Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
chapu to dobre, ze kdyz prijde nakej bohatej nouma co z aukce nakoupi nabuseny itemy tak pak v MP bude mit diky nim vyhodu nad mene bohatyma (ikdyz treba lepsima) hracema? bude se pak komunita D3 delit na bohatou elitu co si dovoli cokoliv z aukce a chudej plebs, kterej za to proste nebude chtit/moct utracet? segregace spolecnosti na zaklade stavu penezenky se mi docela dost hnusi. obzvlast ve MP hrach, kde by meli mit vsichni stejny sance.
-
asi jsme někde přehlídli oznámení že Diablo III je MMO :-(
-
njn módy a offline mód budou mít zas jenom piráti
-
ano teoreticky to pujde, problem bude minimalne v tom, ze tyhle vychodoasijske ,,firmy,, budou svym farmarenim tlacit ceny dolu, takze pro normalniho cloveka se to nejak extra nevyplati
-
"Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz." To mas nejake pomylene. Prave naopak...
-
Rána pod pás, s každou další informací ztrácím o diablo 3 zájem, sorry ale na modifikace jsem se těšil nejvíc protože to byla jistota že tu hru fanoušci předělají k obrazu svému. A nějakou aukci ať si strčej do ... ve dvojce jsem jí taky nepotřeboval a hraju ji dodnes (hlavně offline). Tohle je hnus a platit za to nebudu... a pokud to piráti neošéfujou, o nic nepřijdu protože bych u toho stejně nevydržel. Jdu si zhrát diablo 2 za svýho nekromanta... (ve hře má bejt jasně oddělenej offline singl s podporou modů a online multi bez ní aby hráči nepodváděli.
-
spíše nelogické. Co když si bude chtít někdo zahrát Diabla někde na chatě? Bez netu, elektrika jen přes centrálu?
Omezování hráčů!! Už vidím ty rušení předobjednávek, a ušlé zisky. Dobře autorům tak ;) -
Napřed totálně podělají vizuální styl hry, který nepůjde díky absenci módů změnit, budou prudit nepřetržitým připojením a to celé dorazí nákupem předmětů v aukčním systému. Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz.
Ještě že vznikne díky popularitě spousta servrů kde si budu moci zahrát svou warez verzi včetně módů a dalšich vychytávek, jen blizardi nedostanou ani korunu. -
Chyba v nadpise:
Diablo III půjde hrát offline. Mody se budou vyrábet neoficiálně.
Trhněte si nohou vývojáři co nutíte hrát originálky online! Co tím komu pomůžete?
Oddálí se vydání cracku o pár hodin/dní.. nic víc. -
To by znamenalo, že pokud by člověk takhle prodával svoje virtuální předměty, tak by se tím (teoreticky) mohl i živit? Ve spojení s tímhle jsem už četl o korejcích a číňanech, který tohle dělaj (myslím že ve WoW a nelegálně) ale nejsem si jistej.
-
To nejsou mikrotransakce, ale aukce. Kdyby nebyla integrovana ve hre, stejne by fungovala treba pres eBay. Vzdycky se najdou hraci ochotni koupit za realne penize vybaveni pro herni postavu.
-
Presne, hlavne se tam nebudou cpat kravoviny, jako v WoWku
-
Uplne super, hrozne se mi ty jejich napady libej... hlavne fakt, ze treba celej vikend budu pracovat na nejakym Craftu, vycraftim epickou vec, a pak za to dostanu treba 20euro, proc ne, za tu tezkou drinu(ironie) si pak pujdu koupit jeste pivko... no parada
-
osobně se mi to nelíbí..to by nemohla být alespoň jediná hra, která by se vykašlala na ty otravné mikrotransakce? ale pokud to moc nebude zasahovat do zážitku ze hry..
-
no offline moznost by tam asi byt mela , ale jako hracovi ktery si tuto hru 100% mi to nevadi :)
-
Cas su peniaze, takze cim dlhsie ti bude trvat najst nejaky predmet, tym bude drahsi. Myslim, ze to bude aj viac ako desiatky dolarov, v Diable ti niektore veci nepadli ani ked si hral rok :D
-
Proto je tu zřejmě poplatek za vklad, zajistí to, že to lidi budou dávat v rozumných cenách aby se to prodalo a ne za nějaký závratný sumy
-
nj, musím súhlasiť. predpokladám ale že tieto predmety budú tie ktoré klasicky vypadávajú z nepriatelov/truhiel, teda nebudú ultra-mega-top. Teda rovnaké aké môžu aj mne náhodne vypadnúť. Lepšie budú potom určite obmedzené levelom/atribútmi (aby som si na 5tom leveli nemohol kúpiť sekeru s 1000+ damage :)
Lepšie predmety si ale tiež plánujem kúpiť. Ak by niekto predával charm, alebo prsten +1 to all skills tak nemám problém im tie 2-3 doláre dať... -
Čo myslite. Ceny predmetov sa budu pohybovat aj v desiatkach dolarov ?
-
Uplne logicke a spravne kroky. Aukcny system bolo treba, a ze hraci(!) mozu medzi sebou obchodovat aj(!) za skutocne peniaze, aj(!) za hernu menu je najlepsie riesenie, ake mohli vymysliet. Poucili sa z D2, kde vznikali cele spolocnosti, ktore predavali predmety nazbierane botmi. Snazia sa to zlegalizovat a dat tu moznost kazdemu, nie len par vychcancom, co podvadzaju. A samozrejme na tom zarobit :) Neviem len, ci to problem s botmi vyriesi, alebo zhorsi...
Mody? Podla mna je blbost modovat Diablo, ta hra sa na to proste nehodi. Jej pravidla su to najdolezitejsie, a keby sa zmenili, tak by sa jednalo prakticky o inu hru, na ktoru by musel existovat "iny" battle.net :)
Preco dali prec single je jasne, aj ked to odovodnili tym "zbytocnym hranim" pekne a logicky :)