Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další pič.ovina co Blizzard vymyslel. Tak když budu mít problém s připojením ( že se odpujuje a zapojuje ) mi bude hra neustále padat. A takhle se Diablo 3 hraje nejlépe a zažiju s tím nejvíce zábavy ? Tady někdo čichal toulen?
    • to uvidíme čo hovoria na to keď hra vyjde
  • Pro walltar nize:
    Fajn, vec nazoru, neberu ti ho, taky me obcas desi kam az to dojde, ale myslim ze jsou v tomto svete vetsi prasarny nez online pripojeni behem SP hry. ;-)
    • walltar
      Jo to určitě.
      • ale nemeni to nic na tom ze ten nazor: pokud to nehrajete online, nehrajete to spravne..je fakt hrozne dementni.
        • a ten príklad čo tam dali : Někdo zas nemá rád barbary. Neměli jsme je dávat do hry, protože to někomu nevyhovuje?“ práve preto robili aj iné charaktery nie len barbara a tu mám možnost vybrať s čim to chcem hrať.... ale keď to chcem hrať v offline móde tak to už nepojde *1*
        • walltar
          Jo zachvlíli budou říkat: "Pokud nekupujete náš produkt, žijete špatně."
          • Tak vesmes to uz rikaji, staci se podivat na reklamy v televizi, ale proti nim proste nikdo nic nerika..
  • hneva ma len jedna vec, ze si budem musiet cracknut svoju zberatelsku ediciu diabla 3, och, dvojku som hraval a hravam hlavne offline, trojku ccem tiez..... kupit si to kupim, ale uz teraz vidim, ze crack bude potrebny....je to cele smiesne
    • No s tim crackem si taky moc nefandi. Pravdepodobne bude nutne emulovat cely server a to se napriklad podarilo u SC2 az v nedavne dobe.
      • Hratelná verze singlu bez jakéhokoli omezení se na netu válela snad hned po datu vydání.
        • Ano, ale kampan i vsechny ostatni soubory jsi mel u sebe na HDD. Coz podle toho co o D3 rikaji, tak nebude pouze u nich na serveru.
          • To já chápu, reaguju jen na to co napsal on.
          • * budou
  • me je to putna ja cekam na PS3 verzi :D
  • OK, to rozhodnutí prostě v kontextu dnešní doby chápu, ale jak mi pak proboha vystvětlí verzi pro konzole, doufám, že ty budou muset být taky pořád online, jinak si to totiž nedokážu představit.
  • Článek jsem jen přeletěl a k té chatě na konci článku asi jen toto. Diablo nemám a nebudu mít (i když bych chtěl) páč doma na hraní čas nemám a na chalupě která leží 7km od Krnova internet nikdy nebyl a nebude ... takže asi tak proč hraji jen hry které nepotřebují internet.
  • Hele voe, s tou Corvetou prostě v blátě jezdit nebudeš, páč na to sme jí nedělali a není to sranda, budeš jezdit pěkně asphalt, protože mi víme nejlíp co tě voe baví. Jasný? FCUK OFF Blizzard, normální náckové. Budete dupat jak my pískat, jinak táhněte jinam. Může to být nakonec třeba dobrý, ale už teď mám z týhle hry slušně vybublanou žluč a je mi blbě jakou z toho cejtim levotu a směr, jakým to půjde. Budeme pěkně mastit mikrotransakce a jestli se Vám to nepáčí, tak nemusíte, ale budete nuly, protože to uber bitevní brňko pro magiče je jenom za chechtáky a Véňa Petrásků co beďarů má nespočet si ho zacvakal, tak proto tě teď masí hned za bránou prvního města a dělá mu to neskutečné blaho blbečkovi zakomplexovanýmu. Uff to mě zase něco míchlo. Peace P.S.: Véňa Petrásek je doufejme fiktivní postava, případně se popsanému Venouškovi omlouvám.
    • no hlavne nechapes princip te hry, protoze kdyz nebudes chtit, tak te nikdy zadny Vena mastit nebude, dokonce nikdy nemusis potkat zadneho jineho hrace...jedine co musis splnovat je online pripojeni, ktere beztak casem pujde obejit
  • mňa naštvalo to že v D3 je len 5 charakterov za koho mozem hrat, tak to je málo *16* a to že to pojde len online no comment
    • Vyjdou datadisky budou dlasi , apropo v D 2 bylo tak jen 5 + 2 v dataci a nikomu to nevadilo,tak nevim proc by to melo vadit ted
      • podla mňa mali na to dost času aby to urobily a bolo by to lepšie keby tam bolo toho trošku viac
  • Jak to bylo v Poslednim skautovi v tom povedeném dabingu?

"Marně patrám po tom kdo z vás je větší debil"

Ale tentokrát ne na adresu tří gangsterů, ale několika expertů z Blizzardu, tohle už se jinak komentovat nedá.
  • Kr.Pa
    Ehmm, nebýt "nějaké" té kampaně, tak to Diablo bude celé jako WoW, pokud to pude tak dál.
    • Mohli rovnou udělat MMO, rozhodně bych se nebál, že by to nevydělalo.,...
      • Chte nechte dochazim k zaveru ze to je mmo, s poplatky ve forme aukce *5*
        • je to Massive Singleplayer Cooperative Online Game with "real money auctions"
          což je škoda - tak moje penízr půjdou jinam no - jen škoda že my SP hráči jsme na vymření (podle Activisionu) nebo pirátíme jak šílenci (podle Ubisoftu)
          • Nediv se, podle seriozních průzkůmů dohraje SP hru jen 10% lidí. Takže nejenže je nás málo a pirátíme, ale my ty hry dokonce ani nedohrajeme! (O_O)
            Ohledně toho, ptám se, jestli je to možný, protože dnešní SP hry mají délku jako průměrný prací program automatické pračky,,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit