Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadávejte si, jak chcete, stejně toho prodaj 4 míče.
  • No melo tam byt i na PVP. A podle toho jak to pvp vypadalo tak bych rekl ze si blizz pokusi udelat druhe wow areny v diablu.
  • Žádný strach oni už to nějak zvládnou podělat:)
  • modifikace jsou možná fajn, ale já osobně s nimi u D2 maximálně tak experimentoval... nejlepší je D2 s posledním patchem a bez zbytečných módů...
  • Cajk
    Haha, na pobavení dobrý:).. Diammo.. Go, Activision.
  • nepravděpodobné...největší maniaci do Diabla stejně nasbírají tak silné předměty, že to až nebude hezké. Lepší situace, než když si třeba v D2 někdo nacheatoval nejsilnější sady nebo vzácné předměty... takhle si to někdo může koupit, někdo si to poctivě najde a povyměňuje a hlavně nikdo si nic nenacheatuje (snad?). No, co mně vadí jediné, je nutnost být stále online, což mi přijde spíš jako protipirátská ochrana, protože vytvořit čistě single postavu se zakázaným multiplayerem v jakékoliv podobě by jít mělo! Ne že by ji někdo využíval, protože Diablo je největší zábava ve více lidech...
  • Proč všechny pokračování co v poslední době vyšli nebo vyjdou stojí za velký houno. Snad aspoň ten Deus Ex nezklame.
  • prudislav
    no Darkspore už i oni za MMO označili a u DIabla mi to asi ušlo že se z toho stalo MMO
  • jiste, hrat rok dva abys sehnal nejakej set (se stestim) je naprosto rovno par minutam v aukci. sanci ma kazdej, to mas pravdu, ale ty sance se rapidne lisi. aukce je rekl bych 100% a monster drop treba 0.01% ?
  • jj, nicmene se to deje stale a ve velkem a blizz asi na zaklade toho usoudil, ze to hraci chteji, tak jim tu moznost dopral a jeste na tom vydela ;]
  • tohle je jeden z důvodů, proč se MP v nových hrách vyhýbám...v podstatě všude se hraje na to, kdo víc utratí, je větší skiller(což pro tvůrce-a především vydavatele je samozřejmě pravda), nicméně mě z toho pak vychází to, že hraju Company of Heroes MP(ne CoH Online, to byl stejnej případ než to zrušili) nebo CS 1.6, tam se dá dočkat max. pár cheaterů...
  • prudislav
    podporovánoé to nebylo protože z toho Blizz nic neměl a teď už z toho bude Blizzard dokonce rejžovat prachy :-D
  • Oni si to sice koupí, ale ty máš zase šanci, že ti to padne z nějaké té potvory. Každý má šanci dostat nějaký předmět i bez nákupu. Jen to holt bude o něco dýl trvat.
  • No jo, nedávno byl o tomhle zrovna článek že k famaření ve WoW používají v číně otroky, který takhle jedou 16 hodin denně.
  • predpokladam ale, ze to urcite neni oficialne blizzardem podporovano, dost mozna dokonce zakazano, ze?
  • ale budes si je moct koupit ;]
  • kostejnesmrtelny
    Diablo má bejt orientovaný na PvP? Nějakej odkaz by k tomu byl? Co já jsem slyšel, tak je to právě naopak a PvP má bejt jenom okrajová záležitost...
  • No já ti nevím. Třeba takové Darkspore se ještě nikomu cracknout nepodařilo a mám neodbytný pocit, že ani nepodaří.
    Navíc pokud ke hře nevyjde demo tak si stahuju pirátskou verzi, abych věděl jestli má cenu si to koupit (často to cenu nemá a takovou hru po pár hodinách mažu aniž bych ji dohrál) a pokud to u diabla nepůjde tak si ho ani kupovat nebudu, protože zatím mám pocit, že předchozí díly jsou přece jen víc "diablovější". Pokud si to někdo v okolí koupí, určitě to vyzkouším a pak si koupi ještě jednou promyslím.
  • takhle to ale prece funguje vsude a davno, jen ne tak okate...napriklad ve wowku si muzes koupit postavu s full vybavou
  • Pokud budu hrát 2hodiny deně tak nikdy nedosáhnu na předměty co si vytříská nějaký číňan nebo korejec co u toho sedí 20hodin non stop. Pokud vlezeš na Battle.net tak tam bude pár tisícovek vytuněných borců a ty tam budeš jak socka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit