like :)
-
-
A ještě tu vo těch rohlíkách, prosimtě... *7*
-
-
Radsi mlc, dem*nte. Krade a jeste ma blby kecy.
-
-
-
najlepsie bude pockat na prelomenie ochrany a som si isty ze niekto pride nato ako itemy dostat na torrent :D ... ja ten humbuk okolo Diabla neznasam
-
-
Jde prostě pouze o zasahování do našeho soukromí. Stačí se podívat jenom na posranej google jednou se na něj připojíte a ani se nemusíte nikam registrovat nic, ale už prostě ví odkud jste adresu a možná i vaše jméno a bůh ví co ještě. Dělaji z nás totální voly a jedinž co chci je prostě koupit, naistalovat, spustit a hrát. Né u toho provádět dalších x milionů věci jako např registraci na další hovadiny kontrolovat jestli je tady někde v okolí wifi (když jsem pryč) a další kraviny.
Zachvíli po nás budou chtít, aby jsme měli zaplou web cameru a měli ji namířenou přímo na hru jestli, tam neděláme něco špatnýho.
Žádný pádny argument, proč není SP bez připojení není a nějaká kontrola i s tím by se to dalo vyřešit jinak. -
Offline to chtěj hrát jenom lidi co kradou hry a nechtěj si to kupovat. Naopak kdo si to koupí bude rád za tu obrovskou podporu co mu to dá! Za pár korun...
-
-
offline to hrajou lidi, co nesnasi pubertaky somrujici o prachy na kramy v obchode(ve hre)..
-
-
Mluvíš o svých kamarádech? Páč jinak nevím, jak by se ti do instance dostali... :-)
-
-
treba tim ze tu hru budou hrat ty ko*ote... jak jinak.. podivej se na dnesni hry.. CoD,BF, CS ... WoW,L2,Aion ... atd atd.. vse plny decek co si neco dokazujou a v kazdym MMO na tobe ve meste vysi nakej trotl co pise MONEY PLS ...
-
-
Ale do tvojej hry sa nedostane nikto, komu nedas povolenie. Toto nie je MMO, toto nie je CoD, toto nie je TF2... Hras ty a pokial chces aby sa k tebe niekto pripojil tak mu to povolis. Pokial nechces, tak nepovolis a hras sam. As simple as that.
-
-
Bohuzel, mam dojem ze to bude trosku jinak a ty decka tam potkas stejne. Je to jen dohad, ale myslim si ze to bude fungovat stylem zalozenejch her public/password. Pokud si budu chtit zahrat s nekym jinym nez s kamarady, tak zalozim public hru ( treba i z duvodu ziskani nejakych novych ) a moznost ze se ti tam napoji decko, co po tobe chce jen itemy a goldy, je dost realna. Takze bych to uplne vylucovat ze se to nestane.
-
v podstatě parafráze private serveru Steamu :-D (až na to že ten běží na clientovi)
-
-
Zde je ovšem řeč o Diablu 3, jestli sis nevšiml... :-p
-
-
diablo bude jeden z nich (podla mňa) no nie až tak ako wowko atd
-
-
-
-
WASD to rekl hezky :) ... Online hry jsou dneska ve vetsine plny de*ilama a detma co somrujou o equip nebo tak neco
-
-
-
hele a pude si spustit server na svem pocitaci a hrat to stim?
-
-
Ne, to by bylo dobre zneuzitelne.
-
-
Taky je jasné, že konzolová verze Diablo 3 != PC verze Diablo 3. To snad musí být všem jasné po tom, co víme jaké featury bude PC verze mít. Některé prostě už z principu být na konzoli nemůžou, nebo by to bylo velmi složité.
-
to je demence s tim pripojenim uz si asi nikdy nic nezahraju protoze servery budou pretizena jako Assasin 2 3 mesice jsem cekal az bude server fungovat po 14 dnech jsem se na to vy ... a cracknul jsem si to a kolik bylo radosti ze jsem si mohl zahrat a kdyz jsem hraval CS 1.6 tak jsem si stezoval poskitovateli netu ze mi to porad pada a on mi zdelil ze nani schopen ustat tak velke mnozstvi dat jako je on-line hrani :-D
-
Takze abych to tu shrnul, 1 z 1000 lidi je chatar bez internetu, ma smulu. 50% lidi tu s tim nesouhlasi, maji smulu. Zbytek si hru koupi a bude si vesele hrat, aniz by si stezovali ze potrebuji byt pripojeni k internetu. Who cares? Internet ma dnes kazdej. Z tehle komentaru je tu peknej flame. Pocitam s tim, ze maly deticky mi daji prispevek na hodnoceni -9001, protoze si mysli, ze tim docili toho, ze si tu hru stahnou zadarmo. To, ze za chvili budu mit prispevek na -X akorat dokaze, ze je tu ta diskuse z 80% plna dementu a nevyzralcu, co radi pirati hry.
-
-
Jo super, vesele si hru koupí, aktivují (to chápu,) vesele se zaregistrují na dementní službě A, vesele si ve hře neuloží save dokud se nezaregistrují na službě B, ve hře budou vyskakovat krásný okýnka s nabídkou DLC a že si mají uploadovat výsledky hraní na službu C.. a tak dále.. a mezi tím služby A, B bez kterých to prostě nepojede budou otravovat s aktualizací a výpadky... prostě buzerace a tahání peněz z lidí.
-
-
To nie je pravda. battle.net je v tomto ohlade pomerne kvalitna sluzba, aj ked samozrejme nie je dokonala po technickej stranke, takisto nijak nebuzeruje zakaznika. Proste, nie je to GfW. Registrovat sa nikde nemusis, pokial uz mas kupenu akukolvek hru od blizzardu. Pokial nemas, tak sa zaregistrujes na battle.net, ale to by clovek s originalkou spravil tak ci tak, ci nie? (to je ta aktivacia o ktorej hovoris). Nehovoriac ze pokial to bude elektronicka kopia, tak sa na battle.net zaregistrovat musis tak ci tak, pretoze prave odtial stiahnes klienta.
Co sa DLC tyka, myslim ze Blizzard je firma, pri ktorej sa nemusis obavat zeby vydavali nejake platene DLC. Nikdy to neurobili (pokial retarded flying lion niekto povazuje za DLC, tak to sa asi nezhodneme v definicii DLC). Dokonca prave naopak, oficialne mody pre SC2 (StarJeweled a dalsie) vydavaju zdarma a budu v tom pokracovat po vydani HotS.
-
-
opět urážky že kdo chce offline singl je pirát :-D teď už dokonce demen t:-D ach jo (vypadá to na dětičky na obou stanách barikády)
-
No hlavne ze ty jsi inteligence sama :D
Jinak ja to beru jako moje pravo, jelikoz, ted se nezlob, mne neni 16 let a pamatuju doby, kdy vyvojari byly za prodane kusy vdecni a nesnazili se lidi omezovat vsemoznymy DMR nesmysly a nemely tendence mne jako platicimu zakaznikovy neco vnucovat. Bylo ciste na mne jak jsem se rozhodl jejich hru hrat. To co se deje je svinstvo. Chces hrat singl, jedine pres online, potrebujes neco do sady, kup si to na nasi aukci. Dohral jsi Diablo 3 a nevis co hrat dal, ale nemas zadny mod ktery by ti prodlouzil gameplay? Neboj mame pro tebe krasny DLC (jelikoz to bude i na konzole a na konzolich se nedelaji datadisky ale DLC) ...
Tady jde hlavne o ten princip a proto budu tuto hru bojkotovat ...
A jestli nevis o jaky princip, tak jde o princip platiciho zakaznika, ze kteryho je delany tupa polozka na vyplatni listine nenazraneho molocha a ano ... blizzard je nenazrany moloch a uz davno to neni ta hodna firma pro kterou chce kazdy pracovat. -
A čo výpadky? Či už z tvojej strany alebo z ich? A čo miesta, kde ten internet proste nie je? To si už tak teplý, že nevidíš pre riť svojho fotra?
-
-
A muzes mi ty rict co mas proti gayum, ze to pouzivas jako nadavku? Oh wait... ve stredni evrope uz zavladla demence skoro vsude. Uz se nemuzu dockat, az se za 5 let prestehuju do USA, za normalnima lidma.
-
-
Do USA za NORMALNÍma lidma? Ty si fakt de*il. *1*
-
-
Co na to rict. Haters gonna hate
Lidi co vi jak to v USA chodi, pochopi. Lidi co zavidi pisou takovyhle zvasty.
Nehlede na to, ze politika v CR se s politikou v USA vubec nemuze srovnavat. Zakony to samy. -
-
Lol to ne ... kdo se zajima o politiku tak se tomu co si napsal aspň zasměje když nic. *1*
-
-
-
a myslíš že tam nepíšu to isté čo tu? lol *1* *1* *1* *1*
-
Tak ted jsi to zabil :D
Do USA za normalnima lidma LOL ...
Jinak slovo Gay v USA uz neznamena ze jsi na kluky, ale ze jsi neskonale otravna osoba. Jen pro tvou informaci ;) -
derp :-D
-
-
-
keby som chcel hrať s crackem tak tu nebudem nič písať ... sc2 bol za jeden deň cracknutý .... *16*
-
-
Jo ahá, takže Diablo 3 bude prachsprostá onlineovka. No ještě že to teď vim, aspoň o nic nepřijdu.
-
to iste si myslel aj ubisoft a vymrd s piratmi to nebude :D na vsetko existuje zaplata len ked vymislia creack tak nebudes mat pristup k aukcii a myslim si vedsina co to chcu hrat single je ukcia suma fuk hlavne ze za hraju aj tam kde nemaju net. Obmedzenie ako das uz nevedia co od dobraoty zeleni papierik zakrie oci raz dva :D
-
Ále, nějakej šikovnej kluk vymyslí medicínku, která tuhle nemoc vyléčí. Bude to pouze otázka času.