Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
Clanek sem precetl az do pateho odstavce.Pri jeho cteni sem se zarazil a nepokracoval dal. Zbytecny clanek. Ze ten kdo nema rad fantasy nebude hrat diablo sem snad vedel uz predtim. Netreba z toho delat dalsi odstavce a natahovat clanek. Zvlast kdyz se autor v kazdym stridave priklani na jednu nebo na druhou stranu.
-
Nebudu tu reagovat jestli ANO či NE na pouze online připojení, toho je tu dost. Bylo už někde psáno, že nebude možné hrát hru stejně jako SC2 v tzv. Guest módu? Pokud vím, přes toto se dalo hrát offline kampaň + skirmishe, přes toto i vyšel crack (reakce na free servery který možná nebudou potřeba). Nebo se pletu a na ten Guest mód byl taky potřeba internet? Osobně fakt nevím, kabel z komplu nevytahuju a noťas na cesty nemám, takže hraju pouze doma.
-
-
U SC2 vyšel crack právě kvůli quest módu, což tu nebude a bude potřeba ukrást funkční server, aby začal fungovat offline mód. Takže šance na to, že něco takového bude v první roce od vydání hry je velice malá. Dost pochybuji, že se bude opakovat situace jako u WOW, kde server klient leaknul krátce po vydání hry.
-
-
Pokud se nepletu tak první free server (byť velmi omezený) vznikl na základě nějakého dema které vyšlo před zveřejněním hry (free server jel dříve než ofiko)
-
-
guest mód u SC2 potřebuje k fungování připojit se jednou za měsíc na Battle.net ;-) jinak do diabla(původní FAQ) ho původně tak slíbili ale teď z ničehonic ani ten nebude
-
-
No minimálně by odpadl flame od lidí co to chcou hrát na dovolené nebo o víkendu na chatě :) doma aktualizujou a potom paří měsíc bez netu.
-
-
no mě by to třeba takhle nevadilo - ale ubisoft style se mi prostě nelíbí - a to jejich vysvětlení sice chápu ale stejně nevím proč tam ten Guest mod prostě nedaj
-
-
-
-
Na to mužu říct jen jedno GTFO blizzard
Diablo 2 jsem hrál jen singl a stačilo mě to a přesto hraju D2 do dnes
s-át na blizny od dob WOTLK to jde z bliznama do sraček -
Offline verze vyjde během týdne od vydání, sazim na Skidrow nebo Reloaded :D
-
Ono i v D2 byl singl dost podprumerny, dohrat vsechny obtiznosti nebyl problem, 95% veci jste stejne nenasli. Herni doba par mesicu. To v cem D2 vynikal byl paradni multak, takze uplne chapu, ze se smejou lidem, kteri se to neustale snazi hrat v singlu.
S trochou nadsazky by se to dalo prirovnat ke koupe WoW a zalozeni si vlastniho serveru, na kterym budete sami. -
-
to meles uplny hovadiny ...wow a D2 je uplne jiny ... WoW mam straasne rozlehlej svet a diablo mas da se rict linearni :) .. docela maly loakce atd... a ja ho hraju v SP rad, nikdo me neotravuje , zadnej spam, nikdo se ke me nepripoji a nevykurvy me bosse jen tak ze srandy
-
-
Skoro mi připadá jako by se Blizard snažil přetáhnout hráče WoW na D3 *7* . Životnost WoW pomalu končí a tak se někde musí zajistit plné peněženky - viz. zpoplatněná aukce.
-
-
Preto už robia aj nový mmorpg .. :D
-
-
Panika ohledně pouze online hraní je totálně přehnaná a tolik dezinformací, co se tu v diskuzi šíří:) skoro mi to připadá, jak kdyby to řídil Goebels.
Podstatná část lidí, co si hru koupí už má s Battlenetem svoje zkušenosti a vůbec je nutnost připojení netrápí a naopak ví, jaké služby za to dostanou.
Odříznutí malé a hlasité skupiny lidí, co připojení nemá, ale přitom se nějak na ty fóra stejně dostanou, aby si na to mohli stěžovat je malá cena za téměř dokonalou protipiratskou ochranu a služby, které s tím dostaneme. My ostatní si jednou za čas vytrpíme nějaký výpadek, ale když tohle dokáží přežít hráči MMO her, tak to dokáží i hráči Diabla 3...
V poslední řadě to jak vývojáři dělají hru (a tím i určují jak se ta hra má hrát) je jen jejich věc, žádný fanoušek nemá právo si něco vynucovat a už ne něco vyžadovat, může jim dát připomínky a návrhy a pak si hru buď koupí nebo ne, ale to je tak vše. Blizzard je jedna z mála firem, co opravdu aktivně komunikuje s komunitou a občas mi přijde, že si tím jen škodí. Na vývojářích je, aby hra fungovala jako celek a ne jako nesmyslná míchanina dobrých a špatných nápadů a i když se mi nelíbila už spousta věcí, co za ty roky udělali, tak je to jejich zodpovědnost za to, aby vše fungovalo jako celek a já nemám právo přijít a říct, takhle je špatně a udělejte to jinak.
Vlastním všechny hry od Blizzardu a nikdy jsme si neříkal, že na mě rýžují peníze, vždy jsem dostal za svoje peníze daleko víc kvalitní zábavy než u jiných her a rád si zaplatím za další. -
-
Fanboy, až to bolí...
-
-
Jop... zadny fanousek nema pravo si cokoliv vynucovat, nebo si nedejboze stezovat... fakt, kam bysme prisli...
:-))) -
-
vydej prachy a vodchod na párky. Další, prosím:)
-
-
-
Taky vlastním téměř vše od Blizzardu (kromě WoW), ale postoj s jakým se postavili k D3 mě totálně odradil. D2 sem hrál jen single, jednou za čas sme se sešli na Lan party a zasíťovali jsme (na chatě bez netu). To samé bych čekal u D3, taková možnost tu už nebude a BN mě netáhne. Mě stačí k té hře jednou za čas sednou, projít si chapter, porazit bosse a pak zas až bude čas.
A ne, že hlavní náplní bude sedět od rána do večera u farmení na dobré věci, postovat si statusy o tom co mi droplo, být závislý na partě, scházet se v určený čas pravidelně (už není tolik volného času jak dřív) a sledovat, jak je někdo imba jen proto, že je ochotný vyhazovat real prachy za uber itemy.
Čím víc se o D3 dozvídám, tím víc vím, že si ho nekoupím, ale zahraju. A ani bych se nedivil, kdyby ho rozdělili na tři díly a prodávali samostatně -
-
Při troše štěstí si to nejen nekoupíš ale ani nezahraješ ;-), hrál jsem všechny hry od Blizzardu včetně wow, a je to jedna ze společností která prostě ví co dělá. Fakt že zrušili několik svých her těsně před vydáním jen aby si nepoškodili svojí značku mluví za vše.
Jestli se ti nelíbí koncept Diabla 3 tak ho prostě něhraj, nikdo tě nenutí, her vychází hodně a jednu si určitě můžeš dovolit vynechat. To že máš pocit že Blizzard je nějak zavázán se zavděčit je sice roztomilé, ale není tomu tak. To je jako kdyby jsi se vztekal že wow nejde hrát online, prostě to tak není koncipované a basta. Nechceš hrát? Nehrej! Běž ven, je tam hezky;-) -
-
Tak ja hram aj wow aj D2 online (este stale) ale najviac ma bavilo offline. Presiel som ho niekolko krat. Co sa Diabla 3 tyka tak je jasne ze vyrobca si hru spravi podla seba, hra bude svojim sposobom dobra (kedze to robi blizzard), dufam ze ked vyde tak ma prekvapi, pretoze z doterajsich informacii som velmi sklamany. Toto nema nic z diablom spolocne okrem nazvu. Je to len Wow 2. Pastelkove Diablo 3 mi pripada ako parodia na Diablo 1 a 2.
-
Já si ho zahraju, ale nekoupím. Nelíbí se mi směr, kterým se to ubírá...BN nade vše...aukce...vše mít pod dohledem a rýžovat pěkně prachy.
Kampaň SC2 byla skvělá, cenu prvního dílu bych pochopil kvůli MP, ale další dva díly za stejnou cenu jenom kvůli kampani ? Marketing, jak se patří -
-
No, moc bys neměl věřit, že si to nekoupíš, ale zahraješ. Tohle bude pirátům trvat hodně dlouho, jestli vůbec, je mi líto *7*
-
-
Toho bych se vubec nebal. Cokoli co v principu net nepotrebuje bez nej pojede. A hrat novinku v den vydani = hrat v lepsim pripade betu.
-
Zase na druhou stranu hodne lidi se tesilo na novy Diablo, SC2 nas naladil a ujistil v tom ze blizz i dnes (kdy je to vyjimkou) umi udelat kvalitniho nastupce jeho legend. Jenze pak prisly tyhle veci. Zadny talent tree, aukce za prachy, online online, aby to nedopadlo tak, ze budem rikat je mi lito i tem co chteli hrat Diablo.
-
-
-
*se ti zavděčil
**hrát offline
-
-
Naprosto souhlasím... D2 jsem nikdy nehrál po síti a dohrál ho skoro 3x. 2x úplně a na nejtěší obtížnost skoro až do konce. Battlenet účet mám Starcraft2 (originálka) a taky jsem ho nikdy nehrál po síti online.... Hra se ale autentifikuje po spuštění. Nevadí mi ověření po netu, ale proč má být neustálé? Vidím to stejně D3 si nejspíš nekoupím i když jsem chtěl, ale hrát si ho zahraju... Že výjde crack od Reloaded a půjde to hrát ofline je jasné, ... Proč má být hráč nucen hrát jen online? Koupím si originálku a je snad na mě jestli chci hrát po netu nebo ne. A utrácet skutečné peníze za blbosti do hry to určitě ne. Nemám ve zvyku stahovat hry z torentů, naopak si většinou ještě předobjednávám, ale čím dál zarputilejší přístup vydavatelů nových her mé tlačí do rohu a ke stahování ze ktrého vydavatel nemá nic.... Tím tlačením do onlinu se pirátství stejně nesníží *11*
-
No jestli je tvůj jediný důvod vlastnit D3 je jednou za čas si zahrát přes LAN, tak máš asi smůlu.
Ale nevšiml jsem si, že by tě hra nějak nutila farmit předměty, hrát v partě nebo nakupovat na aukci a ukazovat někomu statistiky a trápit se, že má někdo lepší vybavení než ty? Navíc, jak moc se to bude lišit od hraní D2?
A k rozdělení na tři díly:) Narážiš na SC2? vdy mi přišlo, že lidi co si na tohle stěžují o tom buď nic nevědí, nebo protestují jen z principu. Sice i normální verze SC2 je trochu dražší než ostatní hry, ale myslím si, že obsah co hra poskytuje jen v singlu tuhle cenu plně kompenzuje, když k tomu přidám mulťák a pak obrovské množství kvalitních custom map a editor, tak hra vydrží na velmi dlouho...
-
-
-
Lies, lies, lies
-
me online nevadi. hral sem tak uz D2. pokud neberu piratstvi a cheatery proti temto argumentum nelze rict ani pip :) tak ostatni vyplody pana wilsona sou smesne :) ja si rozhodne planuju projit DIII sam v takove mire jak jen to jen pujde a doufam, ze to opravdu pujde hrat "single" jestli treba na inferno bude potreba parta, tak me to opravdu hodne nastve. jestli chteji z diabla udelat blbost jako je singl kamapn call of duty kde opravdu musite hrat tak jak autori chteji, tak at nam to reknou rovnou :) uz staci, ze si nebudeme moci rozdelovat body do atributu a do skillu to pujde jen omezene. o tom, ze se nejde zavdecit vsem je jasne, ale jestli chteji hru prodat, tak to nejak udelat musi. vetsinou to skonci tak, ze se udela hra hloupa a jednoducha a tim se autori zavdeci co nejvice lidem :( krasnym prikladem je ted wow, kde odchazeji starsi a zkusenejsi hraci a do hry prichazeji nactileti frackove, kteri vam klidne pijdou na raid v pvp equipu se spoustou reci o tom jaky maji skill a pak milej skiller beha jak splasenej, protoze je skiller. jenze uz ho nenapadne, ze behat tankovi za zadkem v melee range bosse by asi nemel :) bohuzel toto je presne skupina "hracu" ktere se blizzard asi snazi zavdecit nejvice a obavam se, ze u DIII to asi bude uplne stejne
-
-
co jsem pročítal fórum, tak hru opravdu můžeš hrát sám jakkoli, tedy nic dramatického.
-
-
Jay Wilson je mimo mísu, jelikož v ČR opravdu není všude signál ...