Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
pro mě bylo diablo vždycky o SP zážitku (dohráno snad stokrát) a MP jako bonus
ale teď jsem rád že jsem si trojku nepředobjednal - radši počkám na Grim Dawn nebo než udělaj offline mód -
Kdyby si byl manažer takové firmy, o co by šlo tobě?? já myslím, že taky vydělat, všichni tu brečí nad blbostma, ať si klidně vydělaj, když já se budu bavit. A nebudou například ty měsíční poplatky, což nevěřím...
-
Ty vole, podělej se...aby to na tu aukci někdo dal, musí mu to padnout. Když to chce dat na aukci, nepotřebuje to. ALE když ty to nepotřebuješ, můžeš to dat taky na aukci, vydělat na tom a z výdělku pak koupit něco na sebe. Dochází ti to? Nebo ta segregace společnosti je spíš podle stavu toho, jak lidi přemýšlí místo stavu peněženky? *16*
-
JJ je. Navic mam pocit, ze poslednich par let D2 byly lidi na battlenetu uz jen kvuli duelum. To bude muset D3 nabidnout hodne kvalitni PvE obsah, jestli si chce lidi dlouhodobe udrzet.
-
Myslim, ze WoW bude mit jeste vuci D3 kralovskou PvP podporu. Viz. oznameni Bashioka, ze chary jsou balancovany podle PvE a ne na PvP.
-
No pekne citam a neverim chcel som si diablo III kupit pretoze mam zakupene D1 aj D2 ale po precitani tohto clanku ma presla na kupu originalky chut dufam ze to niekdo crackne aby to bol cisty singl..... ja ziadnu aukciu nepotrebujem a bez battlenetu prezijem....a inak nic ma nestve viacej ako hry ktore potrebuju verifikaciu s netu na spustenie vid AC.
-
Pokud vim, tak zrovna ve WoWku arena rating je, ne ?
-
Jop je to tak PVP neřešej to maj asi z WOW.
-
Nevim co pisou na diablo3.cz a odkud to vzali, ale oficialni vyjadreni je, ze PvP neni jejich cilem, takze nic z toho co jsi napsal tam neni. Areny muzes chodit, ale neexistuje zadny Arena rating a ani jine bodove ohodnoceni.
-
Ono by se podarilo (viz. emulovane servery na SC2), ale nejedna se o tak popularni hru, aby se na tom usilovneji pracovalo.
-
Pokud hrajes 2 hod denne k cemu ti budou ty nejlepsi itemy?
Pochybuju, ze vetsina z vas vi, jak to funguje s OPRAVDU cennyma vecma v diablu. Rozdil mezi opravdu top a dobrou veci muze byt pro obycejneho hrace zanedbatelny, jiny jsou za to schopni dat 100x ceny. -
A co, tak dítě s equipem bude na ladderu výš jak vy, se toho snad tolik nestane, ne ? Tady brečíte jak moc chcete singleplayer diablo3 a nadáváte na tohle *7*
-
Mody pridavaji hre par let dalsi hratelnosti.
-
Srovnám to tady na správnou míru:
1) Budete platit v € ne v doláčích
2) Je úplně jedno jestli někdo bude mít mega uber vyhypovanou postavu, protože ho při pvp NEPOTKÁTE (aspoň teda podle komentu z www.diablo3.cz), protože pvp má být rozděleno podle vybavení a celkové síly týmu, takže přestaňte brečet, když nevíte jak to je omg...
A vůbec, stejně si to všichni koupíme, tak tady nebudem plakat, nemá to cenu. Na vánoce to snad výjde, tak co :) -
Něco vám povím, tahle modernizace her mě neskutečně ser*, včera jsem si stáhnul emulátor spolu s packem 6000 her pro nes, segu genesis atd. a řeknu vám ža od včera nehraju nic jinýho a královsky se bavým tak jako když jsem byl malej. Michael Jackson Moonwalker, aliens3, Earth worth jim 1, 2, Aladin, Lví král, Shadow dancer, Shadow of the beast, Shinobi, Sylvester and Tweety in Cagey Capers, Sword Master. a takhle se dá pokračovat dál a dál všechno jsou to ůžasný hry. Kam se poděla ze současnejch her veškerá zábavnost kterou tyhle stařičký hry nabízely???
-
Hah Čínsky vezni už nebudou farmit goldy ve wowku, ale farmit itemy v diablu :D
Jinak pro mě si to tím blizz totalne pos**l penez maj jak sr***k a ješte zas chtej vydelávat na tomhle a omezovat tak neuveritelnym zpusobem hrace.
Nemít Diablo také jméno prodaj toho sotva 5kusů. -
jednicka se mi vubec nelibila
-
to jeste vlastne nevim, jestli rozsireni se zergy nebude taky samostatne hratelne ;] to uz pak vznika slusny gulas ;]
-
aspon ze vyjde ten Torchlight 2 s MP Lan i Online a s podporou modu. pritom je to klasicky diablo jak remen
-
kazde nove rozsireni prinese i nove jednotky...pokud mas puze kampan s lidma, tak nebudes moct hrat v lize a s lidma, kteri maji kampan lidi+zerg...to same asi pak bude platit i lidi+zerg+protos....obracene to snad pujde