Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
blizzard má peníze, jen nemá DOST peněz. Byznys, neasi.
-
Jenže tady nejde o princip samotný který je daný pro hru, ale o princip s jakým způsobem se k tomu postavuje Blizzard, ono je skvělé vymyslet něco z čeho tečou penízky pro nic za nic. Jen lidi kupujte a prodávvejte, hlavně ať je toho hodně že. Nám totiž nestačí vydělat na prodeji hry samotné. My musíme mít přeci víc, mnohem ale mnohem víc než ostatní. A to že dokáží vynalézt způsob na kterém jsou miliony lidí závislý skvělou hratelností a pomalu nejí a nechodí do školy je přeci věc až na druhém místě..
-
No APB to byl i se svym aukčním systémem jednoznačnej úspěch, na tom se asi shodnou všichni analytici světa. Miliony v prdeli, akcionáři nasraný, projekt na prodej po pár měsících, žádný odškodnění hráčů. *Aplaus ve stoje*
-
Jakou novou ligu?
-
na poplatky si budes moct vydelat prodejem veci na aukci ;]
-
1.nímu, 2.hému, 5.tému... Taky dobrý
-
tak tak bude to jako SC/BW jen me teda stve ze ,,kompletni,, SC MP si clovek zahraje az po tretim dile
-
Víte někdo jak tu bude fungovat v praxi? Tady čtu v komentářích samý pobouřený děcka, který brečej už jenom z principu, že tam je něco placený a druhá polovina děcek brečí, protože si to bude muset zaplatit, když nebude chtít čekat pár měsíců :D Pokud by to byl systém jako v původní verzi APB, kde tento aukční systém za reálný prachy fungoval skvěle, tak je to pro mě palec nahoru
-
Jo a ještě vlastně Blizzard nevylezl s tím že se budou platit měsíční poplatky.
Takže to taky očekávám a Diablo 3 zatracuji na vždy. -
SC II za zergy podle mě zaujme ho dně lidí a navíc mulťák dalšího starcraftu II bude mít vlastní novou ligu
-
Přesně tak a je to hnus velebnosti. Žádat o peníze nemocné děti závislé na droze která si říká Blizzard..
Jasně jsi to vystihl, tohle už není hra, ale obchod schovávající se za něco čemu se hra jakože říká. -
nezabudni ze budes musiet zaplatit za tych 20 eciek este dan *7*
-
A tak končí éra kvalitních MP her a začíná éra "kvalitního" MP byznysu :)
-
no čínani už zprovoznili LAN pro Starcraft 2 tak udělaj i Diablo.
Jen mě štve že dřív jsem brával MP u her jenom jako bonus , dneska už je bonus spíš ten singl :-( vůbec se mi nelíbí kam to spěje -
To je pravda. Ten pedmět ale taky někomu musí vypadnout a on se pak musí rozhodnout, že ho prodá za peníze. Nakonec budeš mít šanci jen o něco málo větší, že ten předmět najdeš v aukci než že ti vypadne.
-
Z tohodle mi smrdí Activision.
Vypadá to, že piráti budou mít zase práci. Rozchodit offline a LAN hraní, podporu pro mody..
Diablo je sice asi jasnej úspěch, ale stejně by mě zajímalo, jak daleko se dá zajít, než se to pověstné ucho utrhne. -
Tak to som zvedavy čo vymyslia, aby zase podojili ludi na Starcrafte...v SC II Wings of Liberty je multiplyer večny a na kampaň chrobakov a protakov sa im každy vysere...zahra si kreknutu-tak to som velmi zvedavy čo idu vymyslieť...
-
Stejnak to bude zase kravina, a systém aukce je mi někde, s fenoménem 21. století mám pocit, že všechny hry jsou ušité horkou jehlou s tím vylákat od zákazníka co nejvíce peněž za koupi a další přez transakce. Kdepak, 2.hému dílu se nic nevyrovná. A systém aukce - je vidět, že blizzard nemá peníze, jinak by takovou kravinu neudělal. Pirátksé skupiny Skidrow a další jiné stejnak najdou cestu, jak si zahrát i offline.
-
No, na jednu stranu proc ne pouze online. S aukci je to velmi velmi osemetne. Neco jineho jsou G za prachy ve wow, ale itemy to je trosku jina kava, zvlaste pokud budou very rare. Osobne bych podporoval myslenku za penize nejake drobnosti, ktere neovlivnuji player staty. PS: doufam ze to blizzard bude mit dobre zabezpecene, protoze i ve wow bylo hodne hacknutych acc a toto bude mnohem lepsi korist. No ukaze na to cas.
-
samozřejmě že modifikace v diablu 2 jsou zbytečnost, ale u trojky s tím jak vypadá to byla jediná příležitost jak di zahrát DIABLO a ne nějakýho mutantního hybrida mezi wowkem a kdovíčím ještě.