Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition - recenze
1.9.2014 | Jan Olejník
77 příspěvků
-
Vybrat si cestu onetarget-dps a vynikat jen v "duelech" než AoE a naopak je dle mě pěkná otrava, kort v akčním rpg. Mít možnost měnit skilly dává hře daleko lepší hratelnost a zábavnost *10* Né jako načítat dokola souboj, kde prostě nejde porazit bojovníkem mága, navíc s body v brnění.
...teda alespoň pro mě.
btw SC2 a D3 mají podobnou stylizaci ^^ -
zajímavý že narážíš na grafickou stylizaci kde je všechno nafouknutý a v SC2, kde je to snad nejvíc ze všech her od blizzu ti to přijde ok :D
-
http://youtu.be/BY1k1GcZRww *15*
-
No ono se to teď od Reapers of souls a Lootu 2.0 dost změnilo, ale jestli se ti nelíbí stylizace tak tomu asi nic nepomůže.
-
Paralelu mezi odpočinkem na pohodleným gauči a teorií o náročnosti a jednoduchosti her, může skutečně udělat jen lopata bez určitých zásadních buněk. A za odměnu dostáváš oblíbenou hymnu PCčkářů s bludišťákem- http://youtu.be/djzye1FHGHw
-
Jo...
-
Pokud jsem to přehlédl v článku tak se omlouvám, ale je zde treba možnost hrát singl kampaň a obas hrát coop? Chtěl bych hrát s bráchou, ale vidíme se jen obcas.
-
Presne tak, a hraji proto ze hry souitam zjednoduseny a nenarocny. A ovladani je taky o dost jednodussi. Dik ze potvrdils mou teorii
-
Naivně jsem předpokládal, že tu bude normální diskuze o týhle skvělý hře, namísto toho další nesmyslnej pc x konzole flame - ostatně jako u téměř každýho článku.
-
Kdyz uz tak bych spis rek ze je to naopak, na PS/XBOX hrajou spis dospely lidi co se vratej z prace a chtej si trochu odpocinout na pohodlnym gauci.
Treba u me v praci na PC nehraje nikdo krome me. Zatimco na PS jich hraje vetsina, a to jim je vsem pres 30. -
Hrál jsem D3 jen na PS3, ale ve výsledku jsem byl dost zklamaný. Jediný co to zachraňovalo byl COOP a i ten přestal bavit. To si radši dám champions na PS2. Vubec se mi nelibilo, že si člověk může v průběhu hraní měnit skilly; kovář mi přišel uplně zbytečný; obchod vlastně taky; hratelnost byla po chvilce dost stereotypní a třeba za witch huntera mě štvalo, že mu do pracky hodím jakoukoliv zbran tak stejně kouzlím tou flusačkou, takže to ve výsledku byla jen hodnota dps než zbraň. Za witch huntera jsem vlastně pořádně nemoh používat všechny skilly, protože třeba kulomet mi přišel hodně kazící atmosféru. Live orby mi taky nepřišli jako štastný řešení života. Grafická stylizace mi taky nesedla.., ale to od blizardu poslední dobou mimo SC2 nic. Všechny postavičky takový naducaný a divně malovaný. Diablo jedničku, i dvojku jsem proběh několikrát, k tomuhle se mi vracet neche. To už radši titan quest, path of exile nebo grim dawn.
P.S. Ovladání na joypadu hru posunulo, v dobrém slova smyslu, k zábavné akční hře. Míření lukem,mlácení i kouzlení človek má víc pod rukou než, že by to hrál jak strategii. -
Tak nějak nevím, nečekal jsem vyloženě žádnou kvalitní "diskuzi" o D3 na konzolích, nicméně alespoň náznak o D3 zde mohl být, ale místo toho tady neustále čtu jen zvratky od stejné pakáže co dokážou pro svůj flame zasv*nit všechny diskuze na tiscali.
-
jistě někde jsou jednodušší víc někde míň
-
Já bych řekl, že je to spíš podle země. Někde preferujou konzole a jinde jede víc pc.
-
kazdy co uveril blizardu, ze online only mod je na ochranu pred hackermi, exploitermi a cheatermi to cakal...
lenze oni nielenze nemaju ani kusok slusnosti aby tu haved zabanovali, ale este im vytvoria novy herny mod *15*
gg blizzard, dobry patch, upgrade z reaper of chests na reaper of quests -
Že je Diablo na konzolích zjednodušený souhlasim, ale ta druhá část *1* Buďto zase trollís nebo nevíš co znamená slovo "fakt" (vygoogli si prumerny vek konzoloveho a pc hrace, nejsou to samozrejme 100% statistiky, ale neco ti to napoví)
-
není na PS3 a X360 (nebo zatím nebude, uvidíme údajně se zabývají možnostmi patchování) ... na PS4, XONE už je (nebo každopádně bude). Měl jsem tu Ultimátku v merku na PS3, ale pokud to nebudou patchovat, nedodaj sezóny atp. tak jim na to prdim (mohli si vydělat víc, jejich smůla) a zůstanu u RoS pro PC, kdyžtak si pak dokoupím ještě druhé RoS, abychom mohli hrát doma spolu (D3 2x mám) ... ale pořád, 2 nejsou 4 a couch co-op na konzoli je daleko pohodlnější než hrát na 2 kompech online. Prostě mě ten konzolový co-op lákal daleko víc .. a taky stabilní frame rate a žádné stutteringy. No ale jak jsem už řekl, jsou sami proti sobě pokud se rozhodli tuto verzi nepatchovat, já bych si to od nich koupil, ale novou konzoli kvůli tomu kupovat nebudu ... čekám co mne k tomu přesvědčí ... esi Bloodborne :D ...
-
Zjednodušování není dáno platformou ale snahou vývojářů ulovit i ty největší casuály a namastit si pořádně kapsu, vůbec to nemá nic společného s platformou. Gamepad, negamepad, mě se třebas povedlo v Xpadderu nasatvit hratelně i třebas Guild Wars 2, kromě pár drobností jsem na pad nacpal vše potřebné.
-
Flame wars sou zase v plnem proudu :D
Diablo na konzolich ma zjednodusene onvladani oproti pc verzi nechapu jak to muze nekdo popirat.
A to ze konzole jsou urcene pro masu z velke casti pro deti kterym kupuji hry rodice to je taky fakt a takove publikum zada zjednodusovani (ostatne co zbyva s gamepadem) -
Ještě jsi zapomněl zmínit jak konzole brzdí PC hry v rozletu, jak konzole zku*vily hry, jak PC by zaplatilo celej herní průmysl a podobný nesmysly...