Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
plne podporuju rozhodnuti blizardu jak jinak se branit proti cheatrum a vsem ostatnim sice ta aukce mi prijde trochu zbytecny rozhodnuti ale dokud je to udelany tak ze mam moznost volby jestli to chci nebo ne tak to nevadi. Mimoto vetsina dnesnich her se stejnym pristupem stalyho pripojeni taky uz prichazi takze aby jste si zvykli. Pro ty co odepisujou Diablo 3 stejne si ho koupite protoze budete zvedavy ..... tak ticho !!! *1*
-
spíš jsem se zapomněl přeorientovat zpátky na češtinu
-
Protože by to nebylo dostatečně COOL.
-
přepsáno ;-)
-
Prodej predmetu za realny prachy jel u Diabla 2 ve velkym takze ten krok neni zcela nepochopitelny. Spis me dost mrzi ze slibovali ze to udelaj tak aby to slo delat s herni menou a najednou tohle. To ze budete muset byt online i na SP muselo byt po SC2 jasny snad kazdymu mno a tim padem nam padaji i mody. Jen bacha na ty MMO otrokare z ciny jak tu jiz psal czlukas.
-
---rozbita diskuze dava prispevky tam kam nechce sakra---
-
Nevim no ja to beru jako vec navic blizzard nikoho nenuti aby kupoval veci za prave penize navic je to od hracu takze jim ty veci taky musi z neceho padnout..... Budu hrat diablo tak abych se u nej bavil a ne abch si nakoupil unikaty z AH to by pro me ta hra ztracela smysl protoze radost z paradniho dropu me AH nikdy neda :). Maximalne z AH budu kupovat suroviny na crafteni ale urcite ne za real money... A kdyz me padne naky unikatek a nebude pro muj class tak to samozrejme dam kamaradum se kteryma tu hru budu hrat :) a ZADARMO :D
-
Taky jsem si říkal, seknůt s pořádnou prací a jít hrát od rána do večera a prodávat itemy. *1* Dyť tohle je v podstatě legalizace farmaření, už jenom aby se tenhle způsob objevil ve WoW. *7*
-
nejlepsi ochrana proti piratum je ta samotna aukce...vem si, ze hrajes piratskou offline verzi a padne ti nejaky item, u ktereho zjistis, ze se da na aukci prodat treba za 50$ ;]
-
Proč to nenapíšeš česky?
-
Vzhledem k orientaci na PVP to meni dost. Souper (bohac) si nakoupi epaxy za dolacky a ty se budes snazit v nejakych hadrikach.
-
haters gonna hate...
-
Je to jasné že si to hodně lidí pořídí ale ja osobně už jsem o tom přestal uvažovat a to jsem teda fanoušek hlavně prvního Diabla. Ale je zajímavé že Blizz si věří natolik že to uvádí celkem dlouho před vydáním. To ho Activision nenaučil že se to dělá bliže datu vydání (viz. MW2 a servery)
-
Ja zo všetkými bodmi úplne súhlasím. A po pravde som po Starcrafte 2 ani nič iné nečakal - tam tiež v offline režime nejde o plnohodnotnú hru.
Zakázanie modov podla mňa dobrý nápad - tieto (podobne ako rôzne nástroje na editáciu postavy) u mna úplne znehodnodili diablo 2. V momente ako sa objavili už sa nedalo veriť že postava proti ktorej stojím nie je nacheatovaná. Takto blizzard zaistil, že úplne všetko čo stretnete v hre bude pravé.
Nikde nie je napísané, že aukcie bude nutné využívať - kto chce využije, kto nechce nechá tak. Na hre to nič nemení... -
No blizz docela i logicky zwowkovatěl a vzhledem k tomu že jejich vlajkova loď je teď Nejlepší MMO světa tak je logické že se ty prvky snaží proprvat kam to jen jde a docela to i beru. Proti piráctví boužel dnes jedinej aspon trocku učinej krok. A ta aukce je spestření myslim že příjemné. Pokud ta hra za to bude stát tak jí takovehle sociální prvky neublíží a hráčum vadit nebudou.
-
Človek by už mohol začať rozmýšľať, či si na to rovno nezriadiť živnosť *1*
-
hehe, ja si rikal, co jim tak dlouho trva na vydani d3, kdyz hra je evidentne uz davno hotova. Blizz piluje aukcni system.
-
D3 si koupí fanoušci kvůli jménu a bude jim jedno, co s hrou Blizzard udělá a jak je podojí. Sice D3 nedělají stejní lidé jako D2, ale jméno je jméno a spousta lidí dál nevidí a ani nechce.
A pak ho taky budou hrát piráti...
Pro ostatní je tu možná Torchlight 2, Path of Exile nebo Grim Dawn. Sice nemají obrovské jméno, ale jinak... -
Tak a tím pro mne končí Diablo 3.
Rozejděte se, rozejděte se tady neni nic k vidění. -
Začíná to vypadat víc jak "pseudoMMO" než jako SP hra s jediným rozdílem že místo měsíčních poplatků bude Blizzard vybírat peníte z farmaření.